Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблеми с Viber предложете друго приложение

Започната от Jovanoty, Юни 02, 2015, 05:45:55 PM

« назад - напред »

Brian

За какво го ползвате този вайбър? Има тарифи с хиляди минути, стотици към ЕС за десетина лева. Ако сте си вкъщи - ползвайте скайп за да говорите и се гледате с часове. Дайте ми разумно обяснение защо си избелвате косите с този Вайбър :;810
;;612

tonivet

Цитат на: Brian;373272За какво го ползвате този вайбър? Има тарифи с хиляди минути, стотици към ЕС за десетина лева. Ако сте си вкъщи - ползвайте скайп за да говорите и се гледате с часове. Дайте ми разумно обяснение защо си избелвате косите с този Вайбър :;810

За "SMS-и". Освен това имам 4 пъти повече контакти във вайбър от колкото във скайп.
То ако става въпрос и facebook masenger май вече ще върши същата работа.

Brian

И смс-ите са проблемни??? ОМГ! Мислих си, че разговорите дропят :;810
;;612

Веско

Айде появи се и трол ,който ти обяснява колко си.... дето ползваш Вайбър.Тук въпроса е , не защо се използва, а какъв е проблема при използването му!!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

дрим

В началото ползвах viber и whatsup за прехвърляне на файлове м/у телефони, в последствие вибрето се наложи.
СМС-и почти не пиша вибрето замества тази функция идеално.
Също не съм фен на провеждане на разговори през вибрето, освен ако не съм в страна извън ЕС.
Демек според мен, програмата за чатене през ПЦ е skype, а за през телефона е viber ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Brian

Цитат на: Веско;373288Айде появи се и трол ,който ти обяснява колко си.... дето ползваш Вайбър.Тук въпроса е , не защо се използва, а какъв е проблема при използването му!!

Някакъв проблем ли имаш? Ползвам си вайбърчето за смс-и. Не бях забелязал за проблеми, мислих си че е свързано с разговорите, които не ползвам!
И трол ще викаш на оня дето го виждаш сутрин в огледалото, ако си прогледнал, мушмурок с мушмурок!:e085:
;;612

tonivet

Цитат на: дрим;373289В началото ползвах viber и whatsup за прехвърляне на файлове м/у телефони, в последствие вибрето се наложи.
СМС-и почти не пиша вибрето замества тази функция идеално.

Аз това имах в предвид под SMS-и, за това ги сложих и кавичките, ама явно не се е разбрало!

dodo_pv

Цитат на: Brian;373272За какво го ползвате този вайбър? Има тарифи с хиляди минути, стотици към ЕС за десетина лева. Ако сте си вкъщи - ползвайте скайп за да говорите и се гледате с часове. Дайте ми разумно обяснение защо си избелвате косите с този Вайбър :;810
Малко е сложно за асимилиране, но телефонията на 50 км. от София струва 6 лева за една минута, при това входящ разговор. В такива случаи се ползва вайъбър, който, за съжаление, изисква много добър интернет за телефония. За разлика от скайпа, който в това отношение е на светлинни години пред тъпия вайбър. Не са виновни портовете, а говедата - разработчици.

турбо

Преди 5 минути приключих моят разговор с баща ми чрез viber аз и той използвахме мобилен нет. Той е с виваком и нямаше никакви проблеми с качеството. С Mac os също нямам никакви проблеми и viber приложението, мисля че проблема е при вас. Използвам и обажданията от viber към други мрежи мен лично ме устройват, защото стига да имаш нет през някой доставчик не плащаш roaming ако си в друга държава и заредените ти пари нямат максимален срок за използване. Също цените са им много добри като за предлатена услуга. Не на последно място обажданията са от твоя номер, така че не шашкаш тези на които звъниш. Обаче качеството на разговора през Skype е по-добро усещаш как се чува с една идея по-добре.

Brian

Цитат на: dodo_pv;373306Малко е сложно за асимилиране, но телефонията на 50 км. от София струва 6 лева за една минута, при това входящ разговор. В такива случаи се ползва вайъбър, който, за съжаление, изисква много добър интернет за телефония. За разлика от скайпа, който в това отношение е на светлинни години пред тъпия вайбър. Не са виновни портовете, а говедата - разработчици.

По принцип това ми беше и идеята за войса - Скайп е мрежата, а не Вайбър. Но според мен проблема е в по-голямата достъпност на Вайбър, съчетана с неразвитата преносна среда, както и много слабата възможност за реклами в самото приложение.
;;612

TUISTERa

Скайпа за пс стана отвратителен откакто е в ръцете на майкрософт. На Мак-а нямам проблем с вайбъра никакъв. На телефона имам проблеми с вайбъра когато не ми са в час днс-ите на рутера(играя си там с некви глупости). Относно виваком - като ми свършат мегабайтите на айфона е някакъв АД ...Телефона не може да ползва почти никоя уеб услуга...

турбо

Не съм сигурен защото баща ми не е много в час с телефона си, но мисля че съм говорил с него чрез viber и след изразходване на мегабайтите които са 60

дрим

При всички оператори, след изчерпване на MB на висока скорост, след това е скръб край Нил ;)
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

Веско

Ползвам Вайбър,Скайп и iMessage/FaceTime/ на Айфон , доволен съм от месинджъра на айфона,но това че отсреща също трябва да е Айфон е проблем.За това ползвам и Вайбър.

П.П Brian нищо лично.Сори ако съм те обидил!
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

dodo_pv

Цитат на: турбо;373322Не съм сигурен защото баща ми не е много в час с телефона си, но мисля че съм говорил с него чрез viber и след изразходване на мегабайтите които са 60
Разговорът е бил еднопосочен, като този с телевизор. И аз съм го правил, но по неволя ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания