Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Mтел IPTV

Започната от станиславсс, Април 05, 2015, 04:05:19 PM

« назад - напред »

краси098

Тук говорим, за таймшифт на примерно 10 програми, с 24 часа назад.

bu12tras

Офф днес се разходих до мтел пак , в друг офис да гледам картината , еми баси мазньоча е честно .... На виваком каналите (HD) са с по-добро качество , но пък са много малко на брой ...
Май ще минавам на кабелна на entry  ,поне качеството при тях е много добре, имат канали 2,3 и 6 часа назад, жената ще го преживее някакси :), буча една 16ГБ флашка в единия тв и да си записва сериалите :a0335:

Златанов

IPTV на Виваком е на светлинни години пред това на МТел!
Ти що не харесваше Кулбокс, не помня? Ако си говорим за качествено IPTV, то за Пловдив, по-добро от това на Кулбокс не се сещам...

bu12tras

Защото не ми дават 3-ти допълнителен приемник затова... Имали си принципи, щяла да им се скапе мрежата ,много били тествали и така решили. За качество на каналите може да са номер едно в Пловдив , но много хляб имат да изядат докато стигнат функционалността на иптв на Виваком. А последните ме издразниха много защото за преподписване ми дадоха оферта все едно сме 2012 г:e085:
И сега най-вероятно ще си пусна entry.... нищо ,че жената иска да превърта каналите назад.

Orbital

Те жените винаги искат, но ние викаме да скъпа и правим квот си знаем ;)

краси098

Според мен за Пловдив, няма по добро като цена/съдържание/качество от entry.

макс+

Да... само Мтел имат опция за Time shift... Да не говорим, че ако наистина е само 24 часа назад, а не както Виваком до 7 дни е доста тъпо...

jovito

Цитат на: bu12tras;417959Защото не ми дават 3-ти допълнителен приемник затова... Имали си принципи, щяла да им се скапе мрежата ,много били тествали и така решили. За качество на каналите може да са номер едно в Пловдив , но много хляб имат да изядат докато стигнат функционалността на иптв на Виваком. А последните ме издразниха много защото за преподписване ми дадоха оферта все едно сме 2012 г:e085:
И сега най-вероятно ще си пусна entry.... нищо ,че жената иска да превърта каналите назад.

Адаш, ако намериш някой роднина или близък , учител , полицай или лекар, пълния пакет с интернет е 20 кинта

bu12tras

Намерих познат , шефа на ентри ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Виктор

А, къде е бирата? :);;650

bu12tras

Цитат на: макс+;417974

Да... само Мтел имат опция за Time shift... Да не говорим, че ако наистина е само 24 часа назад, а не както Виваком до 7 дни е доста тъпо...

Не знам само как мтел имат единствени тази функционалност, след като и виваком я има и доста други иптв оператори. Каналите при мтел с time shift  са доста по малко отколкото при виваком.

свиленрр

Ако може някой да ми отговори дали имам право да си прекъсна договор за ТВ и Нет, поради факта, че каналите са намалени на 120 бр., а при подписване бяха 150+?

MetaMan

Цитат на: свиленрр;433133Ако може някой да ми отговори дали имам право да си прекъсна договор за ТВ и Нет, поради факта, че каналите са намалени на 120 бр., а при подписване бяха 150+?

В договора, който си подписал трябва да има програмна схема и вътре изброени каналите. Ако някой канал от там липсва може да го прекратиш. Понеже виваком в договора си не изписват всички канали, които ти пускат към пакета и после ако изчезне някой канал, който го няма в договора не можеш да си прекратиш договора на това основание.

свиленрр

Да има списък и то бая канали изчезнаха мисля, но трябва да сверя ;). Благодаря!

simeon dzhambazov

Здравейте.

Ползвам ИПТВ от МТЕЛ в гр. София със ZTE устройство. Вчера случайно се загледах в качеството на картината на ХД каналите и по-специално в БТВ HD и ми направи впечатление, че на черните цветове картината е с множество артефакти и проблясъци, които дразнят ужасно. Отделно, преминаването от картина в картина е една идея по-бавно, в сравнение с DTB-C сигнала, който съм ползвал от Близу преди това. Не мисля, че е от настройките на телевизора, защото преди това (на DVB-C) не съм имал подобни проблеми.  

Някой забелязал ли е подобен проблем и какви решения е предприел?

Благодаря предварително.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания