Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Хайде началото скоро Mtel SAT

Започната от фолкръм, Август 18, 2014, 08:44:02 PM

« назад - напред »

Orbital

Айде да изчакаме новия сезон и тогава да даваме мнение, а? А и за F1 не бих се обзаложил, че ще ги има в Булсат и Вива. Туко виж си останете с Мото Джо Пи само :D

Хермес

Цитат на: dtvbguser;337405Само трябва да се поизчака, за да се види какво ще е качеството "на живо" :- )

Всяко чудо за три дни. Май другите сат-оператори ще излязат да берат гъби и накъсат малко маргаритки за поздрав на оператора дето се пръкна посред бял ден и по цял ден ще съзерцават на бира качеството на програмите им.

Незнам защо но съм скептично настроен ... помня онези години когато правехме ,,Булгаррено" и след това и помен не остана от него, а беше хубава кола за онези години.

Sisyphus

Когато правехме ,,Булгаррено", се опитахме да го продаваме на дъмпингови цени на пазарите, на които продаваха и французите. И те решиха спора светкавично.

косама

БониБо

Къде видяхте по-малко чалга като чалга каналите си се предналаг отново в същия вариянт с изключение на TiankovTV... Отново доста музикални канали, на фона на доста липсващи канали - AXN, AXN White, AXN Black (в момента при липсата на тези канали при конкурента това би било едно много добро начало), Disney Channel (къде си тръгнал без него!), Nickelodeon, History Channel, може и Visat-ите, но браво за HD-та. Доста HD-та пускат...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Brian

Цитат на: Iliyan N;337392Успя да ме разсмееш;;573 Каква Европа,какви 5 кинта?За България добре,конкуренцията поражда качество....но другото е пълна утопия...:lol15:

Чети и си прави изводите:

Цитат на: dtvbguser;337405Честно казано наистина е разочароващо, че единствените 2 първенства с атрактивен футбол - испанското и немското няма да ги има в нито един пакет. Аз не знам семейство където поне един човек да не гледа футбол и по-конкретно испанското или немското първенство. Примерно в Англия няма отбори, които да направят качествен двубой, с технични изпълнения, надлъгвания 1:1 .. както например ще направят в Испания - Барселона, Реал, Севиля, Валенсия, Атлетико, Билбао .. или в Германия - Байерн, Дормунд..
Ако махнем горната забележка за мен старта им е добър. Добри канали, добри цени + добър подбор на HD. Само трябва да се поизчака, за да се види какво ще е качеството "на живо" :- )

Това ще се оправи

Цитат на: Orbital;337407Айде да изчакаме новия сезон и тогава да даваме мнение, а? А и за F1 не бих се обзаложил, че ще ги има в Булсат и Вива. Туко виж си останете с Мото Джо Пи само :D

Дано

Цитат на: Sisyphus;337413Когато правехме ,,Булгаррено", се опитахме да го продаваме на дъмпингови цени на пазарите, на които продаваха и французите. И те решиха спора светкавично.

Но може и така да стане. Само, че ако пазара е целия ЕС няма как да ги порежат, по скоро Булсат ще порежат, че не обявяват реалните клиенти.
;;612

билбобг

Цитат на: gentu;337350-с думи прости - колко време мога да я държа и да не я пъхам в приемника да се оторизира?
И един въпрос относително свързан с КЗП - след колко време мога да върна всичко (стоки и услуги) закупено от магазина и да ми възстановят платената сума?:s101(по причини каквито са описани в закона разбира се)

максимум 30 дни може да я държите без да се оторизира. ако на 30-тия ден я пъхнете ще стартира 30 дневния free период.

в момента, в който подпишете договора няма връщане :) ако за реализирането на услугата се предоставя оборудване 7-те дни в закона не важат.
AZBox Elite DVB-S2/C2 (0.9.4911), DM500, DM600

Brian

Цитат на: билбобг;337439в момента, в който подпишете договора няма връщане :) ако за реализирането на услугата се предоставя оборудване 7-те дни в закона не важат.

То и аз го написах ама никой не обръща внимание, дори в нашия форум. Какво остава за редовия потребител ;;573

Цитат на: Brian;334999
ЦитатОсигуряване на достъп до Услугата се извършва след най-малко 7 (седем) работни дни след
сключване на Договор за услуги,
;;573:lol15::e085::worry:
;;612

красибел

Внимателно изчетох втори път всички изказвания по въпроса, както и сайта на Мтел - раздела за сателитна телевизия, но никъде не видях някакви преференции за клиенти с интернет от Мтел. ЗА IP телевизията има пакети  с такава преференция. Дали това е пропуск в информацията, мениджърско решение или още не му е дошло времето?
   И още един въпрос - в инструкцията на предлагания приемник, която прочетох пак в сайта на Мтел, подробно са описани някои от параметрите и възможностите на приенмника и ДУ-то, но няма нищо за специфичните "сателитни" параметри - вкарване на сателити и транспондери, изтриването им, работи ли с дисек и с кои протоколи, съответно управлява ли мотор, как ще се държи дисека ако на единият му вход е закачен моноблок и т.н.
   Моля, ако някой знае нещо по въпросите да даде инфо за това. Надявам се, че   в сайта на Мтел да няма да се дава  информация в стил Златко - скоро, ще видим, почакайте, монтажният екип ще ви каже или нещо подобно - прекалено голяма фирма са, за да играят на дребно.
   В момента се триумя дали да се включа и към Мтел /Булсатя трябва да го оставя засега заради брат ми, който е неспасяем футболен фен/, и включването ми зависи и от отговорите на тези въпроси; пробвах вчера да питам служители на офис на Мтел, но нищо конкретно като отговор не получих - дано поне ги обучат по добре от каките в офисите на Булсатком/.
   Благодаря предварително.

Brian

Ако можеше и да мислиш толкова внимателно.... а на тези въпроси отговор може да ти даде само този от когото не ги искаш ;;573
А ако на дайсека на единия му вход е закачен моноблок ще се държи по абсолютно същия начин и ако не е на мтелски приемник :worry:
;;612

Чък Норис

Цитат на: красибел;337441Внимателно изчетох втори път всички изказвания по  въпроса, както и сайта на Мтел - раздела за сателитна телевизия, но  никъде не видях някакви преференции за клиенти с интернет от Мтел. ЗА IP  телевизията има пакети  с такава преференция. Дали това е пропуск в  информацията, мениджърско решение или още не му е дошло времето?
Като имаш интернет ще се вържеш на iptv услугата. За какво ти е сателитна услуга с орязан пакет и качество?

билбобг

Цитат на: красибел;337441Внимателно изчетох втори път всички изказвания по въпроса, както и сайта на Мтел - раздела за сателитна телевизия, но никъде не видях някакви преференции за клиенти с интернет от Мтел. ЗА IP телевизията има пакети  с такава преференция. Дали това е пропуск в информацията, мениджърско решение или още не му е дошло времето?
   И още един въпрос - в инструкцията на предлагания приемник, която прочетох пак в сайта на Мтел, подробно са описани някои от параметрите и възможностите на приенмника и ДУ-то, но няма нищо за специфичните "сателитни" параметри - вкарване на сателити и транспондери, изтриването им, работи ли с дисек и с кои протоколи, съответно управлява ли мотор, как ще се държи дисека ако на единият му вход е закачен моноблок и т.н.
   Моля, ако някой знае нещо по въпросите да даде инфо за това. Дано да не се дават отговори в стил Златко - скоро, ще видим, почакайте, монтажният екип ще ви каже или нещо подобно.
   В момента се триумя дали да се включа и към Мтел /Булсатя трябва да го оставя засега заради брат ми, който е неспасяем футболен фен/, и включването ми зависи и от отговорите на тези въпроси; пробвах вчера да питам служители на офис на Мтел, но нищо конкретно като отговор не получих - дано поне ги обучат по добре от каките в офисите на Булсатком/.
   Благодаря предварително.

има преференция за клиенти на МТел - http://www.mtel.bg/satelit-tv-ceni
AZBox Elite DVB-S2/C2 (0.9.4911), DM500, DM600

Бай Джейсън

Е да де, има:
"*За клиенти на Мтел, използващи мобилна телефонна услуга не по-малко от  три месеца, включително клиенти на услуга Прима, които прехвърлят номера  си на абонаментен план за мобилни услуги с определен срок."

jack82

като гледам тия цени няма да ги бъде май булсат и Виваком си оставят монополисти 30 лева за 70 канала май мтел не са погледнали календара ;;516
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Brian

С тази разлика, че мТел могат да си привличат клиенти на комплексна услуга и няма да чакат като Сателайт някой да се върже на рекламите. Вярвай ми и ако пуснат брандирани каци за зеле сега - ще утрепят конкуренцията на руския пазар (за Пловдив е сравнението) ;;573
;;612

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания