Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Близу се продаде на Мтел

Започната от goplay89, Юни 21, 2015, 06:13:43 PM

« назад - напред »

аас

Най-вероятно ще работят още дълго под името Близу. Но къде отиде логиката да има пакети на по-ниски цени.
Примерно аз искам телевизия и нет от близу и имам моб абонамент към мтел.  Къде е отстъпката ??? За момента се предлагат купища услуги от 2 компании с различни цени , а уж трябваше да се обединят. 50мбт е една цена при едните, друга цена при другите. Цените за тв са различни, предлаганите канали също.
За момента обединение няма, просто собственика е един, който си притежава 2 компании.
То същото все едно да имам моб план теленор и тв и нет от Виваком - отсъпка за 3-ен пакет няма, както няма и при близу-мтел, поне за сега.

TUISTERa

Цитат на: аас;394605Най-вероятно ще работят още дълго под името Близу. Но къде отиде логиката да има пакети на по-ниски цени.
Примерно аз искам телевизия и нет от близу и имам моб абонамент към мтел.  Къде е отстъпката ??? За момента се предлагат купища услуги от 2 компании с различни цени , а уж трябваше да се обединят. 50мбт е една цена при едните, друга цена при другите. Цените за тв са различни, предлаганите канали също.
За момента обединение няма, просто собственика е един, който си притежава 2 компании.
То същото все едно да имам моб план теленор и тв и нет от Виваком - отсъпка за 3-ен пакет няма, както няма и при близу-мтел, поне за сега.

Виж , за да се обединят трябва да се уеднаквят билинги, счетоводства... В момента единствено виждаме две компании в един офис, другото ще дойде постепенно...

дрим

И всички абонати ще го разберем, кой знае какво мазало ще се сътворява и изчиства в последствие ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

наскох

Изглежда се приближаваме към фактическото обединяване. Хора са забелязали "набъбване" на каналите в мрежата на blizoo до 250, като въпросите допълнителни канали, са каналите, които не са налични в мрежата на лилавите, но ги има при червените (Sportal и т.н.). При мен забелязах, че на повечето "soon" канали, където въртяха снимките, сега стои черен екран при който телевизора изписва "Няма достъп до услугата".

bu12tras

IPTV услугата и тази на близу ще бъде оеднаквена от към съдържание на канали.

veskodivia

направих пълен скан-228 програми, на 3 от суун каналите има епг,оскама дава че ги отваря но екрана е черен.
skysat120 vuduo2,vu+solo4k 9-13-19-23-28-36-39E стационарни,samsung 55ks8002,samsung 46F6600

Joe

Програмите са 228 в София от поне 3 години. Демек поне в София няма нищо ново засега

Sent by Tapatalk

veskodivia

skysat120 vuduo2,vu+solo4k 9-13-19-23-28-36-39E стационарни,samsung 55ks8002,samsung 46F6600

Morgatastz81

жалко за добрия оператор близу со тия кретени от м тел ще го потурчат :s104:s104:s104

Цец0

Пич, защо не си пишеш за любимите ти малоумници от Виваком? А Мтел и Близу ги остави, не са ти в капацитета.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

TUISTERa

Цитат на: Morgatastz81;411364жалко за добрия оператор близу со тия кретени от м тел ще го потурчат :s104:s104:s104
Верно, преди няколко години близу не искаха да ги видят в цяла България, в момента са в ремисия така да се каже, но това не означава , че са станали по качествен оператор...

вассил46

Да ето колко са качествени.
При плащане за 100mb/s

кокович

Директно за модема им ли е закачен компютъра от който тестваш, или има и рутер след това? Защото проблема може да не е само в Близу. При мен винаги скоростта е била толкова за колкото плащам.

ВКВ

Цитат на: Joe;411309Програмите са 228 в София от поне 3 години. Демек поне в София няма нищо ново засега

Sent by Tapatalk
Днес пресканирах.....тези от къде се пръкнаха.....предполагам от Мтел-и пакет:s101

dzumba

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания