Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

iOS & iPhone дискусии

Започната от Веско, Септември 18, 2015, 04:42:50 AM

« назад - напред »

fakirastanly

От една година съм с Windows Phone наистина няма забивки няма лаг малко приложения да... но работещи а цената на Lumia e умопомрачителна

мумията е под 300лв. и батерията си батерия и камерата също е чудесна

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7082&idPhone2=5685&idPhone3=7242
DM500S,MAX800HD,Triax 88,Panasonic Neo Plasma...

manechi

Имам ipad 2, но нещо се бъгна и не мога да го оправя ! Рестори, пълно изчистване през itunes, не и не ! Като го свържа с itunes, винаги ми дава, че има някаква грешка, но не може да я изчисти ! Помагайте ! Поносимо е, но не работи нормално ! И в момента като пиша, го прави със закъснение !

manechi

Специслистите сигурно заминаха за Кушадасъ да празнуват Коледа ! Ще чакам съвет след празниците, може би !

bu12tras

Рестора как го правиш с DFU или даваш само рестор през iTunes ?

TUISTERa

Цитат на: manechi;396314Имам ipad 2, но нещо се бъгна и не мога да го оправя ! Рестори, пълно изчистване през itunes, не и не ! Като го свържа с itunes, винаги ми дава, че има някаква грешка, но не може да я изчисти ! Помагайте ! Поносимо е, но не работи нормално ! И в момента като пиша, го прави със закъснение !
Колега, специалистите ги интересува каква е грешката. С боб пробвах, не става, с леща - пак не, айде вземи да си пуснеш питането както трябва и тогава се оплаквай , че никой не ти отговаря :s101

Веско

Вчера ъпдейтнах до 9.2 та да видим
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

manechi

Не съм чак толкова в час, та затова ! Влизам в Ай тюнс и ми изписва, че има грешка ! За да се премахне ми дава две възможности: обновяване или възстановяване, като при второто губя настройките ! И двете правих и все същото, пакми изписва, че има грешка ! Извинявам се, но това е положението, дано ме изтърпите, а пък и ако по-подробно обясните, ще съм ви благодарен !

bu12tras

Сега , гледаш това клипче https://www.youtube.com/watch?v=15qaTA4lQPc как се вкарва в DFU Mode , забележи колко време се задържат двата бутона и после се пуска Power -a и оставаш да държиш само Home бутона, след като влезне в DFU от iTunes вече ще го засече и ще избереш сваления преди това от теб ios 9.2 файл с натиснат Shft бутон на клавиатурата на компа ти и после му даваш да се ресторва и ще си ок.

антена

нищто ново не видях на това обновление 9,2:lol15:
:itv:

TUISTERa

Цитат на: антена;396497нищто ново не видях на това обновление 9,2:lol15:

Оправя пърформанса на шестиците, батерията на петиците и добавя дефект на анимацията при 6с ;)

Музикантът

Цитат на: TUISTERa;396506добавя дефект на анимацията при 6с ;)
Какъв дефект, за да знам къде да го търся? :)
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

TUISTERa

Ами доколкото разбрах , получил се е лаг при анимацията между прозорците, като излизаш от настройките примерно или се придвижваш напред-назад вътре в тях... така наречената transition animation... Доста хора са го забелязали, на някои ги дразни веднага, други след като са прочели за проблема са го видяли и при себе си...

ЦитатНе знам как да го обясна цъкам settings после battery и във времето, в което ми отваря подменю battery (имам предвид там статистики, лол пауър мод и т.н.) сякаш придръпва картината леко нагоре при самото премиване от самите настройки към тези на батерията....

manechi

Цитат на: bu12tras;396488Сега , гледаш това клипче https://www.youtube.com/watch?v=15qaTA4lQPc как се вкарва в DFU Mode , забележи колко време се задържат двата бутона и после се пуска Power -a и оставаш да държиш само Home бутона, след като влезне в DFU от iTunes вече ще го засече и ще избереш сваления преди това от теб ios 9.2 файл с натиснат Shft бутон на клавиатурата на компа ти и после му даваш да се ресторва и ще си ок.

Благодаря най-сърдечно !

11012V

От черния iPhone 7 се отлепят надписите ,,iPhone" и маркера ,,FCC"

Притежатели на iPhone 7 с цвят черен оникс, използващи протектори,  се оплакаха от отлепващите се от корпуса на смартфона надписи ,,iPhone 7"  и ,,FCC".

Всеки айфон лесно се познава по задния панел, където освен логотипа  на производителя, модела на смартфона, надписът ,,Designed by Apple in  California Assembled in China" се намира и маркерът FCC с уникалния  идентификатор на устройството. Текстът е нанесен директно върху корпуса  на iPhone. Но някои притежатели на iPhone 7 с цвят черен оникс, се  оплакаха, че след използването на протектор, тези важни надписи  изчезват.

Самите букви и цифри остават върху пластмасовата повърхност  на протектора, а самите надписи върху iPhone 7 се виждат само при много  ярко осветяване.
  Това е нещо ново, с което засега Apple не се сблъсквала и ефектът се  проявява само при гланцовите iPhone 7. Тези устройства са направени от  гладък матиран алуминий с 9 степени на анодиране и полиране. Получава се  дълбок черен цвят, като границата между стъклото и алуминия напълно  изчезва.
Източник: Kaldata

bu12tras

Абе нали не се взривяват , сега за един надпис ли да се притесняваме , нали всички ги носят с калъф!?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания