Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Какво става със сателита на Булсатком?

Започната от Orbital, Юни 23, 2015, 06:49:40 AM

« назад - напред »

ВалчоП

Сателитът ще бъде заменен със система от стратосферни балони, които също така ще излъчват безплатен wifi. Мъск е предложил на Генчев да участва безплатно в този нов проект и той охотно се е съгласил. Сателитът ще се подари на Бурунди.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

аспух

Пфффф

Доста хора с DVB-C мрежи правят какво ли не, за да запазят статуквото от 90-те. Като литне новият сателит ще видим как ще се изплющят..

Edit; TUISTERa, само гледай как ще се изненадаш къде ще бъде паркиран и кой ще го управлява.. Няма да е кода 089123, вероятно ще е от екипа на България Сат.

Joe

Цитат на: patzi;446586Бе като ненавиждаш БЪЛГАРИТЕ що дириш в тоя сайт (български)? Шваби,иберийци или руси?
Ма кат почнете ми се прайте на Лили Иванова! Видял съм ви и зад граница как гледате булсат "без карта" ,а вече и без чиния щот ви бърз нета. Ма нали сте голяма работа, за "юро" бачкате не за стинки!
Колко такса месечно плащаш ти на  була?
Всеки сам си определя цената на продукта! Според пазара и качеството, идва и цената. Аз понеже съм прост селянин се редя на гишето и си плащам за кириза, от нета ми идва за ръчкане. И да пресипне певицата, захаринците пеят ли пеят!
п.п. Ма тарикатите у чуждоземия тряа минат на ефирки,а там любимите реал и барса не ги дават!

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

Тук съм заради няколкото много точни момчета: Дзумба, Дрим, Пепи, Чък Норис, Фолкръм... Истински мъже, не лигави кифли като 99% от тук пишещите.
А Булсат, Господине, не гледам ( да, мога да го гледам без карта, но, БЛАГОДАРЯ, мазно олио и зехтин не ползвам на телевизора си ) - на Близу съм, преди Кейбълтел, преди Евроком, Евротурсат... Вие Булсат-феновете, можете само да мечтаете за каналите, които Близу има. Булсат НИКОГА няма да ви ги пусне. Защото не искате да плащате. Даже и HBO-то ви спряха. Единственият оператор в Европа, който не излъчва HBO. Странно защо ли?
Аз плащам 50 лева за абсолютно пълен пакет на Близу, вкл. и толкова ореваните от вас, кифлите, 1.99лв. за МТЕЛ спорт 1 и 2.

А и бай дъ уей - по-неприятен спорт от футбола няма. Всеки го може и всеки го разбира. Благодаря, не гледам подобна простотия. Предпочитам да гледам кръв и мъжки бой, отколкото балерини диктувани от парите и мениджърите да играят накъдето вятъра им вее.

Захарницата ще ти пее докато не ти вдигнат таксичката с 1 лев. Ще оревеш оратлъка как да ги еба са ти вдигнали таксата, и как ще търчиш при конкуренцията. Една и съща песен слушам тук.

Съжалявам за САТЕЛАЙТ БГ. ТОВА беше хубав оператор. Но на Ганьо му идваха множко 40 бимберици на месец да плаща. Наистина желая Булсат да станат по-добри от САТЕЛАЙТ БГ, но уви, с хора нежелаещи да плащат,  бизнес трудно се прави. А всеки, който прави бизнес, за да подобрява работата си трябва да има прилична печалба, с която да покрива разходите си и да му останат пари за допълнителни инвестиции. Молете се сателита да литне и да заработи. С наема на транспондери, може Ганьо да си остане на 15 лева. Щото ако не литне и без транспондери, захаринката ще стане виваринка или мтелеринка...

b_ignatov

Абсолютно на 100% подкрепям мнението на Joe.Само за футбола не си прав приятелю.Не може да даваш такава крайна оценка за най-популярният и комерсиален спорт. Въпреки всичко те подкрепям за всичко останало и потвърждавам, че за съжаление е точно така. Аман от мрънкалници, разбирачи и завистници.

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

фокус

Цитат на: Joe;446649Тук съм заради няколкото много точни момчета: Дзумба, Дрим, Пепи, Чък Норис, Фолкръм... Истински мъже, не лигави кифли като 99% от тук пишещите.

Мисля,че трябва да уважаваш хората които пишат тука,защото определението лигави кифли за 99% от съфорумците е не само обида ами и неуважение към самият форум!Участник съм в няколко западни форума и не срещам такива изказвания,явно си е до манталитет!
На похлупака му намерих глупака!

Веско

@Joe,
Нищо лично , но си пий хапчетата редовно,явно прескачаш често да ги вземаш.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

b_ignatov

Прав си и ти колега @фокус!
В западните форуми, мненията на такива кифладжий се изтриват на първата минута, затова не ги виждаш. Там никой не си позволява да пише невярна информация или свободни съчинения.
Аз също членувам в няколко такива и изказвам моя опит.

Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk

заркопопов

Цитат на: Joe;446649Тук съм заради няколкото много точни момчета: Дзумба, Дрим, Пепи, Чък Норис, Фолкръм... Истински мъже, не лигави кифли като 99% от тук пишещите.
А Булсат, Господине, не гледам ( да, мога да го гледам без карта, но, БЛАГОДАРЯ, мазно олио и зехтин не ползвам на телевизора си ) - на Близу съм, преди Кейбълтел, преди Евроком, Евротурсат... Вие Булсат-феновете, можете само да мечтаете за каналите, които Близу има. Булсат НИКОГА няма да ви ги пусне. Защото не искате да плащате. Даже и HBO-то ви спряха. Единственият оператор в Европа, който не излъчва HBO. Странно защо ли?
Аз плащам 50 лева за абсолютно пълен пакет на Близу, вкл. и толкова ореваните от вас, кифлите, 1.99лв. за МТЕЛ спорт 1 и 2.

А и бай дъ уей - по-неприятен спорт от футбола няма. Всеки го може и всеки го разбира. Благодаря, не гледам подобна простотия. Предпочитам да гледам кръв и мъжки бой, отколкото балерини диктувани от парите и мениджърите да играят накъдето вятъра им вее.

Захарницата ще ти пее докато не ти вдигнат таксичката с 1 лев. Ще оревеш оратлъка как да ги еба са ти вдигнали таксата, и как ще търчиш при конкуренцията. Една и съща песен слушам тук.

Съжалявам за САТЕЛАЙТ БГ. ТОВА беше хубав оператор. Но на Ганьо му идваха множко 40 бимберици на месец да плаща. Наистина желая Булсат да станат по-добри от САТЕЛАЙТ БГ, но уви, с хора нежелаещи да плащат,  бизнес трудно се прави. А всеки, който прави бизнес, за да подобрява работата си трябва да има прилична печалба, с която да покрива разходите си и да му останат пари за допълнителни инвестиции. Молете се сателита да литне и да заработи. С наема на транспондери, може Ганьо да си остане на 15 лева. Щото ако не литне и без транспондери, захаринката ще стане виваринка или мтелеринка...

Тези момчета,които цитираш,не са ли Българи???
Това е доста грубо и несериозно.

лун2лан

Цитат на: valbg;446554:hammer: И задължително да се отварят със SD приемниците, нали? :D

п.с.: Не слагайте тигана на котлона, докато рибата е още в морето. Аз викам да изчакаме до края на месец май, поне да литне, и да си стигне позицията пък докато го тестват вече може да хвърляме боб дали и какво - я нови канали, я колегата Twister се окаже прав и някой друг поеме 'собствеността', я нещо друго.... ;;573
...ако литне, те БАН с тая скорост щяха да го разработят тоя спътник (с 8 битови компютри вътре)

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

skysat

Исках да прочета нещо ново относно спътника на Булсат......отказах се....нищо не намерих,само някакви караници и обиди.
Или почистете темата или я прекръстете и направете друга,който има 5 минути време да почете желае да получи някакво инфо или поне някакъв слух;;540

patzi

Че то това от доста време е тема за изтъкване кой е по по най. От кат напрайх 18 не слушам" коя бира е най-хубава ами пробвам"

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

SERHI1970

Някои индивиди явно си избиват комплексите в технически форуми!;;basi
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

БатеГойко

Цитат на: заркопопов;446657Тези момчета,които цитираш,не са ли Българи???
Това е доста грубо и несериозно.
За Joe момчета мъжкари случайно или не,са само модераторите. Явно ,колега си един недооценен мазник и подлизурко.:lol15:

dzumba

Що бре?Аз още не съм Модератор!;;basi

фокус

Цитат на: dzumba;446681Що бре?Аз още не съм Модератор!;;basi
Важното е че си от отбора на мъжкарите,а не от кифлите!;;650
На похлупака му намерих глупака!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания