Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Проблеми с Viber предложете друго приложение

Започната от Jovanoty, Юни 02, 2015, 05:45:55 PM

« назад - напред »

Jovanoty

Здравейте колеги
Напоследък много взе да ме изнервя вайбъра звъня на другия дава ми че е на линия дава сигнал свободно но при него не звъни после му дава че има пропуснато повикване а съобщенията ги приема на момента. При мен се получава това но сякаш по рядко. Бях чел във форума телефони със win и повечето казват че скайпа се държи много по добре и дори и като качество на разговорите.
Чудя се дали да не тестваме примерно Line, Skype или пък ooVoo като алтернатива!

Веско

При мен пък Skype ми върти номера.Кога работи кога не.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

Jovanoty

Може пък да работи по добре на телефони с win знам ли ?

yavor1

Цитат на: Jovanoty;373148Здравейте колеги
Напоследък много взе да ме изнервя вайбъра звъня на другия дава ми че е на линия дава сигнал свободно но при него не звъни после му дава че има пропуснато повикване а съобщенията ги приема на момента. При мен се получава това но сякаш по рядко. Бях чел във форума телефони със win и повечето казват че скайпа се държи много по добре и дори и като качество на разговорите.
Чудя се дали да не тестваме примерно Line, Skype или пък ooVoo като алтернатива!
Какво ти пречи да си ги инсталваш?
Колкото повече,толкова повече :)
Някои от твоите познати са на скайп, други на вайбър, така че инсталирай всичко ;;650

Златанов

Аз имам чувството, макар, че изобщо не съм сигурен, че операторите филтрират портовете на тези приложения.

Jovanoty

Цитат на: Златанов;373157Аз имам чувството, макар, че изобщо не съм сигурен, че операторите филтрират портовете на тези приложения.
И това е възможно, но когато се ползва нет през wi-fi могат ли да филтрират портовете, че да влияят на вайбъра ?

bonbonko

bu12tras

Цитат на: Златанов;373157Аз имам чувството, макар, че изобщо не съм сигурен, че операторите филтрират портовете на тези приложения.

100% ги филтрират!!!
С мобилния на виваком не можеш да ползваш Viber Desktop, дава ,че няма нет и това е от 2 години ,няма оправия.

Златанов

При ползване на Вайбър с нет от рутера ми, нямам никакви ядове. При ползване през Vivacom мобилен - само греди.

Jovanoty

Най вече често където звъня (на този човек) се ползва нет само  от рутер и нета е от илюжън нет tp-link с dd-wrt доставчика е на PPPoE. Просто го давам като повече инфо.

Веско

Аз нямам проблем  с Вайбер и мобилен нет на Виваком ,работи си идеално.
Тук вече може би има значение с каква ОС е смартфона ,знам ли
Octagon SF 8008

bu12tras

Веско , говорим за мобилен нет от флашка на виваком и десктоп версията на вайбър ,не за мобилни телефони.

Веско

Цитат на: bu12tras;373170Веско , говорим за мобилен нет от флашка на виваком и десктоп версията на вайбър ,не за мобилни телефони.

Аааааа,така може.
Octagon SF 8008

yavor1

Цитат на: bu12tras;373170Веско , говорим за мобилен нет от флашка на виваком и десктоп версията на вайбър ,не за мобилни телефони.
Ако е през 3г рутер , също няма проблем :)

Jovanoty

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания