Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

iOS & iPhone дискусии

Започната от Веско, Септември 18, 2015, 04:42:50 AM

« назад - напред »

дрим

Не знам сега как е, но по онова време джейла наливаше сумати л@#$ а и яко ти сбозваше у/вото.
Поради тази причина предпочитах да си купувам легално целия софтуер.
Ъпдейта го пуснах през самият пад и след като мина застана на любимата картинка с usb кабела.
След като го закачих към компа, itunce ми изписа, че устройството се е сбъгясало и трябва фактори рестор.
След това платените ми програми при опит за възстановяване искаше отново да си ги купувам.
Не знам какво може и какво не, казвам ви при мен какво се получи ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

bu12tras

Хм странно за първи път чувам за такова нещо да иска да ги купуваш отново. Явно при теб се е сбъгясало нещо от джейла. Макар,че след чистия рестор е трябвало да ги възстанови без проблеми но ...
Това с коя версия на ios  се е случило?

дрим

Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Veskop

9.2 beta 2 е налична за сваляне за бета тестерите.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Veskop

Златанов

Взех да се чудя дали да взема 6S Plus или да си остана с Windows 8.1 Lumia. Мога да взема iPhone почти без пари, което и ще стане де, ама се чудя дали да го продам или да си го ползвам...:s101

Ooo_Pepi

Ако можеш да вземеш още един почти без пари... го засили към мен :)
Ако не можеш поне обади как става номера.
TechniSat [SIGPIC]http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif[/SIGPIC] Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !

Ангел Сотиров

Пак някой ще изпере пари.

dzumba

Ти гледай,някой тебе да не изпере!:gigi0000:

111111

Цитат на: Златанов;394331Взех да се чудя дали да взема 6S Plus или да си остана с Windows 8.1 Lumia. Мога да взема iPhone почти без пари, което и ще стане де, ама се чудя дали да го продам или да си го ползвам...:s101

Взимай и продавай

днес гледах как великата оръфана 6-ца зацикля брутално ако някой пише бързо с два палеца
/човека пишеше наистина бързо/
И екрана замръзваше за около 10-тина секунди
на лумията ми не се получи тоя ефект а е 10 пъти по евтина ;)
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Veskop

Ако знаеш какви ПСта за няколко хилки съм виждал да работят като пентиум 1ца....Ама пусто ЗКУ!Кажи му на тоя "разбирач" да си ресторне телефона!

Златанов

Цитат на: Ooo_Pepi;394345Ако можеш да вземеш още един почти без пари... го засили към мен :)
Ако не можеш поне обади как става номера.

Финтът е с пренос на номера от друг оператор. Дават ми преференции при тарифиране, такси, услуги и голям бюджет, с който мога да си взема  устройство от тях. Обещано ми е, че каквото и да избера, ще е отключено, включително и iPhone. Наистина съм си супер доволен от Лумията, въпреки, че го взех с голямо предубеждение. Пущинта, обаче, ме опроверга. Как не заби, как не зацикли... Толко мазно работи, че чак се учудвам. Чакам да излезе Windows 10 и ще му го кача веднага, да видя дали ще се скапе:lol15: Иначе го чупя от разговори и на втория ден вечерта, пак има 20% батерия, което не знам как го прави при постоянно включени Wi-Fi и мобилен нет, ама... факт!

А за цикленето - много зависи. Навремето мой приятел ми е правил показно, как може ICQ да довършва след него. Просто пишеше изключително, ама изключително бързо. Имам претенции, че и аз пиша бързо, като когато аз си пишех на моя комп - нямаше ядове. Той като седна ICQ довършваше след секунда-две. Не повярвах, докато не го видях.

111111

Цитат на: Veskop;394445Ако знаеш какви ПСта за няколко хилки съм виждал да работят като пентиум 1ца....Ама пусто ЗКУ!Кажи му на тоя "разбирач" да си ресторне телефона!

по съвет на хамериканците точно това правихме
полза йок

единствено скапахме перформанса на една машина заради
Аййтюнс недомислието, след разкарването му нещата си дойдоха на място
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

njor

Лично имам поглед как две огризки шестици зациклят постоянно като след дефолт поработва десетина часа и зациклянето започва наново.Явно имат някакъв софтуерен проблем и поне засега тия огризки не си заслужават.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Veskop

Аз сък всекидневно имам поглед върху 4 у-ва и не съм забелязал циклене !Виждал съм,докато вкъщи се търкаляше един  LG таблет .

Sent from my iPhone using Tapatalk

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания