Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Mтел IPTV

Започната от станиславсс, Април 05, 2015, 04:05:19 PM

« назад - напред »

станиславсс

Здравейте,

Защо няма коментари относнo Мtel IPTV. Сега разбрах, че предлагат ново STB. Моля, ако някой вече го ползва да сподели впечатления. Благодаря!

bu12tras

Защото е по зле и от була

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

worldnet

Цитат на: станиславсс;365113Здравейте,

Защо няма коментари относнo Мtel IPTV. Сега разбрах, че предлагат ново STB. Моля, ако някой вече го ползва да сподели впечатления. Благодаря!

Отново е на ZTE (базирани са на Mediatek MT8653), но се държи значително по-добре от старите. Работи и по-бързо. Има по-висока резолюция на менютата, по-бърза работа в тях и при обикновена смяна на каналите няма никакъв лаг! Като цяло чувам само добри отзиви.
Ето и няколко снимки на устройството:

свиленрр

Как му се връщат фабрични? Смених си паролата и не я помня.

veravera

Здравейте,

Опитах се да се регистрирам за мултиекран на Mtel TV HD App, но ми даде грешка "Не е открито активно устройство с посочения МАС адрес"

Обадих се на Мтел и се оказа, че клиентите на сателитната телевизия нямат право на мултиекран.

Жалко :(
DM 920 UHD + 1TB HDD, Dreambox TWO Ultra + 250GB HDD, WaveToroidal T90 с 10x Megasat Quad LNB Multifeed 0.8W-1.9Е-4.8E-13E-16E-19.2E-23.5E-28.2E-36E-39E.

макс+

Включвам се в тази по-стара тема, ако питането ми не е на правилното място, моля за извинение.
Някой има ли информация кои от каналите в мрежата на Мтел са с възможност за връщане назад и т.н. Може ли някъде да се види подробна информация, както е при Виваком за всеки канал?
Предварително благодаря!

Музикантът

Има 22 канали с такава възможност:

BNT 1
bTV Comedy
Nova TV
KINONOVA
TVTourism
Fiesta
BNT HD
AutoMotorSport HD
Bulgaria On Air
City TV
Planeta HD
Planeta
Fen TV
Cartoon Network
BNT 2
BNT World
Alfa
Первый канал
bTV Cinema
bTV Action
RING
bTV
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

bu12tras

Може ли някой абонат на IPTV с новите set top box да коментира качеството на SD и HD каналите , защото, това което се вижда в магазините им е много зле,но не знам дали не е от тв ( оборудвали са ги със Sony ) ,картината е голям мазньоч.

Orbital

Мазньоч си е ако си претенциозен към качество на картина, а и интерфейса е покъртителен. В зависимост от района, картината, особено на по-гледаните канали, пикселизира и даже лагва на моменти. Ако си късметлия и си в район където инфраструктурата им е по-добра, няма да имаш подобни проблеми, но като цяло картината е шит. На Близуто е направо чук в сравнение с ИПТВ-то. За съжаление пък техния нет куца. Най-добрата комбинация е телевизия от Близу и гпон от Мтел ма не го предлагат. Ако нямат покритие на фиксираните мрежи и трябва да слагаш сателит, забрави за Мтел. Ориентирай се към някой друг.

bu12tras

От 3 г съм на iptv на Виваком но ме извъртяха с офертата за подновяване и ще ги разкарам въпреки, че съм доволен много! Но с просто око поне засега ми се вижда мазньоч iptv на мтел в магазините им и не знам какво да предприема !!! В район съм с добра инфраструктура всичко изградено е гпон.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orbital

На Виваком АйПиТВ-то според мен е малко по-добро като картина и доста по-добро като функционалности. МТел примерно имат само YouTube от скоро и никакви други интернет услуги, а и филмите в каталога са им супер малко и гола вода (не че някой ги гледа де). Интерфейса, въпреки че е въпрос на вкус, също им е по-добър според мен. Ма честно казано, ако качеството на Вивакомското айпитв те устройва, не смятам че разликата с Мтелското е толкова голяма.

макс+

Моля за съвет: Абонат съм на Близу с изтичащ скоро договор. Като цяло съм доволен и от Интернета, и от телевизията. Проблема ми е, че искам да имам опция да си връщам каналите назад и т.н., което се предлага от Мтел и Виваком. От коментарите ви става ясно, че не е много на оферта Мтел-ското оборудване, а Виваком имат доста по-малко HD канали.
Та: Вариант 1, преподписвам с Мтел и си оставам с оборудването на Близу, като се лишавам от опцията за връщане назад, вариант 2: Преподписвам с Мтел, но ползвам тяхното оборудване и вариант 3: Взимам Виваком с по-малко HD канали и мога да връщам назад.
Вие кое бихте избрали? /Приемаме, че нямам други опции за оператори при мен/
ПС: Извинявам се, ако не е по темата.

краси098

За София, май вариант 4:
Net1 :D
Tези които си посочил, не искам и да ги видя :D
Въпреки че DVB-C то на близу, е доста богато като HD-та.

Orbital

Цитат на: макс+;417877Вариант 1, преподписвам с Мтел и си оставам с оборудването на Близу, като се лишавам от опцията за връщане назад, вариант 2: Преподписвам с Мтел, но ползвам тяхното оборудване и вариант 3: Взимам Виваком с по-малко HD канали и мога да връщам назад.
Вие кое бихте избрали? /Приемаме, че нямам други опции за оператори при мен/

Аз лично бих останал на Близу. Но на мен приоритет ми е качеството на картината и почти не гледам СД (май само Нова). Ако обаче връщането ти е жизнено важно, аз бих избрал Виваком в момента. ХД-тата на Мтел в ИПТВ-то и сателита им са само абривиатури.

Най добре се разходи до офисите и на Вива и на Мтел, настани се удобно и разцъкай и едните и другите и прецени сам. Имай предвид, че качеството се влияе както от конкретния телевизор, така и от настройките му, които най-вероятно няма да можеш да пипаш ... така че обърни внимание на очевидни проблеми като пикселизиране от време на време, рязкост на логата на каналите, сговнясване при смяна на картината от по-статично към динамично изображение, джитър и т.н.

Успех!

spaice

Картите на близу не работеха ли извън операторския приемник?
Тогава ще трбва само един приемник (с кабелен тунер), който да поддържа таймшифт.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания