Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, 07-09-2015, 23:01

« назад - напред »

0 Потребители и 18 гости преглеждат тази тема.

dzumba

Ти,като знаеш,кажи бе,говори ти бе!
Джуджето го знаеш,и аз го знам,от мафиотските хроники,дай да си говорим за него,да не дигнеш само захарта!
То бива кретенизъм,ама в Рудозем е страшно бе!

eMTech 300

Дзумба ,Дзумба по добре си прегледай това което си постнал от Господари на ефира ! 1вта ситуациа съдията трябва да даде 2 жълти картона ,за бутане на топката и за реакцията на левскаря ! 2рата има фал за Левски , но Йонсен  е закован на място  А АРТИСТА Бедоя скача срещу Йонсен не 1 път  а 2 пъти , при положение че Йонсен не  е мръднал и на сантиметър от позицията си ! И забелжи ОТНОВО Бедоя за 2рия червен картон . Аз разчитам така ситуацията . Вратаря на Литекс хваща топката от полуклекнало полужениеи бърза да подаде топката СЪЩИЯ този Бедоя посяга, и за да не го спънат вратаря си повдига крака но понеже  е в от ниска позиция със левия си крак не успява да стъпи здраво и предпочита за по сигурно да се претъркули иначе ще се контузи или най малкото ще падне като чувал със картофи ! След това става светкавично без и дори да помисли да иска ФАЛ !!! Има посягане за спъване СЪДЯТА вижда прекрасно на видеото се вижда прекрасно , но защитника тръгва напред в момента на поемането на топката от вратаря , това става за секунда и на забавен кадър се вижда. Защитника вижда само претърколването на вратаря и тръгва на саморазправа  и ПАК АРТИСТА Бедоя пада сякаш го е блъснала кола !!! Така Съдията Вижда всичко това и вместо да даде фал за опит на спъване на Бедоя , гони защитника и дава дуспа !!! За мен Е фал за Литекс + 2 жълти картона ! Като за Бедоя е 2ри жълт съответно червен !!!  РАЗБИРАСЕ Всичко това  е ако си БЕПРИСТРАСТЕН за каквито се смятат Господарите на ефира ! (за твое сдедение като малък съм тренирал футбол ,забележи на поста вратар ) . В Локо Русе . И съм привърженик на Дунав , а не Цска , Левски или Литекс . Само че сега повече от 15 години Само харесвам хубавия ФУТБОЛ !!! понеже Локото отдавна го няма както и Дунав Русе се реят някъде  Б и В групите !

Milenrec

Цитат на: dzumba;397004Ти,като знаеш,кажи бе,говори ти бе!
Джуджето го знаеш,и аз го знам,от мафиотските хроники,дай да си говорим за него,да не дигнеш само захарта!
То бива кретенизъм,ама в Рудозем е страшно бе!

По спокойно само нещо нервичките не издържат,собственик на левски е Пеевски недей са прави на луд или верваш ,че е е на адвокатчето дето няма нищо общо с шиши!

dzumba

Миленчо стига си приказвал неверни неща!Кажи за Джуджето,на кой е човек!
@емтечката
Купувайте си телевизори с по висока резолюция!Слагайте очила,но не червени,а с диоптри!
Нещо почна да даваш задна,ти да не си бил на вратата,полуклекнал, полулегнал,полупретърколил се и полуритнат от полупосегналия  танк Бедоя!;;basiТи си готов поет бе!
Аз не мога!
Отивам да подбера господарите и отиваме на преглед!

gogyto

Цитат на: eMTech 300;397005(за твое сдедение като малък съм тренирал футбол ,забележи на поста вратар ) . В Локо Русе . И съм привърженик на Дунав , а не Цска , Левски или Литекс . Само че сега повече от 15 години Само харесвам хубавия ФУТБОЛ !!! понеже Локото отдавна го няма както и Дунав Русе се реят някъде  Б и В групите !

Дунав е първи в 'Б" група ;);;650
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

eMTech 300

;;650Знам за Дунав ,но от колко години се мотат там вече не знам . Иначе на 1  октомври 75а бях на стадиона като бихме Рома .Аз със мойте съученици от корабния бяхме ушили 7 знамена за мача  !;;650

gogyto

Надявам се догодина в "А" група, макар че тя стана аматьорска вече де :)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

bu12tras

Що с правиш на луд бе ,много добре знаеш,че свинята е истинския ви собственик къв иво тонев къв адвокат ви гони! Еба ти държавната поръчка...
Емтеча много добре ти е обяснил ситуациите но твоите очила естествено гледат само в един цвят ! N на брой наказания и още куп спестени и обора пак не е наказан а отново погален с перце !!!!!

njor

Незнам свиня ,нерез и т.н. вашия собственик обаче е официален.
А това че години наред всички включително и съдите бяха срещу Левски?
И сега при реално съдийство ти е криво,забравил си какво е да не се свири срещу...
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Цец0

Когато същата тази свиня и главния фес на България, чрез подставения им банкер наливаха пари в Ботев, когато направиха база с откраднати пари от клиентите на една умишлено фалирана банка, то тогава от Коматево бяха по-ниски от тревата, май, май.....

bu12tras

Хахах стига бе ,вие сте комедия бе,хахахха .... Съдиите били срещу лефски!? Ти си кандидат за Гинес с вица на годината , ай стига бе ама и си вярвате,баси наглостта ,колко отбори са страдали заради вас и съдийските подкрепи толкова години,срам нямате!!! Срам нямате задниците ви остани,че посрани от всякъде ,онези михлюзи 2 паса не могат да си подадат ,ама съдиите са срещу вас ,разбира се !!! Моля те поне ти погледни реалността, дървения философ ми е ясен толкова години спамене по форумите ,непоправим е ,приключил е дейност!

Цецо май ама юни !!! Кога съм казал,че турците не са стояли зад ктб! Мустака им тури пръста и те му го забиха два ката! Но при вас е още по явно защото свинята си назначи личния пес в управителния съвет!

Веско

http://www.zarata.org/archives/69551

Егати и наглоста говежда!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

dzumba

Още един измекяр!Аз го писах имейла бре,шиши ми диктува!
Бати смешника!:)
Цитат на: bu12tras;397032дървения философ ми е ясен толкова години спамене по форумите ,непоправим е ,приключил е дейност!

Като те гледам,и на двата форума имаш по 1000 поста повече от мене,като се отчете,че абсолютно нищо не разбираш от естеството на цялата материя на форума,единствено спама ти, държи кура ти, за уеФски нащрек!За мене не бригай,със сигурносто ще приключа след теб,защото ти нямаш потенциал да почнеш каквото и да било,поради ограничения багаж!

gogyto

Добре е че всичко тук се разиграва отдалечено, ако беше на живо да сте се свършили до сега  ;;573

bu12tras

Ти си приключил отдавна бе ,цял живот спам по форумите. Ти като разбираш това не мога да го отрека ( да аз съм лаик по темата и на двата форума ), с твоите "хиляди" постове на колко души си помогнал без да се заядеш с тях ,май няма такива? Сега понеже тук избягвам да използвам определени думи ,че има хора се сърдят,да видим на теб какво ще кажат за предния пост ?!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания