Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Хайде началото скоро Mtel SAT

Започната от фолкръм, Август 18, 2014, 08:44:02 PM

« назад - напред »

фолкръм

Ще се ползват 80см антени като на Виваком тип клик мейд ин БГ  в бяло.
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Цец0

Доколкото аз знам монтажа ще бъде с възможност за прием от 2 спътника. Но дали ще бъде осъществяван с моноблок или 2 конвертора не знам.

bu12tras

фолкръм

Цитат на: hitman;332411Кой ще е спътника

16 Е Eutelsat
receiver Vu+Ultimo 4K, dish Triax TD 88 - 80E/30W,LNB - AB Com ,dish Selfsat H30D1, motor Moteck H-H   ,dish Panorama 67см,LNB-AB Com TWIN,receiver DL STB-202.

Didko

Кога да очакваме услугата? Повече подробности за STB-тата? Ще може ли да се ползва тяхна карта в друг приемник?

Астрал

Цитат на: Цец0;332405Доколкото аз знам монтажа ще бъде с възможност за прием от 2 спътника. Но дали ще бъде осъществяван с моноблок или 2 конвертора не знам.

80   см  паница +  два  конвертора (или   моноблок)  и  положението  заспива,  13-16 Е  или  16-19,2 Е,според   желанието  на   клиента,сигнал   в  България  на  корем. Доста  умно   и  неслучайно  замислено.Чакаме...........
13-16-19 E 85 cm ITV Partner
Tecatel  120см 36 E ,GS B211,TRICOLOR TV

Цец0

Цитат на: Didko;332415Кога да очакваме услугата? Повече подробности за STB-тата? Ще може ли да се ползва тяхна карта в друг приемник?
Дидо, все още няма официална дата и нямам инфо за приемниците, които ще се ползват, за да мога да се ангажирам да кажа каквото и да е. Само знам, че се работи сериозно по проекта. Единственото, което знам е, че кодировката ще е конакс.

Васил

Цитат на: Цец0;332417Дидо, все още няма официална дата и нямам инфо за приемниците, които ще се ползват, за да мога да се ангажирам да кажа каквото и да е. Само знам, че се работи сериозно по проекта. Единственото, което знам е, че кодировката ще е конакс.
Това май е "хубава" кодировка! :s101
210см руска на мотор.145см офсет с кръгов конв.на 36Е

Илия Иванов

Дали началото ще съвпадне с новата интерактивна телевизия, в която "ти водиш", демек септември?!

Didko

Че ще е конакс, е видно от тестовете, които са качили да правят. Въпросът беше ако някой има инфо от кухнята. Трябва да се поразровя из контактите ми и да пера една жица на някой от МТел да раздуха :)

alexi

Цитат на: Didko;332431Че ще е конакс, е видно от тестовете, които са качили да правят. Въпросът беше ако някой има инфо от кухнята. Трябва да се поразровя из контактите ми и да пера една жица на някой от МТел да раздуха :)

Мтел мълчат, като комунист на разпит........
Има директива да не се дава никаква информация, но ако успееш да измъкнеш нещо ще е добре дошло.

jack82

13 -16-19,2 мърка котенце с 80-90 см :)някой ако знае да каже картата каква ще е
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

klapana

Едно е сигурно, концерт няма да има :D

Дензел

Девет тест -канака се появиха на 11471. Дори преди малко като се разхождах из тях ми се появи Еврoспорт HD
SAMSUNG QE-49Q67R 4K Ultra HD QLED SMART TV;Openbox SX4 Base ; Openbox AS4K CI ;IPTV:MAG 254, TVIP 605

Цец0

Цитат на: alexi;332433Мтел мълчат, като комунист на разпит........
А ти какво очакваш? Да се бие тъпана като на циганска сватба ли? :)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания