Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Хайде началото скоро Mtel SAT

Започната от фолкръм, Август 18, 2014, 08:44:02 PM

« назад - напред »

dtvbguser

Цитат на: an;332468Ако искат да просъществуват, трябва да предложат по-добро качество от Булсат и за по-малко пари. Иначе ще последват съдбата на останалите, които фалираха.

За парите не знам, ама с този лаф за качеството много сваляш летвата. Може ли да има по-лошо качество от това на Булсат?
Една цена от 25-35лв. за пакет с включени спортни HD канали хич няма да е лоша.

woooow

Цитат на: dtvbguser;332469Една цена от 25-35лв. за пакет с включени спортни HD канали хич няма да е лоша.

И с договорче за годинка-две...

Brian

Е как без договорче :) 100% обаче ще наблегнат на комплексна услуга.
;;612

Дезео

Цитат на: dtvbguser;332469За парите не знам, ама с този лаф за качеството много сваляш летвата. Може ли да има по-лошо качество от това на Булсат?
Една ценa от 25-35лв. за пакет с включени спортни HD канали хич няма да е лоша.

Интересно ми е зaщо щом се спомене Булсaт-a, ти веднaгa изниквaш и почвaш стaрaтa песен с оплювaнето му?
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

woooow

jack82

договора е задължителен иначе са фалирали ако искат да имат клиенти цената е ясна 15-18 лева 2-3 телевизора да се върже 21-25 лева на месец и то за 1-2 годинки договор ако не са в този диапазон на цената булсат и Виваком ще си останат монополисти
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

njor

Цитат на: dtvbguser;332469За парите не знам, ама с този лаф за качеството много сваляш летвата. Може ли да има по-лошо качество от това на Булсат?

Оранжевите!:;808
Когато си умрял, не знаеш, че си мъртъв. Трудно е само за останалите.
Същото е и когато си тъп!

Дато

Цитат на: njor;332487Оранжевите!:;808
За качеството на картината на HD каналите при Виваком е така- качеството е отврат. Но поне SD каналите си Виваком не ги излъчва с малки резолюции от типа на 544x576 и 640x576.

netman

7x   3x[SIGPIC][/SIGPIC]

Юлиян

Бахти смешката мангал тел и DTH:;808 да чекаме и глобула да  светне на 0.8w.:lol15:

DIMCHO

Цитат на: netman;332502Къде е сега Златко да ни светне
Той е най в час с това какво се случва,но не очаквай да те светне.
САТ-TV Стара Загора
0888 45 76 90 , 042 68 08 15
ICQ 52330474
Skype dimcho_64

аспух

Снощи по радио Енджой в Парти тайм:
Криско е видимо доволен с Мария Илиева, защото Ти водиш... :lol15:
Извинете ме, но някак си аз да водя, как трябва да интерпретираме това :s101

Миро

Ти водиш е свързано с Мтел, но дали има отношение с предстоящата телевизионна услуга не се знае.

Didko

И тази тема стана за почистване още на втора страница...

Паоло Гети

Цитат на: netman;332502Къде е сега Златко да ни светне :s101

p.s. https://www.linkedin.com/pub/zlatko-enikov/4/4a7/95b

Мтел луди ли са назначават този човек на работа?

Наистина ли искат да се обречат на провал още преди даже да са стартирали?
  • ЦитатZlatko Enikov's Overview
    • Current
    Past
    • Head of R&D at "Satellite BG" AD - фалит:;807
    • Information and Technology coordination officer at iTV Partner - фалит:;807
    • като леко невинно е пропуснал и Total TV Bulgaria - фалит :;807
Единствено нещо което е доказал, че може да прави е да пише (изрича) сакралната думичка скоро и да върши нищонеправене на предишните си работни места след което да фалират и трите му предишни работодателя. Тъй, че от неговото скоро, единственото което може да се очаква е фалит :;807на оператора.:)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания