Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Хайде началото скоро Mtel SAT

Започната от фолкръм, Август 18, 2014, 08:44:02 PM

« назад - напред »

jack82

Цитат на: Brian;337448С тази разлика, че мТел могат да си привличат клиенти на комплексна услуга и няма да чакат като Сателайт някой да се върже на рекламите. Вярвай ми и ако пуснат брандирани каци за зеле сега - ще утрепят конкуренцията на руския пазар (за Пловдив е сравнението) ;;573
30 лева за телевизия нищо няма да отрепат ако го направят 3-4 телевизора за 20-22 лева може и да стане номера инак отиват в 8 улица глуха и ще им останат само рекламите
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Цец0

Цитат на: красибел;337441........
Колега, лично аз се надявам, че до 2-3 дни ще имам и модул и приемник, които да тествам и тогава ще мога да ти отговоря на част от зададените от теб въпроси. Ако пък излезе до тогава някой друг с готови отговори да заповяда, няма лошо ;) А хората в магазините не ги корете толкова от самото начало. Почти всички от тях в момента за първи път се сблъскват с тази услуга. Не с толкова лошо ;)

Sent from C6903

Brian

Цитат на: jack82;33745030 лева за телевизия нищо няма да отрепат ако го направят 3-4 телевизора за 20-22 лева може и да стане номера инак отиват в 8 улица глуха и ще им останат само рекламите

Наивник! :worry: Ти въобще не схвана какво съм ти написал, нали? По същия начин няма и да разберат каква телевизия ще имат като излизат от офиса на мТел и повечето им бъдещи клиенти. Шапка им свалям на продавачите им. ;;573
;;612

TUISTERa

Цитат на: Цец0;337451Колега, лично аз се надявам, че до 2-3 дни ще имам и модул и приемник, които да тествам и тогава ще мога да ти отговоря на част от зададените от теб въпроси. Ако пък излезе до тогава някой друг с готови отговори да заповяда, няма лошо ;) А хората в магазините не ги корете толкова от самото начало. Почти всички от тях в момента за първи път се сблъскват с тази услуга. Не с толкова лошо ;)

Sent from C6903
Така е, трябва да влезем в положение на служителите по офисите, не стига , че не са се сблъсквали с такава услуга досега ами и информацията, която им подават не им е изяснена по достъпен за тях начин. Отделно и това , че нямаха време да се подготвят и когато ги попитах какво предлагат и те не знаеха за какво говорят(не са казали нищо грешно, но си личеше, че информацията за саттв се възпрема трудно от служители занимаващи се с мобилни телефони)

Brian

Щото на 123 си имат представа :;810 Споко ще ги съберат на тиймбилдинг и ще им разяснят как да омайват рибоците. Дреме им, че един двама на сто си мислят, че знаят какво искат. Щото този който наистина знае какво иска не ходи да пита продавачи и консултанти за каквото и да е било.
;;612

билбобг

Цитат на: красибел;337441Внимателно изчетох втори път всички изказвания по въпроса, както и сайта на Мтел - раздела за сателитна телевизия, но никъде не видях някакви преференции за клиенти с интернет от Мтел. ЗА IP телевизията има пакети  с такава преференция. Дали това е пропуск в информацията, мениджърско решение или още не му е дошло времето?
   И още един въпрос - в инструкцията на предлагания приемник, която прочетох пак в сайта на Мтел, подробно са описани някои от параметрите и възможностите на приенмника и ДУ-то, но няма нищо за специфичните "сателитни" параметри - вкарване на сателити и транспондери, изтриването им, работи ли с дисек и с кои протоколи, съответно управлява ли мотор, как ще се държи дисека ако на единият му вход е закачен моноблок и т.н.
   Моля, ако някой знае нещо по въпросите да даде инфо за това. Надявам се, че   в сайта на Мтел да няма да се дава  информация в стил Златко - скоро, ще видим, почакайте, монтажният екип ще ви каже или нещо подобно - прекалено голяма фирма са, за да играят на дребно.
   В момента се триумя дали да се включа и към Мтел /Булсатя трябва да го оставя засега заради брат ми, който е неспасяем футболен фен/, и включването ми зависи и от отговорите на тези въпроси; пробвах вчера да питам служители на офис на Мтел, но нищо конкретно като отговор не получих - дано поне ги обучат по добре от каките в офисите на Булсатком/.
   Благодаря предварително.

предполагам, че картинките ще внесат по-голяма яснота.

не могат да се добавят спътници. могат да се сканират транспондери. не работи с мотор.
AZBox Elite DVB-S2/C2 (0.9.4911), DM500, DM600

д.е.м.т

билбог,тук клиенти няма много да намерите,особено които ползваме неоператорски приемници.Почти всички ,които имаме приемници имаме приемници с карточетец конакс.Ясно е че така не ви отърва,да могат да се четата картите във всички приемници,ама и клиенти губите.
Beat me, hate me
You can never break me

Brian

Вярваш ли си? На пръсти се броим дето сме плащали на "салатата" докрай, какви клиенти да търсят тук?
;;612

д.е.м.т

Цитат на: Brian;337460Вярваш ли си? На пръсти се броим дето сме плащали на "салатата" докрай, какви клиенти да търсят тук?

ами някви се опитват да обесняват.....,то сега като свети чергата,да не би да няма които да плащат. А те вземи си скопен приемник,набутай се с двегодишен договор и пр.
Beat me, hate me
You can never break me

билбобг

д.е.м.т.,

поствам инфото защото хората питат и нямам никаква търговска подбуда или намерение да събирам клиенти от форума.

приемниците с конакс четци предразполагат към концертни изпълнения ;;650
AZBox Elite DVB-S2/C2 (0.9.4911), DM500, DM600

klapana

Цитат на: билбобг;337455предполагам, че картинките ще внесат по-голяма яснота. не могат да се добавят спътници. могат да се сканират транспондери. не работи с мотор.
Приятел оставям с впечатлението че бачкаш в Мтел. Ако е така, то кажи им да пуснат една събота или неделя каналите фри, да видим какво е качеството. Няма да фалирате ако един ден 50-500 или 5000 души са ви гледали без пари. Няма да ида във ваш офис и на 32 инча да ми обясняват колко хубава картина имат каналите. Имам вкъщи 55 инчов тв, искам на него и на мойта си кутия да видя качеството. Пуснете ги една неделя, така само може да спечелите.

gentu

Цитат на: билбобг;337455не могат да се добавят спътници. могат да се сканират транспондери. не работи с мотор.
-това важи ли и за модула!
-как стои въпроса с моноблока - кои спътници и транспондери са вкарани!
-могат ли да се добавят транспондери?
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

д.е.м.т

Цитат на: klapana;337467Приятел оставям с впечатлението че бачкаш в Мтел. Ако е така, то кажи им да пуснат една събота или неделя каналите фри, да видим какво е качеството. Няма да фалирате ако един ден 50-500 или 5000 души са ви гледали без пари. Няма да ида във ваш офис и на 32 инча да ми обясняват колко хубава картина имат каналите. Имам вкъщи 55 инчов тв, искам на него и на мойта си кутия да видя качеството. Пуснете ги една неделя, така само може да спечелите.

те една демо песен да пуснат
Beat me, hate me
You can never break me

Orbital

VH1 и Nikelodeoon има
Eurosport няма, но се работи по въпроса
Конакс контего с чипперинг. Картата работи само в конкретното устройство (приемник или модул), женят се "ръчно", т.е. не автоматично при първо слагане в устройството. В неоператорски приемник с комън интерфейс бачка без проблем, не се познава с кака Шер все още. В конах ембедед слотове и смарго не бачка също, но ако се срещне някой ден с Шер, това ще се промени. За съжаление, няма голяма вероятност за това в обозримо бъдеще.

Цените са абсолютно адекватни на пазара и цената от 30лв всъщност е 25 за 4 милиона съществуващи абоната на МТел. За разлика от СатБГ, МТел имат Дискавъри и ХБО. Ако се появи и Евроспорт, не мисля че някой ще страда за Дива, АХН  и подобни канали. С перспектива и ФОКС и Географиците да минат в ХД, МТел са хубава и реална ХД алтернатива на була и вивата.

Ако някой не се е сетил, на който цената му е скъпа, а пакета му харесва, с възможност до 4 приемника към един абонамент ... сещате се

Кермит

Ииииииии баси смехо.
Име на сателит - MTel(16E):)
Ако съм обидил някого - да ме прости. А ако не съм - да почака има време.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания