Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нов приемник от Булсатком - FUSION TV

Започната от Пламен Тачев, Октомври 09, 2014, 11:34:21 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

прокопи

"Велико Търново- 85 "

си беше много добър телевизор за времето с кинескоп Тошиба :)

да изчакаме до 1-ви декември и да видим какво ще е това чудо
оптимизма ми идва от там че не пише "очаквайте скоро"  ;;675

Цец0

Дрим, след като триеш постове които не са по темата изтрий и поста откъдето тръгна този спам........................

pe6o1975

Цитат на: прокопи;339992"Велико Търново- 85 "

Да де аме не ги продаваха току така ЧАКАШЕ се и се записваше с номерчета в магазините .
4 ръждиви булсатки & Ariva 152 combo DVB-T2,Sky sat master shd, Dm 500 s,://Stalker IPTV portal и медна тел за DVB-T

БатеГойко

Цитат на: прокопи;339992"Велико Търново- 85 "

По-точно "Велико Търново 84"( и "София 85" ).Имам работещ такъв и е с перфектна картина за кинескопен ТВ. Но търновото беше убиец в буквалния смисъл - единия край на мрежовия кабел отива дирекно на шасито и ако щепсела в включен така,че фазата да е там....
Относно новия приемник - в чата на Булсат попитах дали не е IPTV приемник,но отговор не получих...

Brian

Цитат на: Rafaello;339938Тука има грешка със сигурност. Невъзможно е да е толкова, само USB порта трябва да пуска поне 500 mA при 5V, което е 2,5W....

Това, че трябва да пуска не означава, че ги пуска когато няма нищо закачено там, както е в нормален работен режим.
;;612

И.Станков

"Възможност за включване на безжичния модул в режим hotspot." - Интернет през сателит и STB-то като безжичен рутер? :s101

аспух

Представете си че новите смартфони консумират малко и са четириядрени..

Момчил Минков

Цитат на: И.Станков;340015... Интернет през сателит и STB-то като безжичен рутер? :s101
За такъв интернет, трябва или телефонна линия или да си подмениш конвертора...
____|_______|_Удряй_|_______|_______|_
|_______|_______|главата|_______|______
____|_______|_______|си_тук_|_______|__

Нексус

Добре, няма ли някоя умна глава в БСК да пусне няколко тестови бройки? Аз съм бъдещ клиент на 2 приемника и искам да знам заслужава ли си чакането до декември? Предполагам 210-ките са достатъчно надеждни, ама евентуална смяна по средата на договора ще е мъка...

д.е.м.т

Цитат на: Нексус;340225Добре, няма ли някоя умна глава в БСК да пусне няколко тестови бройки? Аз съм бъдещ клиент на 2 приемника и искам да знам заслужава ли си чакането до декември? Предполагам 210-ките са достатъчно надеждни, ама евентуална смяна по средата на договора ще е мъка...

минавай на мтел
Beat me, hate me
You can never break me

аас

Тоя приемник няма лнб - къде ще се включи кабела от антената, само за iptv e.
И на това дистанционно , къде са копчетата 1,2,3,4,5,6.......:s101

ВалчоП

Може и да си прав. Това осмисля хот-спота.
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

аас

Цитат на: ВалчоП;340236Може и да си прав. Това осмисля хот-спота.
Има снимка отзад на приемника. Има само HDMI, USB, вход за нета.
http://forum.bulsat.com/download/file.php?id=1646&mode=view

Юлиян

нов приемник с нова украса WIFI също като USB-то на ZHD 100-200 и 210 IPTV б@си майтапа.;;516

Пламен Тачев

Значи цялата тема е за раздел "ИПТВ от булсат".
Качвам "задника" на фюжъна тук, да не делнат темата там.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания