Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Сервизно меню на STB Huawei EC2108E

Започната от калоянк, 03-10-2014, 17:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

мнн

Не трябват кавички. Краден е, защото се дава от оператора (Виваком) на клиента за времето на ползване на услугата. А не си го купил от Виваком, нали (защото не се продава).
А иначе просто се обади на 123 и кажи точно това, че непрекъснато се рестартира. Ще ти го подменят без да правиш варварски изпълнения.
Странно, че ресет не го излекува. Подобен ефект може да се получи при отпадане на захранване при ъпдейт.

111111

Цитат на: jaredharet;488534Тази я открих, но не става

дръпни кабела за интернета рестартирай и влез

----
Тази тема нищехме иптв приемника вие го обърнахте на нещо друго

Моля някой с права да раздели темата.
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

Афганец

Цитат на: мнн;488614Не трябват кавички. Краден е, защото се дава от оператора (Виваком) на клиента за времето на ползване на услугата. А не си го купил от Виваком, нали (защото не се продава).
А иначе просто се обади на 123 и кажи точно това, че непрекъснато се рестартира. Ще ти го подменят без да правиш варварски изпълнения.
Странно, че ресет не го излекува. Подобен ефект може да се получи при отпадане на захранване при ъпдейт.

Абе, защо във всеки БГ форум, като видите нов човек, винаги се намира некой аграрен "супер-мега-хипер" тъпанар, който да се заяжда за нема нищо ?

мнн, за тебе говоря. Даде съвет, благодарих ти, първото натякване го пропуснах, все едно не съм го чул, ти обаче, дървени хипер-супер-мега философе, продължаваш да кълвеш на друго място.....

Айде като си такъв отворко, прояви гражданско самосъзнание, и отиди да подадеш сигнал в полицията, че съм купил краден приемник. Цървул нещастен !

мнн

И кое от написаното не е вярно, многознайко? И защо си мислиш, че си ми толкова важен, та да те гледам нов ли си, стар ли си :s101
Щом обиждаш човек, когото не познаваш, и не те е обидил с нищо, просто толкова ти е акъла.
Питаш и съм ти обяснил. А ти си държиш на микровълновата.

Май Админа трябва да влезе в действие поради нарушаване правилата на форума.

гларус_

Цитат на: Афганец;488613Благодаря, направих го 2 пъти, приемника зарежда, но като се появи картина, продължава да ми дава същото съобщение : "Налице е нова версия, която автоматично ще бъде обновена след ХХ секунди" и отново започва зареждане и пак рестарт, и пак зареждане, и пак рестарт..... докато след поне 10-тина пъти се закачи, съобщението спре да се показва и тръгне нормално.

Другия пък, така наречения "краден" (:g035(2):) въобще не реагира на подобни команди.

Уф защо не се обади да го подменят

jaredharet

Цитат на: 111111;488617дръпни кабела за интернета рестартирай и влез

----
Тази тема нищехме иптв приемника вие го обърнахте на нещо друго

Моля някой с права да раздели темата.

И това не помага

p_milenov

Колеги помагайте :) Имам Huawei Q11 който съм го вързал към монитор 4:3/1280:1024 на HDMI и съответно нямам картина. Обаждах се 10000 пъти на 123 и никой не може да ми помогне. Ходих в един приятел да сменя на SD картината но пак нямам картина (само звук). Та въпроса ми е някой знае ли каква е новата парола за SSH да се пробвам да редактирам някой друг файл :)Приемника е Huawei EC6108V9 (черен)

тези не работят

user:sunniwell
pass:82883008

user: huawei
pass: 28780808

user: root
pass: 930920

калоянк

Цитат на: p_milenov;504603Колеги помагайте :) Имам Huawei Q11 който съм го вързал към монитор 4:3/1280:1024 на HDMI и съответно нямам картина. Обаждах се 10000 пъти на 123 и никой не може да ми помогне. Ходих в един приятел да сменя на SD картината но пак нямам картина (само звук). Та въпроса ми е някой знае ли каква е новата парола за SSH да се пробвам да редактирам някой друг файл :)Приемника е Huawei EC6108V9 (черен)

тези не работят

user:sunniwell
pass:82883008

user: huawei
pass: 28780808

user: root
pass: 930920
Дай да си ги сменим :) Давам ти от старите черни и ще ти работи ;)

p_milenov

Цитат на: калоянк;504619Дай да си ги сменим :) Давам ти от старите черни и ще ти работи ;)

С удоволствие ама мисля да си го ползвам за в бъдеще :) Благодаря за предложението иначе :) :) :)

yavor1

Цитат на: p_milenov;504651С удоволствие ама мисля да си го ползвам за в бъдеще :) Благодаря за предложението иначе :) :) :)
Пробвал ли си този метод?
http://www.136064.xyz/thread-2306230-1-1.html

рутна ли го

http://www.136064.xyz/thread-2358064-1-1.html

p_milenov

Цитат на: yavor1;504655Пробвал ли си този метод?
http://www.136064.xyz/thread-2306230-1-1.html

Добра идея, но и двата метода са неизпълними за мене. Не мися, че ъпдента ще ми свърши работа а втория метод за отчаян. Все още, го брутфорствам и търся експлоити. Ще го пробия и ще стане мойта ;)

василев82

Какво стана? Брутфорсна ли го?

Цитат на: p_milenov;504657Добра идея, но и двата метода са неизпълними за мене. Не мися, че ъпдента ще ми свърши работа а втория метод за отчаян. Все още, го брутфорствам и търся експлоити. Ще го пробия и ще стане мойта ;)

ангелус

Колеги, някой от вас има ли проблем с новия изглед и HD каналите? Пробвах няколко пъти да пусна HD подредба, но така и не ми я прие. Пише ги като HD, но са си същите?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

xrouted

Здравейте,

има ли напредък с ssh credentials за Huawei q11 ?

4erveniq

Здравейте. Стария ми приемник Huawei EC2108 е супер бавен и от време на време засича картината и звука(неискат да ми го заменят).Сега Купих един Huawei Q11. Възможно ли е да настроя (Q11)  да бачка вместо стария? Мак-а ли трябва да сменя?

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания