Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Въпрос за мобилните оператори

Започната от metody72, Октомври 06, 2014, 11:37:42 AM

« назад - напред »

Златанов

На Теленор си сменям сам картите от Business Portal-а. Става за минута. Имам си едно тесте нови чипове за целта. Една от картите, които ползвам рядко, бях затрил някъде. Потрябва ми преди 2 седмици и след 2-3мин. си работеше новата. Не знам що за идиоти са, че да не могат да активират една карта. Чиповете може да ок, но някой "отгоре" да не си върши работата или да е съкратен, като се очаква друг, на който когато му е кеф, да я свърши.

Имах проблем лятото с два мои чипа. Тук си бяха работили с години, но отивайки в Гърция - греда. Какво ли не правих - ръчно, крачно, нам' какво си сканиране, не ще и не ще да се закачи. Писах на акаунт мениджъра, звъня някъде, каза да пробвам след 10мин. Пробвах - пак греда. Накрая реших да ми сменят чиповете - както казах си имам едно тесте в колата. Смениха и двата и всичко тръгна. Така и не получих, а и нямам логично обяснение за ситуацията, ама факт. Важното е, че стана и от разстояние, но пък си давам сметка, че ако нямах чипове в мен, вероятността да остана без връзка, беше огромна...

Веско

Тия педер**и от Виваком и те се измекяриха да ги и в ...
Днес получавам фактурата си и гледам някои "странности"
На единия ми номер има начислени 3 пъти по 100МВ ,всеки на стойност 1лв. без да съм ги активирал, отделно премахнали и 5% отстъпка за лоялни клиенти. Явно всички оператори са големи БОКЛУЦИ !
Не ми е 10-те лв. с които ми скача сметката, а начина по който го правят.
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

мнн

А потърси ли отговор. Иначе "утре" може да има други изненади. А и може да "светнеш" някой на твоя хал. Ако е нещо, което го няма в договора, тогава действак със жалби до всички ресорни органи, като копираш и Виваком.

gentu

[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

slimi

"Предлага се в Google Play"

Интересно ми е, дали приложението им би минало в App Store, след като единствената му цел е да бълва реклами? Че и се заиграват да го представят като благотворителност...
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

gentu

То пък като чели в App Store няма нито едно "безплатно" приложение дето да не "бълва реклами" , значи!(то за там го няма щото няма как да стане за тази ОС де)

slimi

@gentu имах предвид, че на конкретното приложение това му е единствената функция, а не, че няма и други, които паралелно показват и реклами в безплатните си версии.
"Ihr, in dem Weisheitstempel eingeweihten Diener der grossen Göttin Osiris und Isis! - Mit reiner Seele erklär ich euch, dass unsre heutige Versammlung eine der wichtigsten unsrer Zeit ist."

slimi

Мисля, че този цитат:
ЦитатВ интервал от 45-60 минути се представя по един рекламен клип или максимум 15 на ден. Бонуси и стимули се получават от абонатите, ако бъдат гледани поне 10 рекламни клипа на ден. Съдържанието, което се предоставя от A1 SmartAd не се таксува, таксува се единствено ползването на данни през мобилната мрежа на А1 съгласно тарифния план на абоната.
казва всичко.

10 клипа на ден по 10-ина мегабайта всеки (ако приемем, че рекламите са до 60 сек.) прави по ~3GB на месец. С други думи...

taewu

при мен клиповете излизат и при изключен инет :s101 да видим другия месец дали ще дадат пак 3 гв
азиатец и половина

gentu

Я кажи по колко секунди са клиповете и пречат ли на нормалното ползуване на телефона?:s101

taewu

не повече от 15 сек  като ти звъни някой излиза клип или като си отключваш тел същто ще го потърпя още малко и ще го изтрия .. тези 3гб с тях и без тях.. все тая:s101
азиатец и половина

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания