Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Футболен чат

Започната от Чък Норис, 07-09-2015, 23:01

« назад - напред »

0 Потребители и 15 гости преглеждат тази тема.

bu12tras

Абе един път два пъти вие винаги сте морални победители, има ли значение? Ако оня не беше вдигнал флага в Ловеч сигурно 7-8 на 0 щяхте да ги биете ,толкова сте добри!!!
Искаме ресто за всичко да няма наши и ваши ,всички да са под един знаменател, но в нашата родна картинка това никога няма да стане! Така е навсякаде във всяка една сфера -спорт,туризъм,строителство ,както и на дебелото лили "безплатното" саниране ,цялата държава е пълен леш!

dzumba

Абе,ти като морално удовлетворен от наказането на съдията,след ,като не е виновен,как ще коментираш и наказанието на Таско или гледаме само избирателно,по милиционерски!Него, за какво го наказват?След като Литекс, са ни скъсали шортите!

bu12tras

Таско трябваше да го изгонят от съдийството , още 2012 след ноемврийския мач Ботев - Лудогорец когато стоя след мача 2 часа заключен в съдийската стая, че го беше страх да си тръгне. Така,че неговото наказание когато и да го дадат все е късно.

dzumba

Аха,може и за това да са го наказали,пък аз си мисля,че той няма вина,че онова лайно страничния дигна засада!За мене,той си изсвири мача перфектно,въпреки ,че Левски загуби!Схващаш ли сега,кой гледа безпристрастно?

БатеГойко

Ако имахме работеща съдебна система.
Ако през 2009 се беше случило това:

АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ЗАПЛАШЕН ОТ 20 ГОДИНИ ЗАТВОР

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=&t=13246

Сега  ЦСКА щеше да си играе в А група.
Но явно някой разпъна чадъра над Лупи и за парите на Кремиковци и на ЦСКА...

П.С. Цитат от статията от 2009г.:
" Общите щети, нанесени на футболния клуб и металургичния комбинат, са за около 36 млн. лева."

Дедал

Цитат на: dzumba;396944Аха,може и за това да са го наказали,пък аз си мисля,че той няма вина,че онова лайно страничния дигна засада!За мене,той си изсвири мача перфектно,въпреки ,че Левски загуби!

Леко ще те поправя - лайното страничен съдия не може да види точно ситуацията щото зетя е точно пред него и следващото , което вижда след центрирането е самотния Гаджев на 2 метра зад вдигащите ръце за засада защитници .:) Главното лайно обаче още тогава вижда ,че Гаджев и защитника са един до друг ...;;573 А посля двете лайна (странично и главно) също прекрасно виждат 1000% дузпа за Литекс , но не свирят ... ;;basi , така че както писа колегата - когато и да ги накажат/изгонят все е късно !;;650

eMTech 300

Господари на ефира !? Невероятно но факт - Литекс били кривите А СЪДИЯТА ПРАВ .................. И 3те случия футболисти  на Левски  са  първоначалните провокатори  , и равносметката 1 жълт и 2 червени картона + дуспа !?!?!?  И те викат егати държавата !!! Няма как да се оправим със това мислене !

dzumba

Ами ти много късно го разбираш бре колега!Естествено ,че Литекс са кривите!Чети повече тук,а не трудовете на ГА!
Няма как да се оправиме и в това си прав,докато съществува още чорбата и се толерират мафиотско създадените отбори,няма как да стане!За 25 години само един мавзолей и една петолъчка са гътнати!И то,с много носталгия!

dzumba

Цитат на: eMTech 300;396959И 3те случия футболисти  на Левски  са  първоначалните провокатори  , и равносметката 1 жълт и 2 червени картона + дуспа !?!?!?  И те викат егати държавата !!! Няма как да се оправим със това мислене !
Колега, малко си нагъл!Чети тук,гледай записите,пак чети,пак гледай и когато прогледнеш,ще е сигнал,че си се оправил!
Свалете червените очила,всичко е заради вас!

1ва провокация-Минев  залага топката,Асприля минава пред него и му я рита и ходи бавно пред  мястото за изпълнение.Спестен картон на Асприля,страничния го вижда,но  не обажда на главния!!!!!!!!

2ра провокация-Йонсен два пъти прави  марка на Бедоя,втория път го рита жестоко отзад и Бедоя иска обяснение и  е повален!Само заради второто препъване футболиста на Литекс заслужава  червен картон!

3та провокация- Бедоя посяга към топката, но си  спира крака има 50 см разстояние между тях,вратаря пада и почва да се  превива,скачат  му на Бедоя  и той иска обяснение и е повален! Спестен  картон на вратаря за симулация!

И в трите случая провокатори са  Литекс и съвсем нормално е да се мисли за провокативен сценарий от  страна на  джуджето! Регенкамп се освобождава,правилно е,за какво му е  оттук на сетне на Гришата,нали ще закрива Литекс! Идва мача с  Левски,удобен момент да прехвърли вината на друг!
Аз не виждам,защо  чорбарите реват,всичко се прави заради тях!И се правят доста  глупости,поради изчерпване на всички възможни реанимиращи действия! Ума  не ми го побира,какви простотии,ще надроби джуджето,абе барем поне  значката да ви плати,да може да се гордеете с миналото!
Идват на твоя  стадион със сценарий,провокират ,присъждат им служебна загуба и тая  загуба отива на сметката на Левски! Няма как да стане с отнемане на  точки! Аз ако съм на мястото на Тонев и ми отнемат точки,също ще напусна  първенсктвото!
Като вадят Литекс и ги наказват една година да не играят и анулират всички точки срещу тях,да анулират мачовете им и за купата!

patzi

Бг футбола тряа се забрани със закон. Той и сега се играе на черно!!! Няма червено,синьо,зелено и оранжеви... Всички са един дол дренки.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

ВалчоП

Ами като няма такова правило да ги вадят и от купата, как да ги извадят? Тъпо е, но така стоят нещата.
Иначе всички сме с цветни очила, което е нормално, но ненормалното е, че носенето на един цвят очила се обявява за престъпен порок, а носенето на друг цвят очила се възхвалява, като някаква висша добродетел. Всъщност не е ненормално, а по-скоро детински наивно.

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

dzumba

Така е Валчо,аз съм детински наивен и разчитам на същото отсреща!Винаги правя път,винаги съм последен,винаги давам, а после чакам някой да отговори по същия начин,но не всички имат мойте очила!
Такива нагли изцепки като отгоре,знам,че не ти харесват,но си траеш,а коментираш само контрите!Това не е ли провокация,да се възмущаваш публично от истината!И да съдиш,при това от Малта!
Лошото е,че всички си траят!Аз не мога!Глупостите и фалша не ги понасям,особенно праводържателите им!

Milenrec

Цитат на: dzumba;396984Така е Валчо,аз съм детински наивен и разчитам на същото отсреща!Винаги правя път,винаги съм последен,винаги давам, а после чакам някой да отговори по същия начин,но не всички имат мойте очила!
Такива нагли изцепки като отгоре,знам,че не ти харесват,но си траеш,а коментираш само контрите!Това не е ли провокация,да се възмущаваш публично от истината!И да съдиш,при това от Малта!
Лошото е,че всички си траят!Аз не мога!Глупостите и фалша не ги понасям,особенно праводържателите им!

Кога ше ни кажеш кой ви е собственик или пак нещо не ти изнася и защо още не сте извадени и вие от А група след поредното ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ?

dzumba

Виждаш ли сега,колко глупаци са ти благодарирли за умния пост?
Ломския мангал даже се е регнал няколко пъти ,да ти каже тенкю!

Аз знам за единия, Иво Тонев,другите не ги познавам,а и не е важно!
Ти,ако знаеш за някой друг,светни ни!
Няма да те питам,кой е собственик на чорбата,сещаш се защо!
За какво Последно предупреждение ревеш и кога Левски е предупреждаван с последно предупреждение  за изхвърляне от А група и за какво!Ако можеш с факти,не с чорбарски прийоми!
И накрая да те питам,кога ще накажат чорбата заради Перник?
Избягахме от темата!Чорбарите да си измият очите от червения мрак и да погледат:
http://gospodari.com/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B0%D1%87-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8---%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81-video89042.html

Milenrec

Щом незнаеш КОЙ е собственик на Левски няма каква да говорим !

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания