Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какво става със сателита на Булсатком?

Започната от Orbital, Юни 23, 2015, 06:49:40 AM

« назад - напред »

Orbital

Отдавна нищо не се чува за космическата сила - Булсатком. Според мен, спътника вече трябваше да е някъде по средата на пътя между земята и гейостационарната си орбита :)

ВалчоП

Мисля, че пътя до орбитата се изминава с ракета носител, а не пеша. И се изминава за часове. Има много по-успешни начини за майтап с була, почиващи на реални събития. Това със спътника е слабо, при положение, че последното инфо е за старт догодина.

via Tapatalk
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Mediadigital

Спота като го видях и очите ми шарат ..Португалия  Испания ,Финландия,Швеция И Норвегия са извън покритие.. Но пък стига до Англия и Ирландия  Сигнала е  EIRP (max) 54.25 dBw  (min 47.20dBw) TWTA : 135W per transponder
;;573;;573;;573;;573

алт

Цитат на: Orbital;376229Отдавна нищо не се чува за космическата сила - Булсатком. Според мен, спътника вече трябваше да е някъде по средата на пътя между земята и гейостационарната си орбита :)

Според мен ти липсва аватара с прашките.

Leon

Ха, ако тук не де хващат с поне 80см, си е чисто харакири. Къде е публкувана картата?

Пламен Тачев

Цитат на: Orbital;376229Отдавна нищо не се чува за космическата сила - Булсатком. Според мен, спътника вече трябваше да е някъде по средата на пътя между земята и гейостационарната си орбита :)

На страха очите са големи, а? 2016 есента да няма масов отлив от вас, както сега има отлив от булсата :)... Стискайте палци в булсата да останат текущите им меринджеи, дето не знаят къде се намират, че иначе с техния чисто нов собствен сателит Мтел ще затвърди третото място по качество, цена и брой абонати... ;;650

Серхио Агуеро

Между другото не знам вие къде виждате отлив от БСК, при мене тука няма - даже е по-вероятно някоя и нова паничка да изникне. ;;573

Сателитът се произвежда все още и следващата година, живот и здраве, ще има голямото местене. ;;675

AGT

Цитат на: Серхио Агуеро;376269Сателитът се произвежда все още и следващата година, живот и здраве, ще има голямото местене. ;;675
Ще има местене ако има видимост ;) При мен няма да има :s103
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

драгулин

an

Orbital

Не вярвах, че има вярващи дето си мислят, че була ще въртят чинии. Дори да да има земята вика Марс през 2016 пак няма да се въртят чинии. Ма ей го къде е. Да сме живи и здрави догодина и ще видим, кой крив и кой прав.

Руже

Аз по-скоро си мисля, че и това със сателита ще се забави. Булсата правят по 100 неща едновременно и носят прекалено много дини под една мищница - изграждане на оптики, пускане на IPTV,  LTE мрежа, спътник.... много ще им дойде...

TUISTERa

На практика не са те хората, които строят сателита и не би трябвало да има забавяне в строежа. Другото е , че парите са осигурени, тоест не би трябвало и да имат финансови проблеми. Вярно е - долара се вдигна и може би това им забави плановете, ама напред вървят бавно-бавно... Орбитал - ти спря да обясняваш колко сте добри, почна другите да хвалиш... Нали знаеш , че и лошата реклама пак е реклама?!? А да гледаш в чуждата паничка(буквално) си е похвално :)

Руже

Цитат на: TUISTERa;376292На практика не са те хората, които строят сателита и не би трябвало да има забавяне в строежа. Другото е , че парите са осигурени, тоест не би трябвало и да имат финансови проблеми. Вярно е - долара се вдигна и може би това им забави плановете, ама напред вървят бавно-бавно... Орбитал - ти спря да обясняваш колко сте добри, почна другите да хвалиш... Нали знаеш , че и лошата реклама пак е реклама?!? А да гледаш в чуждата паничка(буквално) си е похвално :)

Аз се опасявам, че всичките тези инвестиции, които се оправят малко или много ще ударят върху цените на услугите... Семейството ми е на Булсатком поради простата причина, че цените на интернета и цифровата телевизия са най-достъпни, а и качеството е сравнително добро...

TUISTERa

Според мен плануват да продават догодина и да си гледат кефа на карибите :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания