Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Fusion TV

Започната от Ивайло Шаклев, Март 03, 2016, 04:21:51 PM

« назад - напред »

skyboy

[ATTACH]15096[/ATTACH]
Фюжъна е платен на кодито ми излизат тези :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Цец0

Точно в момента, когато пускат промоцията на Фюжън пакета се случва тази простотия.... Ах, Булсат, Булсат.... Или сте изключително прости или думичката Маркетинг ви е чуждица ;;basi;;basi;;basi С трици маймуни трудно се ловят. Защото съм твърдо убеден, че повече от половината клиенти, а е възможно дори да са и повече, заплатили промо фюжън пакета го ползват през алтернативни устройства, а не с тяхната цепеница.

P.S. Възможно е и да е технически проблем. Но в такава ситуация всяка една себеуважаваща се фирма би излязла със съобщение за клиентите си.

ВКВ

Цитат на: Цец0;432039Точно в момента, когато пускат промоцията на Фюжън пакета се случва тази простотия.... Ах, Булсат, Булсат.... Или сте изключително прости или думичката Маркетинг ви е чуждица ;;basi;;basi;;basi С трици маймуни трудно се ловят. Защото съм твърдо убеден, че повече от половината клиенти, а е възможно дори да са и повече, заплатили промо фюжън пакета го ползват през алтернативни устройства, а не с тяхната цепеница.

P.S. Възможно е и да е технически проблем. Но в такава ситуация всяка една себеуважаваща се фирма би излязла със съобщение за клиентите си.

Какво общо има промоцията и була с KODI:s101
Тяхната цепеница си работи  в сайта,телефон и PC.;;650

avalon4o

Миналата година като плащах фюжън по време на черния петък бяха едни разправии :) трябвало да имам фюжън приемник за да платя! Абе аз идвам с парите си, икономисвам ви един приемник и пак разправия.  И сега ще плащаме ли за една година или.... ?  😀

Цец0

Цитат на: ВКВ;432040Какво общо има промоцията и була с KODI:s101
Тяхната цепеница си работи  в сайта,телефон и PC.;;650
Прочети пак какво написах. Осмисли го и ще се сетиш сам какво има общо.

Sent from OnePlus A3003

Златанов

Цецо, в момента и тяхното устройство е греда. Няма никой!:hammer:

ВКВ

Цитат на: Цец0;432046Прочети пак какво написах. Осмисли го и ще се сетиш сам какво има общо.

Sent from OnePlus A3003

Am   колкото и пъти да го чета ....все тая, нищо общо няма промоции и маркетинг.Или си на мнение,че представката която се ползва oт KODI e разработка на була:s101;;650
ЦитатЦецо, в момента и тяхното устройство е греда. Няма никой!
Греда........всичко си е на място и работи;;650
http://prikachi.com/images.php?images/990/8953990i.jpg

Златанов

Цец0

Цитат на: ВКВ;432049Am   колкото и пъти да го чета ....все тая, нищо общо няма промоции и маркетинг.Или си на мнение,че представката която се ползва oт KODI e разработка на була:s101;;650
;;basi;;basi;;basi Някъде да си прочел, че смятам, че тази представка е разработка на тези куци коне от Була?
Или пък ти си на мнение, че Булсат не могат да влияят на това, което се излъчва посредством нея и този проблем, който е в момента е заради разработчика, а не заради Булсат? ;;basi

ВКВ

Цитат на: Цец0;432077;;basi;;basi;;basi Някъде да си прочел, че смятам, че тази представка е разработка на тези куци коне от Була?
Или пък ти си на мнение, че Булсат не могат да влияят на това, което се излъчва посредством нея и този проблем, който е в момента е заради разработчика, а не заради Булсат? ;;basi
Мнението си съм го изразил достатъчно ясно...и какво съм разбрал.
Нямам намерение да споря за това какво си искал да кажеш.Така си решил да си изразиш мнението....така си го направил.Кой разбрал разбрал;;650
Була със сигурност влияят за днешното състояние на услугата....осраха(тя и така стартира) я яко,но според мен скоро ще може да се гледа и с друг медия център.Качеството ще каквото була дава,но......

palermo

Нищо не е омазано.
Каналите се гледат и в момента на Windows Kodi.
Четете повече.

станимиргб

Цитат на: palermo;432257Нищо не е омазано.
Каналите се гледат и в момента на Windows Kodi.
Четете повече.

Съгласен съм да го прочета .
Но къде?
И Ако може точен линк

palermo

kristov

И при мен само 9 канала се зареждат (на KODI с адроид и Windows). А си работеше до в петък.

индикатор

И при мен са 9 на Андройд и Рс , а на другото Рс зарежда 220 канала но никой не отваря ,то е със по стария Фюжън.Някакви идеи от тези при които работи. Платен е фюжън пакета.Може и на лични.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания