Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Mтел IPTV

Започната от станиславсс, Април 05, 2015, 04:05:19 PM

« назад - напред »

bu12tras

Не е само това ,интернета ще го преглътна но дървения им софтуер на тия zte iptv все едно някой първолак го е писал толкова лаг не съм виждал никъде баси, няма ден в който да не се налага рестарт на всичко!
Искам да разкарам всички тв и да си пусна само интернет от кулбокс , така или иначе спрях достъпа до тв на децата ,на основния тв си имам друго иптв ако ми се догледа нещо по-сериозно, на другите ще пусна ефирна и стига толкова излишни пари ...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

bu12tras

Свга ходих до мтел трябва да платя 133лв неустойка и прекратявам договора ! Другия месец мисля да го направя че за тоя бюджета няма да стигне.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

красибел

И аз съм на същия пакет - IPTV - пълният пакет, и 200 Mbps  интернет, за 44лв. на месец. Току що проверих - с два сървъра в България - download 192-193 Mbps и upload - 80 Mbps; ping - 11 милисекунди. На този пакет съм от април и скоростите, когато съм ги проверявал са идентични. Не съм имал проблеми и с телевизията. Не е имало и прекъсване досега. Става дума за Велико Търново. Преди Мтел да купят мрежата, обслужването беше на Орбител или нещо такова. Може би е въпрос и на късмет, или запазване на поддържащия екип, но засега не се оплаквам, да не му е уроки де.

Цец0

Във Велико Търново и няколко селища около него мрежата не беше ли на Ево?
И доколкото си спомням 1-2 години след като взеха Мегалан придоби и мрежата и клиентите им там.

ТКЗС

Извинявам се ако не е в правилния раздел , но ми е нужен достъп до приложението на мтел за няколко седмици и по-точно до двата спортни канала . ако има някой който има излишен акаунт нека пише на лични за да св разберем . Става въпрос за едно устройство .

bu12tras

НИКОГА НИКОГА НИКОГА вече тези нещастници от ментел. Трябва да бъдат забранени със закон :s104
Вчера 20.10.2017 в 15ч подавам заявка за преместване на услугата от един адрес на друг ( преминаване от iptv на кабел/близу ), в 17:30 прибирайки се установявам ,че на текущия адрес няма нито тв нито интернет, звъня на кол центъра и от там ми казват, ами вие какво искате подали сте заявка, казвам да но съм подал заявка ,но услугата не е преместена ,никой не ми се е обадил дори за заявката за новия адрес, ами такива са правилата щом се подаде заявка спира на стария адрес ;;basi ,псувах го 5 мин и се изстрелях към най-близкия магазин, там отново в неведение никой не знае защо е така , провеждане на n на брой телефонни разговори и отново ми се заявява ,че такава била с-мата, питам ги, мен кой ще ме компенсира и аз какво да правя уикенда и съответно не е ясно кога ще бъде преместена услугата, казаха подайте жалба.... на кого на арменския поп ли или до тези които са писали новите правила във малоумната ви фирма. При условие ,че съм си предплатил услугата естествено , аз не мога да я ползвам , защото някой малоумник ( 3-ма на брой дошли от виваком ) са решили да бъде така. До кога тази фирма ще си прави каквото си поиска и няма да има последици ????

Тино88

Привет,

В кой магазин сте бил и кой е търговеца, който ви е пуснал заявката.

Поздрави,

Чък Норис

Слави не се впрягай, без това днеска телевизията им в Пловдив е тотален леш.

bu12tras

То да е само днес с мед да ги намажеш, мен ме дразни това, че ми спират услугата преди да са я преместили на новия адрес. Другото майната му
Добре, че имам 46GB нет на втората карта от виваком за да спася положението в къщи за да не ме изселят
Sent from my SM-N950F using TapatalkPro

venko1407

Цитат на: Чък Норис;463807Слави не се впрягай, без това днеска телевизията им в Пловдив е тотален леш.

Потвърждавам, днес и аз имам проблеми с тв, едни квадрати, едни прекъсвания,  чудих се дали не е някоя букса, а явно проблема не е при мен.

gogyto

Чак се чудя как се занимавате още с тези, след като вървят оплаквания почти всеки ден?? Нямате ли алтернативи?
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Тино88

Златанов

Колкото и да е странно, има места, дори в Пловдив, където има САМО един оператор и просто нямаш избор. Или има два и по-малкото зло е Близу...

Nicks1

Пълни капути. Вчера преподписвам за дата карта. Всички е нормално до момента, в който  се прибирам и прочитам съобщенията на картата. "Прехвърли нет на любим номер срещу 1 лв. На месец е активирана. Звъня в кол центъра и и ми обясняват, че услугата се активира по дифолт. Ако не я искам, трябва да да заявя допълнително,че се отказвам. Пълен смях.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания