Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мтел домашен интернет- за бога,помислете си добре..

Започната от controller, 22-08-2015, 13:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

рйонков

HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

Радо1948

Цитат на: рйонков;437079Много зле тоз мЪтел.... :s101

До България

до Франкфурт

до Чикаго

Не, че нещо, но така като гледам си на доста по висок план от посочения от човека с Мтел. Обаче при теб скоростите на различните места за различни, а при Мтел почти навсякъде е бетон.
Иначе Спринт в Плевен за добри няма спор.

рйонков

Това си беше в тона на шегата ;) Въобще не му вЕрвайте на тоя спийдтест!
HONDA - The Power Of Dreams![SIGPIC][/SIGPIC]KATHREIN - The Power Of HD!

veskodivia

румене хубаво беше да споменеш,че тези скорости са само за "по така клиенти"за масовите бг е 60мб а международния 35мб.да не говоря че от 3г чакаме оптиката.най-накрая лятото я вкараха по входовете на блоковете и дотам-"чакайте да ви се обадим за свързване"но така е с 10 човека техници ще имаме бая още да чакаме.
skysat120 vuduo2,vu+solo4k 9-13-19-23-28-36-39E стационарни,samsung 55ks8002,samsung 46F6600

Чък Норис

За спийдтест е много по-реално да се използва нещо като http://ovh.net/ има и много други подобни големи датацентрове, където реално е събран целият интернет трафик, много по-правилно е да си измерите трафика до тях.
Това спийдтест.нет вече доста се комерсиализира и си е жива измама.

ВСлавов

Благодаря за отговорите : )

Цялата ми чуденка е дали да не мина на 200Mbps/1Gbit към Мтел, като сега съм на нет1 със 75Mbps.

MetaMan

Аз съм на 200Mbps и съм доволен, но за да постигна тази скорости трябваше да си закача моя рутер. От мтел закачика ont устройство huawei (мисля че модела е hg8245h) и по неговия wifi по висока скорост от 35Mbps не постигнах, докато по кабеле си постигам 200Mbps без проблем. За да си вдигна скороста по wifi си вързах моя рутер(който е двубандов) с кабел към техния huawei и веднага ударих 190-210Mbps. В момента тяхното устройство го ползвам като "оптичен switch" да разпределя сигнала към телевизорите и рутера :)

Кайен

Мтел са голяма работа. Само дето те таксуват, ако се обадиш за проблем с интернета, а в офисите отказват да приемат сигнал за повреда.

Антонио

От снощи нямам нищо общо с тия мизерници - нито телефон след 17 години абонамент, нито тъпата им тв, нито нет. ;;675
Xtrend ET9200, TD110, Sony 40Z5500, Onkyo TX-708
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!

worldnet

Цитат на: Кайен;437155Мтел са голяма работа. Само дето те таксуват, ако се обадиш за проблем с интернета, а в офисите отказват да приемат сигнал за повреда.

Mtel не таксуват за подобно нещо. Клиент съм им от много години.
Номера е 0800 - обаждането е безплатно;
Посещението не се заплаща ако става дума за проблем, а не за клиентска прищявка.

venko1407

Колеги, от два часа се мъча с това "плащане онлайн", иска ми абонаментен номер, но не мога да го намеря на касовата бележка, и в договора? На 200+ и 200мбт пакета съм ако има някакво значение.

Красимир Петров Кирилов

Цитат на: MetaMan;437148Аз съм на 200Mbps и съм доволен, но за да постигна тази скорости трябваше да си закача моя рутер. От мтел закачика ont устройство huawei (мисля че модела е hg8245h) и по неговия wifi по висока скорост от 35Mbps не постигнах, докато по кабеле си постигам 200Mbps без проблем. За да си вдигна скороста по wifi си вързах моя рутер(който е двубандов) с кабел към техния huawei и веднага ударих 190-210Mbps. В момента тяхното устройство го ползвам като "оптичен switch" да разпределя сигнала към телевизорите и рутера :)
За кой район става въпрос? Какъв е кабелът? Можеш ли да направиш замервания към няколко сървъра в Европа?

vasilstf

Цитат на: venko1407;437254Колеги, от два часа се мъча с това "плащане онлайн", иска ми абонаментен номер, но не мога да го намеря на касовата бележка, и в договора? На 200+ и 200мбт пакета съм ако има някакво значение.

Обади се и ще ти го кажат.

worldnet

Цитат на: venko1407;437254Колеги, от два часа се мъча с това "плащане онлайн", иска ми абонаментен номер, но не мога да го намеря на касовата бележка, и в договора? На 200+ и 200мбт пакета съм ако има някакво значение.

Ако интернет и мобилен телефон са на едно лице - изпращаш SMS (безплатен) с текст: internet на номер 1590 и се връща абонаментния номер.

Златанов

Много се кефя, че имам още 10 дни на МТел... Такава простотия не е било, ама наистина. Нетът е под всякаква критика, не знам на какво се дължи, не ме и интересува. Но шарещ пинг от 10 до 300 към български сайтове, на кабел, извинявам се... Да са живи и здрави. Като пусках предизвестието бяха мазни, мазни... После и звъняха... Баси... Пинг към ABV 304ms, Youtube, Facebook - просто забрави. Няма никой - цикли, та цикли...
Все едно нарочно е направено, заради спирането на услугата.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания