Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нов приемник от Булсатком - FUSION TV

Започната от Пламен Тачев, Октомври 09, 2014, 11:34:21 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

аас

Тоя приемник ще става ли за срт телевизор? Няма чинчове, само hdmi. Пък другите 2 буксички не знам за какво са.

ВалчоП

Като гледам мащаба на буксите отзад, кутийката е колкото табакера...
Няма място за скартове.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

AGT

Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

аас

БатеГойко

Цитат на: Нексус;340225Добре, няма ли някоя умна глава в БСК да пусне няколко тестови бройки? Аз съм бъдещ клиент на 2 приемника и искам да знам заслужава ли си чакането до декември? Предполагам 210-ките са достатъчно надеждни, ама евентуална смяна по средата на договора ще е мъка...
Няма умни глави там,щом и те не знаят какво предлагат.Защо са наредили IPTV приемник до сателитните?

digipro

Цитат на: аас;340262Тоя приемник ще става ли за срт телевизор? Няма чинчове, само hdmi. Пък другите 2 буксички не знам за какво са.
Приличат на 3,5мм изходи. Има преходници от 3,5мм жак като за слушалки, само че с 4 контакта към 3 чинча (2 аудио + 1 видео). Имам такъв преходник към едно 7 инчово LCD телевизорче.

Юлиян

Цитат на: digipro;340326Приличат на 3,5мм изходи. Има преходници от 3,5мм жак като за слушалки, само че с 4 контакта към 3 чинча (2 аудио + 1 видео). Имам такъв преходник към едно 7 инчово LCD телевизорче.

И Мag 250 е точно така 3,5 към RCA

Нексус

Само чешем клавиатурите, спекулации и гатанки, по стара българска традиция. Ще има ли IPTV, няма ли...

klm

Цитат на: аас;340267Може би ще раздават и такова от булсатком http://www.ebay.com/itm/HDMI-Male-to-5-RCA-RGB-Audio-Video-AV-Component-Cable-/170567165910 за хората с CRT
Да, от евтините за 5-10 лева, но само ако Фюжъна поддържа вътрешно конвертиране към аналогов сигнал през HDMI (или CRT-то, което е малко вероятно).
Цитат на: Нексус;340535Само чешем клавиатурите, спекулации и гатанки, по стара българска традиция. Ще има ли IPTV, няма ли...
Змея каза "май ..." :mrgreen:

Brian

Цитат на: digipro;340326Приличат на 3,5мм изходи. Има преходници от 3,5мм жак като за слушалки, само че с 4 контакта към 3 чинча (2 аудио + 1 видео). Имам такъв преходник към едно 7 инчово LCD телевизорче.

[/IMG]

Точно за CRT телевизор е този кабел. На нашата иптв с MAG250 е такъв кабела.
;;612

Пламен Тачев

Дистанционното има микрофон! Дали софта ще поддържа звънене на 0700 ***, че да мога от креслото да ги пцувам ;;573

Brian

А на приемника дали има камера? Като си бръкна в панталона и да ме прехвърля на Пентхаус?
;;612

valbg

Или нещо като това... Явно популярен напоследък дизайн :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
55\'\' JS9000 | 28.2E, 13E, 39E | Sky Q | ET5000 | ZHD

Нексус

Вчера голям смях падна с бащата... миналата седмица го помолих да разпита в офиса на БСК за новите приемници и IPTV: дали, какво, кога...
Първа стъпка: "бе кви глупости приказвате бе, господине, кой ви ги приказва тия..." (казал им от вашия сайт)
Втора стъпка: "така ли?!?! Е, значи са го обявили - това е вътрешна разработка и инструкциите бяха това да се пази в тайна до получаването" (Епъл ряпа да ядат)
Питал за интернет телевизията, ще я бъде ли, да чкаме ли фюжъна..
Трета стъпка: "нали знаете, че Фюжъна работи само на оптика - имате ли оптика директно до дома?"

Накратко, за чужбина, освен ако не искаме да опънеме "оптика" директно до дома... :lol15:;;573:19:;;602

Със сълзи се смяхме снощи на скайпа. Що така бе, Миме - да вземат да пуснат едно известие до офисите си, да не приказват глупости, че догодина сигурно ще питат за скафандри при смяната на сателита...
:worry:

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания