Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Мтел домашен интернет- за бога,помислете си добре..

Започната от controller, 22-08-2015, 13:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

дрим

Цирк, не цирк, тия монтажни групи от близалките тръгнаха да монтират нета и боксовете на Мтел.
Та едни антени ли ще ги бутнат ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

vasilstf

Цирка е налице много отдавна. Остава да им видим новите номера.

Brian

Имам познати в Тракия (квартал на Пловдив), където нямаше Кулбокс, когато си пуснаха мТел. По оптика е, доволни са отвсякъде.
;;612

pe6o1975

Аз от м-тел (бивш клиент съм на мегалан )нямам оплаквания нета не ми е спирал никога за фрапиращ период от време а и да е имало проблем екипите реагират бързо.
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

Neo64

аз нямам Мтел, ама дзумбата с неговия ,скоро ще яде испански бой:):):)

Радо1948

Цитат на: pe6o1975;408888Аз от м-тел (бивш клиент съм на мегалан )нямам оплаквания нета не ми е спирал никога за фрапиращ период от време а и да е имало проблем екипите реагират бързо.
Едно към едно е и при мен.
Единственото неприятно нещо е екстра спийда който спряха.

vasilstf

То и аз повече от три години ползвам нет от тях и не съм имал проблеми, но наложи ли ми се да говоря със съпорта, ми идва да се хвърля от някъде. С телевизията нещата са много по-зле.

Радо1948

Някой има ли проблем с влизането в //www.bet365.com ?
До снощи всичко беше точно, а днес не мога да влезна, през мобилната версия на сайта няма проблем.

vasilstf

Да, на мен също ми изкарва съобщение, че е с неразрешено съдържания. Звънях на съпорта, но нямаше кой да реагира. Ще го погледнат днес. Явно са омазали нещо.

Цец0

пешето

Цитат на: Цец0;418451Аз влизам без проблем :s101

+1

Радо1948

Нет-а през който влизате на Мтел ли е ?
Питам защото дори през мобилния нет на Мтел не може да се влезне в сайта, влиза се само в мобилната версия.

Цец0

Да, през Мтелски нет влизам в нормалния сайт.
Ако имаш проблем пробвай с алтернативния http://www.28365-365.com/
Понякога на мен основния ми прави проблем и влизам оттук.

Чък Норис

ЦитатТърсената от Вас страница е с неразрешено съдържание и достъпът Ви до нея е ограничен.

За повече информация проверете на:
Държавна Комисия по Хазарта -   www.dkh.minfin.bg
Мтел са педераси!

Радо1948

Цитат на: Цец0;418457Да, през Мтелски нет влизам в нормалния сайт.
Ако имаш проблем пробвай с алтернативния http://www.28365-365.com/
Понякога на мен основния ми прави проблем и влизам оттук.
Доста странно, в София всички(които са към Мтел) имат проблем с влизането в сайта, дори през мобилния нет не може да се влезне. Опция само е мобилната версия на сайта, с нея няма никакви грижи и се влиза нормално.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания