Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Нов приемник от Булсатком - FUSION TV

Започната от Пламен Тачев, Октомври 09, 2014, 11:34:21 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Пламен Тачев

http://bulsat.com/hd-satelitni-priemnitsi.php?go=fusion-tv

Четириядрен процесор за постигане на превъзходни картина и звук.       Картина с висока разделителна способност с максимален режим на работа 1080р.       Вграден модул за безжична връзка WiFi.       Възможност за включване на безжичния модул в режим hotspot.       Цифрови аудио и видео изходи HDMI, S/PDIF       USB 2.0       Ниска консумация /2.5W в работен режим и под 0.5W в режим на готовност/.

Ламерът

Предполагам със същото противно синьо меню. Без функционален бъгъв  софтуер. Не ме грабва нещо.
Рускиня 2,10 с Invacom ADF-120 и SNF-031 ; Tecatel 120см за 36е и 39е ; Paraclipce 180см легнал зимен сън ;)

AGT

Цитат на: Пламен Тачев;339878Четириядрен процесор за постигане на превъзходни картина и звук.       Картина с висока разделителна способност с максимален режим на работа 1080р.       Вграден модул за безжична връзка WiFi.       Възможност за включване на безжичния модул в режим hotspot.       Цифрови аудио и видео изходи HDMI, S/PDIF       USB 2.0       Ниска консумация /2.5W в работен режим и под 0.5W в режим на готовност/.

От къде ще дойде тая превъзходна картина ????? От новия спътник ли ? :)
Всеки ден се ражда по един будала ...... важното е да го намериш ! :)

Пламен Тачев

Вероятно от IPTV-то им (онова, дето тръгва "СКОРО"), иначе за какво им е WiFi модулът...

ВалчоП

ЦитатВграден модул за безжична връзка WiFi.       Възможност за включване на безжичния модул в режим hotspot.
ОООО!!! Интернет!!! ;;675
Плъгинчета, нещо? Екстрички, оскамче, нещо? :)
Гледам, дистанционното доста постничко, с уеб интерфейс ли ще се управлява това нещо? От смартфонче? :s101
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

д.е.м.т

Цитат на: ВалчоП;339882ОООО!!! Интернет!!! ;;675
Гледам, дистанционното доста постничко, с уеб интерфейс ли ще се управлява това нещо? От смартфонче? :s101

да не се появи някое конакс контиго,че чергата...
Beat me, hate me
You can never break me

ВалчоП

Цитат на: д.е.м.т;339886да не се появи някое конакс контиго,че чергата...
НЕ! :;803
По финансови причини минават на BISS!!! :)
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

гбг844

Направо меджик ремоут като на LG :)

Joe

:s101 Валчо? Не съм чул в Мюнхен да е 40+ градуса, за да звучиш толкова слънчасало...:)

Чичо Боре

Тия само менат приемниците, а нови канали пускат през година-две. Дано поне не грее толкова, че захарницата е зле в това отношение.

yavor1

Цитат на: b0rchy;339898Тия само менат приемниците, а нови канали пускат през година-две. Дано поне не грее толкова, че захарницата е зле в това отношение.
При тази ниска  консумация /2.5W в работен режим, няма как да грее , освен ако не е истина и да са объркали мястото на запетаята ;;573

Нексус

Ихааа, ще падне чакане. Като едното нищо ще кацнат по коледа ;;573

Интересно е това с wifi-то: дано да е наистина за IPTV. Ще ми спести много грижи, имам 125Мб интернет у дома, би трябвало да вози HD без проблеми. Поне в мечтите ми :hammer:

Veskop

С движения, "magic" дистанционно....;;573Като Logitech Harmony One e.... ;;basi
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

bu12tras

И как точно си го представяте iptv-то на булсат по wifi !!!???

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кермит

Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания