Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какво става със сателита на Булсатком?

Започната от Orbital, Юни 23, 2015, 06:49:40 AM

« назад - напред »

аспух

TUISTERa, ок, нямам проблем с теб. Остани във форума, за да има повече професионални мнения.

b_ignatov

@TUISTERa
Не се сърди де приятелю! Никой според мен няма нищо лично против теб. Просто някой хора се дразнят малко на негативните ти мнения. Въпреки всичко, ти си в правото си, да пишеш каквото си искаш, без да обръщаш внимание на никой. Има си модератори, които решават кое може и кое не.

П.П.
Ако все пак има сърдити!
Предлагам да направим една сбирка в някое заведение или на някоя поляна.Така ще оправим лошите взаимоотношения с по някоя бира и разговори на тема телевизия.

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

Кристиян Христов

Цитат на: TUISTERa;446752Колега, предварителен договор има подписан, за какво точно - ти ще кажеш .Дали е за компанията майка и всички приходящи, или е само за някоя от подопечните не знам.Ясно е , че сателита е в играта.
 В България знаеш, че една фирма има компания майка без да е нужно тя да е записана документално ;) И ако на тебе не ти е ясно, нямам познанията да ти го разяснявам аз. 089123 - запомни телефона, и ще дойде време (скоро) да звъниш на този номер за излъчваните канали от България Сат 1. А дали това ще е пакета на булсат , само времето ще покаже
И това, че някой се усмихва в един пост, не означава, че се радва, това може и да е съжалителна усмивка... :)

Едит: Това е сателитен ФОРУМ, в който всеки може да напише каквото си иска, да спекулира или да издава тайни. Има модератори и правила, които трябва да се спазват. Аз или някой от колегите, не сме НОВИНАРСКА АГЕНЦИЯ, която да трябва да спазва някаква етика(то пък българските спазват нали), та да се съобразяваме и да потвърждаваме това което пишем от два независими източника. И ако на някой не му харесва какво пиша, може просто да го подмине, а не да ме убеждава , какво трябва да ми е мнението.
Постове от вида - Мразя българите (Ненавиждам - Чувство на вражда, отвращение; омраза.) в български форум трябва да бъде наказано от доживотен бан. Ако в същия пост има свирка към админите то това е достатъчно за да бъде подминат поста от всички админи. Това беше последния ми пост в този форум, в който има явно изразена омраза към мен и всичките ми близки и познати. Лека му пръст на БГ-то в името на форума. Айде със здраве!!!

Това с тоя номер 089123 вече е банално.
;;675

Neo64

Валка,
 заеби го спътнико, имате специална задача да шибате балайрините на Алианц Арена-СЕГА или НИКОГА.
 То май месец ей го де е, и кво сте го заяли човека ,75% бг кифли бол, я по Витошка , я по Сънито и Златните, а най в Какао бийч летос

dzumba

Цитат на: b_ignatov;446756Ако все пак има сърдити!
Предлагам да направим една сбирка в някое заведение или на някоя поляна.Така ще оправим лошите взаимоотношения с по някоя бира и разговори на тема телевизия.

Абе ние сбирките ги правиме,по често и от изборите,ама последните години идват само мъжаги!:)Кифлите нещо са кът!

дрим

Какво подскочихте като ощипани на изказването за мъжагите и кифлите?
Форумът има над 25000 регистрирани (за по-лесно го закръглих) 1% са 250 души ;)
Давайте го по-широкоскроени, не се поддавайте на провокации и се припознавайте с този 1%, а не с останалите 99% (по статистиката на Joe)
;;650

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Klystron

Цитат на: Черна Дупка;446742Дали вече са напълно готови? Минали ли са всичките тестове? А къде точно е в Елин Пелин?

Напълно - не. Антените са на изхода на Елин Пелин към Столник. Една 11.1м за управление и една 9м за uplink

фокус

Цитат на: дрим;446811Какво подскочихте като ощипани на изказването за мъжагите и кифлите?
Форумът има над 25000 регистрирани (за по-лесно го закръглих) 1% са 250 души ;)
Давайте го по-широкоскроени, не се поддавайте на провокации и се припознавайте с този 1%, а не с останалите 99% (по статистиката на Joe)
;;650

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Kолега,извиняваи ама мисля,че обидата е не само към онези 99% а към целият форум,до колкото си спомням идеята на всеки форум е да си помагаме,а  не да се разделяме на кифли и пичове!!
На похлупака му намерих глупака!

vasilstf

Абеее.... стига сте обръщали внимание на Joe. И аз съм имал спорове с него, в други теми, не му се случва за първи път да се изхвърли като на мокър песък. Човека не разсъждава адекватно по много въпроси, а защо е тук и защо пише, негова си работа. Аз лично игнорирам неговите мнения вече. Нито има какво да се разбере или научи, нито може да изкаже адекватно мнение по даден проблем, от каквото и да е естество. ;;650

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания