Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, 07-09-2015, 23:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Веско

Цитат на: dzumba;397149Ами тамън се оправя с търговищката група,появи се ломската,оправя се и с двете,почва рев от Стара Загора и Пловдив!Как да има оправия,като комлексите не ви пускат бре!
Ти ,откак си във форумите,не си спрял ,да бъдеш каруцар!

Къв рев бре, като ти се заяждаш с всеки 2-ри във форума. Имам чувството че ти е хоби.
Айде със здраве останете!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

dzumba

Да,хоби ми е да изпращам имейли на глупаци!
Заяждам се само с глупаци и ако не искаш да те мисля за такъв,ще си траеш,а не да ревеш, вижте ги говедата!
Споделих,от сигурен източник,че Берое е най толерирания отбор миналата година и най много хващал съдиите!Ти ми каза ,че съм малоумник и да ида на преглед!Знаеш ли кога ще ти се размине,като всеки втори пост ти е Вижте ги говедата!
Хубаво си преосмисли поведението,заяждам се само с интриганти и такива ,които пишат непрекъснато глупости!Не са повече от 5 човека,надявам се че може да броиш до 4,въпреки че резаците ви туриха 5 на държавната поръчка!
Айде наздраве и весели празници!

Веско

Цитат на: dzumba;397184Да,хоби ми е да изпращам имейли на глупаци!
Заяждам се само с глупаци и ако не искаш да те мисля за такъв,ще си траеш,а не да ревеш, вижте ги говедата!
Споделих,от сигурен източник,че Берое е най толерирания отбор миналата година и най много хващал съдиите!Ти ми каза ,че съм малоумник и да ида на преглед!Знаеш ли кога ще ти се размине,като всеки втори пост ти е Вижте ги говедата!
Хубаво си преосмисли поведението,заяждам се само с интриганти и такива ,които пишат непрекъснато глупости!Не са повече от 5 човека,надявам се че може да броиш до 4,въпреки че резаците ви туриха 5 на държавната поръчка!
Айде наздраве и весели празници!

Айде пак почна, ти си БОЛЕН човек , иде се прегледай!
Повече няма какво да кажа.
Octagon SF 8008

dzumba

Не съм изобщо свършил,с такива наглеци ,като тебе!От сега нататък аз ще те Преглеждам,лично теб,докато оздравееш от Говеждия синдром!
Скривай се и не казвай повече нищо,да не се налага да те псувам по празниците!

Веско

Псувай си колкото искаш, явно това умееш най-добре.
Octagon SF 8008

dzumba

Не,там съм най слаб,добре,че има такива ,като тебе,да се пробвам!

Веско

http://www.sportal.bg/news.php?news=581689

Райо Валекано,дали са извадили отбора,но явно не са щом е свършил 10:2
Octagon SF 8008

gogyto

Цитат на: Веско;397212http://www.sportal.bg/news.php?news=581689

Райо Валекано,дали са извадили отбора,но явно не са щом е свършил 10:2

Играха до край, това да не е Литекс :)
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Виктор

В службата въведохме правило - за всяка псувня да слагаме в касичката по 20 стотинки.
Първоначално си мълчахме, после един колега сложи 100 лева и ни разказа как прекарал уикенда при тъщата...
Ние с колегите се спогледахме, пък пуснахме по 30 лева за коментари...

P.S. Струва ми се че, не съм сбъркал? ;;573 ;;650

petar_ganev

dzumba

Да ти се връща  Авраме!:worry:

фолкръм

По Коледа всички стават по добри. Освен футболните национали на България :)
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Дедал

;;basi Малии , Диема-та направо в 4К го пуснаха Нюкясъл-Евертън :hammer: ... нЕма такъв мазньоч !

Чък Норис

В момента Саутхямптън - Арсеал е на ъпскейл, тея от дрема пак се излагат.

БОБИ

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания