Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какво става със сателита на Булсатком?

Започната от Orbital, Юни 23, 2015, 06:49:40 AM

« назад - напред »

register

Цитат на: berks;442840Bulgariasat-1 изстрелването е променено по график от първа половина на годината до трето тримесечие на годината.

http://satinfobox.com/joomla30_satinfo/index.php/newstart-2

и официалният източник на тази новина е?:lol15:

berks

Цитат на: register;442857и официалният източник на тази новина е?:lol15:

Няма да го знаеш. :lol15:
-/-writer.-.

TUISTERa

Цитат на: register;442857и официалният източник на тази новина е?:lol15:

Официалния - satinfobox :)

Фен на БМВ

Аз не вижда нищо официално в сайта на spacex няма подобен тип информация !

themaster301

Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

berks

Източници бол стига човек да потърси. А не някой пусне на готово нещо  и част от юзърите тук да се заяждат напразно. Потърсете и Вие и ни информирайте за нещо. Хайде ся на руския сайт вервайте кат източник щото е чужда!
-/-writer.-.

Neo64

Минавайки , питам
Кое тримесечие и коя година, 2016 мина, ся за години не говорим , само за тримесечия:) , и не на последно място спътника има ли го ,щото иначе кво ще изстрелваме , панички на сбора на ловната дружинка .
И доста време , я караме само с надеждата:), аз фюжънчето го засилих в България и ....изненада там бичи даже и на Нет на Виваком:s101

register

Цитат на: berks;442860Няма да го знаеш. :lol15:

аха, ясно - източникът ти е "една баба каза" :lol15:

в тази кризисна ситуация за булсат е много важно как са писали договорите и застраховките,
булсат се хвалеха, че са продали доста капацитет на бъдещия сателит, и ако не могат да си изпълнят договора и не са добре застраховани - в един момент или булсат или сателита може да се окаже собственост я на някоя банка, я на някой друг оператор
продължителната липса на официална информация и дата може да означава именно това, а дата на изстрелване на вече чужд сателит едва ли ще ни вълнува толкова...
 затова ни трябва само и единствено официална информация, желателно от булсат, спейсХ или производителя на сателита

AGT

Официалната информация е по-скъпа от спътника :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Neo64

DIMCHO

Цитат на: berks;442840Bulgariasat-1 изстрелването е променено по график от първа половина на годината до трето тримесечие на годината.

http://satinfobox.com/joomla30_satinfo/index.php/newstart-2

Което значи че на 15.03. лети.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

Васил

210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Дензел

Диме   вдруги ден ли го вдигат горе?
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

кокович

Трето тримесечие ми звучи към  септември на мен;;650

DIMCHO

Цитат на: Дензел;444738Диме   вдруги ден ли го вдигат горе?

Чух го от една баба на пазара.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания