Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за мобилните оператори

Започната от metody72, Октомври 06, 2014, 11:37:42 AM

« назад - напред »

metody72

Имам предложение от М-Тел за 14.90лв получавам 300мин към всички мрежи и неизговорените минути от месеца се прехвърлят към следващия, договора е за 2 години. От Виваком ми предлагат 340 мин за 15.80лв към всички оператори. Моля даите мнение за двата оператора и конкретните предложения , къде ще ми е по изгодно, на първо четене е М-Тел но дали има скрити уловки, ако някои има мнение нека го сподели.

trafik69

;;573:s101;;basiВиж в кесията имали 300 или 340 лева:e085::;808
царя на муфтаджиите
AB IPBox 9000Hd 0.9 крив ;;516ofset15 West -62East NETA Troya CI Blizoo;;basi X96:s101

Мишка

Цитат на: metody72;339315Имам предложение от М-Тел за 14.90лв получавам 300мин към всички мрежи и неизговорените минути от месеца се прехвърлят към следващия, договора е за 2 години. От Виваком ми предлагат 340 мин за 15.80лв към всички оператори. Моля даите мнение за двата оператора и конкретните предложения , къде ще ми е по изгодно, на първо четене е М-Тел но дали има скрити уловки, ако някои има мнение нека го сподели.

Бягай на далече от мтел.Аз подписах с Виваком миналия месец 300 минути към всички мрежи и 600 МБ за 15 лв.(10/20)

Цец0

Цитат на: metody72;339315...на първо четене е М-Тел но дали има скрити уловки.....
Не, уловки няма. 300 минути към всички, прехвърляне на минути, ако не си ги изговорил. А не забравяй, че ако изговориш минутите Мтел, Боб и фиксираните мрежи продължават да са ти безплатни.

jack82

Цитат на: Цец0;339399Не, уловки няма. 300 минути към всички, прехвърляне на минути, ако не си ги изговорил. А не забравяй, че ако изговориш минутите Мтел, Боб и фиксираните мрежи продължават да са ти безплатни.
щом вкарват такива оферти значи ще се включва някой друг в играта примерно булсат или след подмяната на мрежата глобул и те трябва да помислят за оферти
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Глаголица

просто изчакай, тепърва ще идват по-изгодни предложения, иначе защо иначе виваком, а и вече мобилтел са толкова на зор да връзват хората на дву-годишни договори

Кермит

Ако е само за телефония където отидеш от двата е все таз според мен.
Но ако има и 3G нет на телефона ще трябва да провериш какво е покритието на 3G където ходиш. Казвам го защото ползвам мобилен нет и от трите оператора в БГ като си ида в гората и си взема сат приемника да си гледам Тв от моя сървър. Най добре е в това отношение бибаком после ментел, а за глобул неам думи - отчайващо.
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

TUISTERa

Цитат на: Кермит;339414Ако е само за телефония където отидеш от двата е все таз според мен.
Но ако има и 3G нет на телефона ще трябва да провериш какво е покритието на 3G където ходиш. Казвам го защото ползвам мобилен нет и от трите оператора в БГ като си ида в гората и си взема сат приемника да си гледам Тв от моя сървър. Най добре е в това отношение бибаком после ментел, а за глобул неам думи - отчайващо.
За глобул си прав, но за виваком поне за Асеновград и тоя регион виваком са отчайващи и за разговори и за :;810 3г . Мрежата е супердупер нестабилна и не става за разговори през повечето време. Хуйвея явно има проблем с апарати нокиа, по голямо скубане на коса с оператор не съм имал от тях. Принудих се да ползвам андроидско дърво 'щото има по яка антена от новата нокия подарена ми от виваком и не ставаща за разговори в тяхната мрежа. Айфона като захапе 3г-то от ментел и не го пуска докато не му зачезне обхвата , рядко го губя 3г-то дори и в асансьора. Разбира се , субективно мнение зависещо от разположението на клетките на оператора около мен. При виваком разположението на клетката обаче няма значение
тъй като обхвата ми е супернестабилен без значение къде се намирам. Интернета на мтел е перфектен по отношение на надеждност. Дали скоростта е най-бърза? Еми колкото по бърза е скоростта толкова по-бързо ще ти свършат включените мегабайти :) Все пак нямаш възможност да я контролираш. Аз съм на договор от преди 5 години и като ми се изчерпат 250-те мегабайта(2-3 месеца в годината ми се случва да ги надвиша) клякам  на 128кбит-а, което за зор заман ми върши работа. На Цецо колежките периодично ми се умилкват по телефона да преподпиша ама не стаа...

metody72

За сега се спирам на М-Тел с 200мин и договор за 1 година пък после ще видим има ли нещо интересно а минутите ще ги направя на 400 за 2 месеца защото не говоря много.

Brian

Много са ми интересни някои хора с избора си на оферти. Вземат пакети с по 300-500-1000 минути, че било най-изгодно на минута, а реално говорят 30, останалите ги прехвърлят за другия месец в който естествено говорят пак 30 минути. :worry:
;;612

metody72

Да виждам че съм разкрит аз говоря по "30"мин , но като ми се наложи да говоря повечко, което се случва от време на време, ми се иска да знам че разполагам с повечко мин., не да плащам допълнително на бясна тарифа. Пък и не е лошо да има интересни хора че си е една скука навсякъде.;;513

Мишка

След като изговоря включените мин. на мен ми е на 23 ст. при мтел е 32 ст.

dodo_pv

Цитат на: Мишка;339389Бягай на далече от мтел.Аз подписах с Виваком миналия месец 300 минути към всички мрежи и 600 МБ за 15 лв.(10/20)
От другия месец почвай да заделяш парици за вазелин!

bu12tras

д.е.м.т

Цитат на: dodo_pv;339522От другия месец почвай да заделяш парици за вазелин!

При виваком сега нещата са най добре.
Beat me, hate me
You can never break me

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания