Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за мобилните оператори

Започната от metody72, Октомври 06, 2014, 11:37:42 AM

« назад - напред »

Jovanoty

Мен ме вика теленор в Tje Mall имали специално предложение за мен, ще пиша какво е като отида в събота. Не съм се засилил понеже ми изтича договора през март 2019 г.

Underworld

Егаси - аз съм на 5 лв на меец към Виваком - 100 минути в БГ и 50 мб/месец.
 Никой не ме бръсне за нищо и не ми досаждат.
 Получих един смс от тях, че условията по договора са продължени с още 6 месеца - предполагам, защото ми изтича договора.
Все ми е тая, но май са ме изключили от списъка на "големи" платци.
Поздрави

Глаголица

Цитат на: кокович;497469Ето скритите оферти на А1 за месеца
Смешници, да си ги крият, предлагат ХБО Го само с планове над 43лв. на месец.

еркаму

Цитат на: Jovanoty;497529Мен ме вика теленор в Tje Mall имали специално предложение за мен, ще пиша какво е като отида в събота. Не съм се засилил понеже ми изтича договора през март 2019 г.

Колега,
Кога ще ходиш да я видиш тази специална оферта?
Много ми е интересно какво ще ти предложат. Сега на какви условия си?

баисар

Миналата седмица преподписах за 2 г. 2000 мин. към всички и 2гб.нет..за 12 лв. виваком
***Satintegral rocket*80cm Emme esse(1,9-13-19,2)***Samsung QLED ****A1  39/42E***

uhb57

Цитат на: кокович;497469Ето скритите оферти на А1 за месеца

Ако реша да минавам на някой от тия пакети и откажа а1 дигитални услуги, максовете ще останат ли включени в плана? Щото според това, което прочетох трябва да останат към плана

АлександърСтефанов

Днес преподписах в Виваком - 21лв. Неограничени минути, минути към ЕС ( мисля че 50 ), 15 ГБ интернет. Взех и телефон за 100 лв. при пазарна цена близо 400 лв.

halil67

колеги здравейте имам един въпрос от доста години съм в теленор последните две години бях на аб.план 18 лв обаче договора ми свърши преди два месеца обадиха ми се да го подновя обаче така неможах да отида в теленор и тоя месец ми сменили Абонаментен план на Нонстоп 29.99 сметка без да ме питат при това положение искам дирекно да откажа от теленор могали да прекатя договора което не съм подписал моля за помощ от колеги които са запознати с тия работи благодаря ви.

кокович

Директно отивай при друг оператор . За пренос ще ти дадат изгодни условия. Ама и ги понатисни малко, не да ти предлагат стандартните планове. Като си пренесеш номера директно ще прекратиш отношенията с теленор.

fox

Цитат на: кокович;497670Директно отивай при друг оператор . За пренос ще ти дадат изгодни условия. Ама и ги понатисни малко, не да ти предлагат стандартните планове. Като си пренесеш номера директно ще прекратиш отношенията с теленор.
За пренос в момента дават само на стандартни планове , които са доста неизгодни 21лв за 1000 мб интернет. От  една седмица съм обиколил поне 10 офиса на А1 и Виваком и немога да пренеса на адекватен план. :lol15:

Liberator

Цитат на: Глаголица;497533Смешници, да си ги крият, предлагат ХБО Го само с планове над 43лв. на месец.
Колега, HBOGO вече се предлага за 2.99 EUR на месец, без обвързващ договор за абонати без оператор. Това е при плащане през Paypal, вероятно толкова е и при плащане директно с карта. Разделяй услугите на отделни договори, може и малко по-скъпо да излиза, но ти дава по-голяма свобода, ако размислиш.
Xtrend ET8000/1xDVB-S/2xDVB-C/T2 - OpenPli 6,2,Triax TD110, BEST Single;  TBS5922SE DVB-S2 TV Tuner USB Box;  Dreambox 500S,SkyStar 2,Triax TD78

Jovanoty

Цитат на: еркаму;497535Колега,
Кога ще ходиш да я видиш тази специална оферта?
Много ми е интересно какво ще ти предложат. Сега на какви условия си?

Утре мисля да отида събота 08.12.18г. Ще пиша разбира се какво са ми предложили.
Сега съм на 24,90 лв. 10 ГБ нет в БГ в EU 5600 МБ. неограничени минути + HBO Go .

Глаголица

Liberator, аз съм на доста изгоден план към Теленор, който включва ХБО Го, което почти не гледам, дори не ми беше критерий за това дали да мина на тоя абонамент или не, просто го има.  Учудва наглеенето на ментите.

еркаму

Цитат на: АлександърСтефанов;497663Днес преподписах в Виваком - 21лв. Неограничени минути, минути към ЕС ( мисля че 50 ), 15 ГБ интернет. Взех и телефон за 100 лв. при пазарна цена близо 400 лв.

Късметлия си ти ;;650
Днес ходих във Виваком.офертата за 100 лв за оня телефон вече не била валидна. предлагат го вече за 230...разочарован съм...

еркаму

Цитат на: Jovanoty;497762Утре мисля да отида събота 08.12.18г. Ще пиша разбира се какво са ми предложили.
Сега съм на 24,90 лв. 10 ГБ нет в БГ в EU 5600 МБ. неограничени минути + HBO Go .
Питай за honor 9 lite с програма за 21.00лв за колко ще ти го предложат.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания