Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Форума през google chrome

Започната от sky2, Септември 09, 2014, 05:51:51 AM

« назад - напред »

ПоповП

При мен си работи. Проверих с клипа ми в раздела за ефирна ТВ/ DVB-T2 Украйна&Русия от преди 2 седмици. С Windows XP съм.
1.2м парабола @ Strong 2100 H-H, Inverto 0.3dB(95Е->30W); 1.1м офсет @ Moteck 2100A, Sky Sat 0.3dB; 0.82x0.9м oфсет @ парабола окачване;
DVB-T2 SRT8201, активна външна китайска антена;DAB+ FM Renkforce NE-6208.

gentu

-е то това твоето е линк не е вградено във форума , ето как работи тука!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

sky2

gogyto

Да , вчера цял ден го мъчих тоя проблем, ама при мен беше на всички браузъри. Накрая изтрих всички и си инсталирах на ново мозилата, сега е 6.Навсякъде тръгваха клиповете сам тук не искаха и то на тубата, на вбокс7 вървяха.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

дрим

Толкова ги насраха браузерите, че както преди бягахме от IE, сега лека полека ще се връщаме към него!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

sky2

При мозила също има проблеми, от друго естество са, (преди няколко дни писах за това) но бих казал, че са дори по-досадни от колкото тези при хрома.

Цец0

Цитат на: дрим;424501Толкова ги насраха браузерите, че както преди бягахме от IE, сега лека полека ще се връщаме към него!
Към IE не знам, но срам, не срам започвам да се замислям за Edge... :)

Светия Дух

Я затова съм се оттеглил, абдикирал и ич не ми пука! ;;675
Triax 88 (85cm x 95cm), VU+ Zero 4K (19E, 23,5Е, 28Е, 36Е, 39Е, 45/46Е)

Iliyan N

Цитат на: Цец0;424516Към IE не знам, но срам, не срам започвам да се замислям за Edge... :)
Пробвай https://cyberfox.8pecxstudios.com/ , всичко върви ОК!

Златанов

Цитат на: Цец0;424459Баче, май има някакъв проблем с Chrome и YouTube. И не е само тук.

При мен от седмица и нещо има същия проблем, но и проблем с Facebook. Отворя ли го, браузърът забива за 10-20сек. Същото е и при опит да го затворя - забиване. Понякога работи нормално и както се скролва - забива и зависва целия браузър. Нещо са пипнали, тяхното мами, преди такъв проблем не съм имал. Всички други сайтове си работят нормално.

БатеГойко

И при мен видеото с Chrome не се вижда.
Лошото е,че и магазина на браузъра е :
Магазин
Понастоящем няма достъп до приложението.

Явно нещо се е бъгнал въпросния браузър.:s101

П.С. Тръгна магазина...
https://chrome.google.com/webstore/category/extensions?hl=bg

gentu

Яаааа ,видеото с Chrome почна пак да си се вижда (тука , то на други места си се виждаше и преди) без да е правено нещо по компа и браузера!!!
Я сега да каже КОЙ нещо направи та работата стана както си требе?:s101

garanciq

проба 1 2 3.При мен работи.

gentu

И какво сега , никой не си признава какво и КОЙ е пипал по форума за да оправи проблема , ли?!?!;;basi

дрим

Тъпия хром се е оправил с флаш плеера ;)
На форума нищо му няма, при условие, че бачка с другите браузери!
Техническите въпроси на лично, носят полза само на питащият и е неуважение към форума!
За подобни въпроси, използвай ТОВА!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания