Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Близу се продаде на Мтел

Започната от goplay89, Юни 21, 2015, 06:13:43 PM

« назад - напред »

TUISTERa

Оффтопик - Дети Дато ли е или не? :s101:s101
Цецо - малко са хората в тоя форум, които ги интересува или пък са очаквали тази новина :) Ти си от тях, понеже си бил в играта на ментел, но иначе едвали на някой му пука кой ще е директор там ;;650;;650;;650

Дато

Цитат на: TUISTERa;381355Оффтопик - Дети Дато ли е или не? :s101:s101
Цецо - малко са хората в тоя форум, които ги интересува или пък са очаквали тази новина :) Ти си от тях, понеже си бил в играта на ментел, но иначе едвали на някой му пука кой ще е директор там ;;650;;650;;650
Тц. Но пък е видно, че има голямо сходство в потребителските имена.

preslav

Пазарна политика.Как се създава монопол в днешно време.Купуваш конкурент и просто го обявяваш във фалит.

БатеГойко

Новия бъдещ директор на Мтел - първо бил някакъв директор в Германос (Глобул),после във Виваком,сега в Мтел.Че той Дидие Дрогба има по-малко трансфери...

Дети

Цитат на: TUISTERa;381355Оффтопик - Дети Дато ли е или не? :s101:s101

Пичага,какъв ти е проблемът с името ми,Дети или Дато?!?;;675

Казвам се Детелина,но от 25 години /още като ученичка съученичка,която се оказа брадовчедка,започна така да ви казва по накратко.:;808

TUISTERa

Руже

То след тази покупка Близу напрактика ще престане да съществува... Интересно ми е при сливането дали на абонатите на Близу ще предложат някакви по-изгодни условия, за да предпопишат договорите си към Мтел...

bate_dino

Цитат на: Руже;383560Интересно ми е при сливането дали на абонатите на Близу ще предложат някакви по-изгодни условия, за да предпопишат договорите си към Мтел...
И да има такива вероятно ще са малко по-изгодни и предимно за пакетни услуги. Даже ще се опитат да приложат насилствено да обвържат абонатите със срочни договори, по същия начин както премахнаха online плащането на Мегалан за абонати на безсрочен договор. Най-вероятно ефекта от промяната ще се случи поне година след официалното придобиване.
P.S. Вече няколко пъти ми звъняха от Близу да ме зарибяват с оферти. Явно са се активизирали да сключват договори преди официално да са се изказали разните комисии по сливането.

TUISTERa

Цитат на: Руже;383560То след тази покупка Близу напрактика ще престане да съществува... Интересно ми е при сливането дали на абонатите на Близу ще предложат някакви по-изгодни условия, за да предпопишат договорите си към Мтел...

Интересно ми е, дали след покупката на Глобул от Теленор, глобул на практика спря да съществува? А дали Евроком и Кейбълтел на практика не съществуват? Всъщност, услугата до абоната продължава да си върви, тоест НА ПРАКТИКА си съществуват :) Само, че с други имена, собственици, тарифи, условия :) ;;650;;650;;650

bate_dino

Цитат на: TUISTERa;383586А дали Евроком и Кейбълтел на практика не съществуват?
Кейбълтел е със заличена дейност според търговския регистър, докато  Евроком София кабел е активен и е собственост на Близу.
Така или иначе услугите си се предлагат и развиват, без значение за нас като абонати дали под едно или друго име.

Joe

Цитат на: bate_dino;383566И да има такива вероятно ще са малко по-изгодни и предимно за пакетни услуги. Даже ще се опитат да приложат насилствено да обвържат абонатите със срочни договори, по същия начин както премахнаха online плащането на Мегалан за абонати на безсрочен договор.

Близу и сега е със срочни договори. Така, че е все тая. Освен това Близу предлага и телефон. Вярно, че е стационарен, но го има. Мтел просто си купиха кабеларка. Колкото повече - толкова повече.
И освен това, хора, какво толкова се плашите от тези срочни договори.
Преди време писах и относно Булсата - там всички сте без договор - голямо предимство - няма що - ревете, оплаквате се, а все още си стоите на Булсат. Като сте без договор чии го дървите там???
Демек какъв е извода - плаши ви срочният договор, а като сте на безсрочен - пак на х.я седите. И в двата случая не сменяте оператора.
Баси логиката. ;;basi

От друга страна като абонат на срочен договор, оператора МОЖЕ да ви предложи по-изгодни усливия. А на безсрочен такава възможност няма. Няма как някой да ви предложи по-изгодни условия за без договор и да напуснете като някоя курва при първият срещнат по-изгоден такъв. Или давате, за да вземете, или си трайкате и си седите на дедовия.
Няма положение в което само да вземаш. Колкото по-бързо Ганьо разбере това, толкова по-бързо може и да се покаже светлина за тая държава тук.

Мишка

Да на безсрочен договор излиза по скъпо аз преди 2 месеца преподписах за 2 години, но първата година съм на половин такса 8.90лв. (ИПТВ, интернет, ТВ и рутер в комплекта)преди да изтече втората година мога да мина на друг план.

bate_dino

Всички зависи от гледната точка. Наистина за повечето хора срочния договор е по изгоден а и такива договори се насърчават от операторите.  От друга страна при безсрочен договор мога с или без  предизвестие да си прекъсна ползването на услугата за определен период от време , а не съм задължен да плащам за услуга която реално не ползвам. Това е предпочитан вариант за хора като мен които често пътуват командировки или отсъстват по други причини.
Така, че е редно да съществува опцията за безсрочен договор, без да му натрапват срочния вариант, а всеки да си прецени кой вариант ще му е по-изгоден. В Близу също има опция за безсрочен договор. Моят е сключван със ЕстНет навремето без да преподписвам с Кейбълтел и Близу впоследствие, като едиственото което исках е да ми продиктуват нов абонатен номер за да продължа да си заплащам през Интернет.

yavor1

Цитат на: Joe;383596Близу и сега е със срочни договори. Така, че е все тая. Освен това Близу предлага и телефон. Вярно, че е стационарен, но го има. Мтел просто си купиха кабеларка. Колкото повече - толкова повече.
И освен това, хора, какво толкова се плашите от тези срочни договори.

От друга страна като абонат на срочен договор, оператора МОЖЕ да ви предложи по-изгодни усливия. А на безсрочен такава възможност няма. Няма как някой да ви предложи по-изгодни условия за без договор и да напуснете като някоя курва при първият срещнат по-изгоден такъв.
Не си прав Близу  имат бесрочни договори , има промоция припейд  100Мв 3 месеца за 30лв+10лв инсталация, след приключване - 25Мв ако желаеш спираш, ако не плащаш до когато желаеш ;;513
така че има избор за всеки http://www.blizoo.bg/prepay.html ;;650

дори тема има по този повод http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=37308&page=6 ;;573

Веско

МТел ще запазят ли кабелната ТВ или всичко ще мине на IPTV след време?
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания