Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Форума през google chrome

Започната от sky2, Септември 09, 2014, 05:51:51 AM

« назад - напред »

sky2

Вчера забелязах, че от време на време, не мога да вляза през google chrome. Тази сутрин отново не мога да се логна. Изтрих кеша на браузера, но пак дава същата грешка:
Код на грешката: ERR_CONTENT_DECODING_FAILEDс останалите браузери няма проблем, работи нормално, както обикновено.

Brian

На мен на хром ми излиза на маймуняци щото дефоулт чарсета на форума е ISO-8859-1
;;612

И.Станков

Точно преди 1мин. не ми го отваряше.

Joe

Цитат на: sky2;334983Вчера забелязах, че от време на време, не мога да вляза през google chrome. Тази сутрин отново не мога да се логна. Изтрих кеша на браузера, но пак дава същата грешка:
Код на грешката: ERR_CONTENT_DECODING_FAILEDс останалите браузери няма проблем, работи нормално, както обикновено.

Не е само на Chrome, при мен се получи и на Firefox същото тази сутрин.

БониБо

Вече съм спокоен, че проблема не е само при мен хах
[SIGPIC][/SIGPIC]

manechi

Не е само при теб ! Току-що тръгна при мен !

Васил

От вчера го прави това.Пробвах с всички браузери и все ми даваше грешка.
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

красибел

От вчера и аз имам същия проблем - от два адреса опитвам с Firefox и с IE, ту го отваря, ту не може, като изписва съобщение за неподдържана компресираща програма, каквото и да означава, и да се обърна към собственика на сайта. В момента влязох във форума без проблеми с Firefox.

Ивайло Цанков

При всички е така и с Opera от вчера сутринта има проблем.

Brian

Някой е пуснал опция за компресиране защото явно трафика е станал доста ;;573
;;612

ВалчоП

И при мен беше така, мислех си че нещо има проблем поради това, че не съм с българско ИП, или че провайдърите тук нещо филтрират...
[SIGPIC][/SIGPIC] SatConn 100 cm (9-13-16-19-23-28-31-39-42-45E), Best HG 404 & Gibertini 125 & Moteck SG2500 (70.5E-45W);
VU+ Ultimo 4K,
VU+Solo², GigaBlue HD Quad Plus, Samsung GQ 55 Q9 FNGTXZG; Samsung UE48JU7090.

Sisyphus

И аз това си мислех, та си ги отпсувах.:lol15:

АДМИН

Имаше временен проблем с форума, който е отстранен тази сутрин.

gentu

Цитат на: АДМИН;335079Имаше временен проблем с форума, който е отстранен тази сутрин.
-КОЙ си ти , и какви експерименти си правиш за сметка на потребителите?:s101
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания