Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

SG Express Bank - откраднати пари от дебитна карта

Започната от dinko, Август 22, 2015, 03:22:15 PM

« назад - напред »

S73L1

Цитат на: dinko;384438Имам точния адрес, до който е изпратена стоката.

София 1202
ул. Козлодуй 51

От банката в отговора ми го изпратиха.
От там пише и точна каква стока е поръчана.
Не знам дали този адрес е реален обаче?

Твоят съвет е с тези данни да отида в полицията.
Със сигурност не би загубил, ако намесиш полицията. То още тогава е трябвало да се действа и с тях, но предполагам не ти пречи да пуснеш една жалба и сега.

Neo64

Брайно Пловдивски,
такива като теб и едно време по Луканово и сега ми точите оная работа, щот канелката за теча  я държа в багажника
Не си бутай задните части там дето не те ямат, казах ти го доста отдавна , още като рекна ,че се познаваме , с речника ти няма как да се познаваме , защото сме на светлинни години един от друг във всяка сфера , недей пригласай на Жоро Администратора , с него се дърлим,ама все некой ден ще пием ракия и с Доктора също , виж след това твое слово и излияние , няма как да стане.
Някои кефите , спомняш си ко рекоф , за празната кукичка ,как лесно се поема.
Виж за какво е поста не надигай главъ, че иде косачката.
И се върнах преди 6 дена от Разораната Целинъ , не ме учи на европейщина , или на култура ,че пред бившето кино Балкан още лющия семки и фърляя фасовете по плочките.
Като сте въвели първи банкоматите с чипа , сте фанали бог за шлифера, ела и обери тука клон на банка и прави , това което ти причиняват там , временно можеш и да обереш , ама няма да те пуснат като те гепят, до време мозе , ама до време
Така , че трайкай и не ми отваряй устатъ, пък и теб не съм те визирал , виж сега да и персонално го приеми
У Еуропата байно брайно, се информира полицията преди всичко, поне в Испания е така , и полицията решава как, за какво и прочие да информира банката по казуса, айде холан тука няма топла вода, човека може да се оплаче където му е кеф, какво тука може там не може, Банките имат и книга от стената на плача / книга за оплаквания в 4 екземпляра/и оплакването тука се носи в Съвета в офиса в специален отдел за Защита на потребителя.
Ма кво ти обяснявам
Аде със здраве

angeljorj

Цитат на: dodo_pv;384353Не е важно дали банката предлага 3Д защита, а дали ТЪРГОВЕЦЪТ ползва такава. Отклоняваме се от темата. Включват се дори неграмотни полово незадоволени колеги, неразличаващи дебитните от кредитни карти. Нека сме по-сериозни, банките не ни защитават от евентуални интернет измами, поне у нас. Особено някои.
Щом казваш че не е важна защитата от банката ок затова на грамотните им точат картите:lol15:и досега още нямам кредитна карта ползвам ДЕБИТНА пари в карта за интернет пазаруване слагам само в момента на покупка
Dreambox 800 PVR

Brian

Цитат на: Brian;384392мод Дрим:
Само ти не се научи да си коригираш мненията, а ги трупаш едно под друго!!!
И не ми отговаряй, как това можело да се автоматизира, за последно ти казвам да си ги едитваш!!!

Това наистина е моя грешка и е супер гадно за форума. Натоварва го и ще се скапе! Барабар с егото ти ;;573Извинявам се повече няма да правя така :worry:
;;612

Brian

Цитат на: Neo64;384455Брайно Пловдивски,
такива като теб и едно време по Луканово...
Аде със здраве

Не знам? Аз по "Луканово" "правих пачки" затова сега съм със "златни белезиници" вързан в България :worry:Който е спал ще ходи да бачка на гадните капиталисти ;;573 Теб само една седмица ли те пусна "гадния капиталист"?

едит: Упс. Сбърках пак. Ама няма опция да си мерджвам мненията.
;;612

дрим

Досега не е го е скапало, няма да го направи и за в бъдеще :worry:
Извинението се приема!

edit: Упс и аз сбърках и натиснах БАН за 3 дни :worry:
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

njor

Колега Нео,мога ли да те помоля да се държиш по човешки.Това че си видял малко свят не ти дава право да се държиш назидателно и пренебрежително към колегите.
Имай и в предвид следното:човек колкото повече знае толкова повече вижда че нищо не знае (образно казано).
И моя съвет:изчакай,виж още от този свят!
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

angeljorj

Цитат на: дрим;384471Досега не е го е скапало, няма да го направи и за в бъдеще :worry:
Извинението се приема!

edit: Упс и аз сбърках и натиснах БАН за 3 дни :worry:
Mалко повече уважение към форума не е излишно разни дебили с  глупаво самочуствие да се бамват за повече от 3 дни:e085:
Dreambox 800 PVR

дрим

Цитат на: angeljorj;384481Mалко повече уважение към форума не е излишно разни дебили с  глупаво самочуствие да се бамват за повече от 3 дни:e085:

Бъди по-конкретен, не можах да разбера, аз ли се държа неуважително или "малко" съм "сбъркал" (с трите дни баня)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Neo64

x njor,
аз с човешкото държание никога не съм имал проблем Колега,нямам и претенции да съм живял и видял всичко ,нито научил, но НЯМА да позволя на който и да е бил от колегите тука, дори и със златни белез"и"ници или пачки, такива между впрочем съм виждал мнооого и то авери и лошото е ,че съм присъствал на 90% от помените им за 40-ия ден ,
виж сега се извинявам за грубия израз, ,наистина, не го препоръчвам на никой
Пък тия с пачките , и ние БЕЗ , кои за капиталисти , кои за трактористи , все се работи за някой или е работил на времето и е ринал я пачки , я капачки
Някои с златни  "пендари"и кеш , духнаха, та това не е критерий за просперитет , с толкоз много се чудя що радиш там в Пловдив
Като си правил кеш и тарикатски знаеш пинизите , упъти Колегата ,как да процедира , не се мятай тук с нас с празните джобове , ние за капитализъма даваме мило и драго , и ни дават по 15 дена айляк;;573 летос , и 15 за Коледа , а като сме на кеф идваме и за по трента , ама нейсе
По темата Колегата отива в Полицията , икономически отдел , ако все още има такава и оставя една жалба , от там нататък , ми се губи нишката............

njor

Първо никога не съм одобрявал тия дето ги избиха и никога не съм имал взимане даване с тая категория за разлика от теб.Може би затова нямам тоя изказ и това отношение към околните.Само за сведение не съм от Пловдив, и съм на мнение че човек може да се докаже навсякъде а не само в прехвалената чужбина.И стига си плюл по родината ми.И имай в предвид че човек откаже ли се от родината си никъде няма да намери друга,винаги ще бъде като дърво без корен каквото и да говори и демонстрира.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Neo64

прав си , за пореден път,
 а за отказването и дума не може да става , иначе отдавна да съм го направил , стриктно спазвам-" българче да се наричам , първа радост е за мене .....";;650
  Иначе , погледнато от друг ъгъл , зависи как си пресъздаваш комфорт сам , аз определено не правя разлика , но разликата прави комфорта
  И следвам правилото на доброто с добро , на злото няма и смисъл , да уточнявам
  Пък и имам желание да се прибирам , тоест ще плувам 200 м съчетано , между комфорта и реалността, пък каквото дойде
  лека

angeljorj

Цитат на: дрим;384482Бъди по-конкретен, не можах да разбера, аз ли се държа неуважително или "малко" съм "сбъркал" (с трите дни баня)
Сбъркал си дните
Dreambox 800 PVR

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания