Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Форума през google chrome

Започната от sky2, Септември 09, 2014, 05:51:51 AM

« назад - напред »

njor

Цитат на: gentu;335083-КОЙ си ти , и какви експерименти си правиш за сметка на потребителите?:s101

Бат  Генуа, проблеми има навсякъде.Важното е че се казва и се работи по проблема.
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

gentu

Цитат на: njor;335087Бат  Генуа, проблеми има навсякъде.Важното е че се казва и се работи по проблема.
-ако си създаваш проблем и после "работиш" по него , това не си е работа!!!;;513
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

gentu

ЦитатАктивни потребители през последните 24 часа: 54213 (706 регистрирани и 53507 гости)
-за това ли ми се влачи форума днес бре?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

Кермит

Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

Виктор

Натисни DTV, по бързо става!;;650

moreg

Някой има ли си на идея какво точно става с този браузер? от около седмица работи известно време и изведнъж дава черен екран и не ми отваря нито един сайт докато не рестартирам компютъра:s101 и така отново старата песен на нов глас, преинсталирах го и няма ефект.
През IE работи и няма такива проблеми.
DM 920 UHD, DM 500 HD

gogyto

Цитат на: moreg;380603Някой има ли си на идея какво точно става с този браузер? от около седмица работи известно време и изведнъж дава черен екран и не ми отваря нито един сайт докато не рестартирам компютъра:s101 и така отново старата песен на нов глас, преинсталирах го и няма ефект.

Най добрия вариант , махаш го и слагаш файърфокс.
Мен ме изнервиха напоследък с тъпите му куци ъпдейти,крашове па и  взе да яде рам като луд и го разкарах....
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

sky2

Че хрома гълта много рам, това не е тайна, обаче в комбинация с последния скайп, положението става драматично, особено на по дърти машини...

БатеГойко

Цитат на: moreg;380603Някой има ли си на идея какво точно става с този браузер? от около седмица работи известно време и изведнъж дава черен екран и не ми отваря нито един сайт докато не рестартирам компютъра:s101 и така отново старата песен на нов глас, преинсталирах го и няма ефект.
При мен хрома даваше известно време съобщение,че приставката Flash е блокирана,защото била уязвима....
качих версия 43.0.2357.134 и сега работи О.К.

антена

аз ползвам само мозила:hammer:
:itv:

Златанов

Тя пък 'щото много 'убава:lol15:
Всичките са гола вода. Няма най-добър браузър. Аз ползвам Хром от година и нещо и съм доволен. Колко памет яде, не знам, може би защото имам много. Факт е, че на месеца веднъж ми прави парче, ама... Преди ползвам основно IE, който в един момент стана ужасен. Ако трябва да си кажа защо минах на Хром - заради AdBlock - пълен кеф.

gogyto

Цитат на: Златанов;380736Ако трябва да си кажа защо минах на Хром - заради AdBlock - пълен кеф.

AdBlock го има и в добавките на Файърфокса :D
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

moreg

Махнах хром и сложих мозила;;650
А някой знае ли каква приставка трябва да добавя в мозилата за да ми се покаже чата на форума?
DM 920 UHD, DM 500 HD

atuani

Не е направена още такава приставка ;;573;;650
2.20   IPBOX 910 HD DGS  [SIGPIC][/SIGPIC]  
TV  SONY XR-65A83KAEP OLED+   TV Hitachi 55 4K+VU ZERO 4K H96-Pro-Plus-S912  

moreg

По скоро какво трябва да се добави за да излезе листата със сателити?
DM 920 UHD, DM 500 HD

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания