Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Сервизно меню на STB Huawei EC2108E

Започната от калоянк, 03-10-2014, 17:28

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Бизито

А пробва ли да им звъннеш да го ресетнат дистанционно? Ако не стане даже идват на място и го ресетват от сервизното меню.

4erveniq

Цитат на: Бизито;570167А пробва ли да им звъннеш да го ресетнат дистанционно? Ако не стане даже идват на място и го ресетват от сервизното меню.

Много пъти са го ресетвали и дистанционно и в къщи са идвали. Номерата със забиването ги прави в такива моменти когато не са техниците на място, а това че е бавен бокса неможе да е основание за подмяна ... за тях си е ОК, а за мен е мнооого бавен.

мнн

Цитат на: 4erveniq;570163Здравейте. Стария ми приемник Huawei EC2108 е супер бавен и от време на време засича картината и звука(неискат да ми го заменят).Сега Купих един Huawei Q11. Възможно ли е да настроя (Q11)  да бачка вместо стария? Мак-а ли трябва да сменя?

Купил си си кутика с части. Няма как да го активираш. Могат само през повреда. Ако "случайно" ти се повреди конектора за връзка с ТВ нямат избор.

4erveniq

Цитат на: мнн;570178Купил си си кутика с части. Няма как да го активираш. Могат само през повреда. Ако "случайно" ти се повреди конектора за връзка с ТВ нямат избор.

Ако успея да му сменя Мака?

мнн

Цитат на: 4erveniq;570187Ако успея да му сменя Мака?

Губиш си времето. Кое не ти е ясно от това, което ти казах да направиш?

ТКЗС

Не съм сигурен дали разбрах точно , но да се повреди умишлено приемника ли беше съвета ?

Петър_Стефанов

Здравейте!
Имам 2 IPTV приемника, като влизам в сервизното меню, но е изключително постно.
В тубата има няколко видеа за ресет (software) чрез дистанционното и натискане на копчето за включване бързо, но при мен НЕ работи.
Има ли някой, който е успял да върне фабрични настройки? Може и на ЛС!
Благодаря предварително!

koki4ko

Здравейте  някой има ли инфо как се отключва UART-a на EC2108v5 ?
Не мога да намеря инфо и за SSH акаунта !
Не питам за EC2108 - тук всичко е ясно , но ги спряха :s101

Може и на ЛС ;)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания