Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

iOS & iPhone дискусии

Започната от Веско, Септември 18, 2015, 04:42:50 AM

« назад - напред »

Veskop

Утре! :)

Цитат
    Только что Apple выпустила iOS 9.1, которая закрыла  возможность установки джейлбрейка с помощью утилиты Pangu9. Все, что мы  увидели с выходом этого обновления – 150 бесполезных смайлов-эмодзы.
     Теперь Pangu 9 не работает с iOS 9.1. Но у нас есть и хорошие  новости! Обновленная версия утилиты Pangu для проведения процедуры  джейлбрейка выйдет в течение следующих 24 часов.
     Загляните на это страницы завтра (22 октября 2015 года) и загрузите новую версию Pangu 9.

Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

антена

аз ъпдейтнах нищто ново не видех
:itv:

Веско

Някой знае ли дали на Мтел iPhone са кодирани към тяхната мрежа.Разбрах че на Теленор са .
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Veskop

Цитат на: Веско;392325Някой знае ли дали на Мтел iPhone са кодирани към тяхната мрежа.Разбрах че на Теленор са .
6s-Mtel Не,Теленор-Да!

Веско

Цитат на: Veskop;3923266s-Mtel Не,Теленор-Да!

Да за 6s plus става дума
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Цец0

От 5S насам, т.е. откакто Телеком Аустриа и Епъл развалиха договора помежду си, всички продадени айфони в Мобилтел са отключени.

manechi

Новите версии на ipad2 нещо не са читави ! Първо изцяло блокира, оправиха го, но оттогаваима дребни неща, които дразнят, но най-дразнещото е, че хоум бутона не включва редовно, а беше пушка ! Възможно ли е да е съвпадение или е от софта ?  Иначе е ресторван, но все тя ! И сега като пиша, става със закъснение , въобще бъгава работа ! А работеше перфектно, как да го оправя ? А има ли значение дали рестора е от устройството или трябва да се направи през itunes ?

Veskop

DFU,рестор през айтюнс.

manechi

Май има ефект, но бутона  пак не е както беше, може би му е дошло времето да се почисти ! Егати съвпадението ! А има ли начин да му се повлияе, без да се отваря ?

Veskop

За кратко!Вълнено парцалче с чист спирт,по напоеничко,търкаш и го натискаш многократно.По-добре го смени,не е скъпо.

manechi

Работеше перфектно и като заби тотално айпада, от тогава е така ! А не е ли опасно да се разлее спирт към екрана ? Някой май беше споменал, че го почиствал по същия начин, но с контактен спрей !

Veskop

Не да разливаш,не съм казал такова нещо ;) просто кърпичката да е напоена,а не 1 капка.Аз на 4ката с ракия съм го оправял,жал ми стана чак за мат'рияла ;;573

manechi

" Ко ма напрай бе приятел" ? Знам, че се шегуваш, разбрах те ! Къде да ти пратя една мускатова ?

Veskop

Не се шегувам!Нямах спирт просто....

bu12tras

На Епъл бендгейта ряпа да яде пред тоя хемороид http://www.redmondpie.com/is-bendgate-back-nexus-6p-fails-bend-scratch-and-burn-test-video/
и това измислено нещо струва 8-900лв минимум , ебати хемороида :lol15:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания