Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Movie Star

Започната от жоркин29, Декември 19, 2013, 05:11:24 PM

« назад - напред »

shamarasat

Има ли го при близу този канал ?
· Radio Viva BG

borsan

Цитат на: shamarasat;400670Има ли го при близу този канал ?

Няма го

LyuboZ

Това е абсолютна лъжа.
Филмите може да не са от последните 6-12 месеца, но са разнообразни и в никакъв случай не са бози. Субтитрите с нищо не се различават от тези по националните телевизии, като друг плюс на каналът е, че няма реклами.

Поне при Нет1 (не знам друг оператор да го излъчва) EPG-то е 3-4 дни напред и е акуратно.

Цитат на: бари гъзи;399840Повече се врътка 1 лого,рядко дават свестен филм а когато това стане субтитрите са отвратително малки

infoivo

Канала не е лош, но програмата му никъде я няма. Ако някой добър колега каже къде я има или пък ако може да я качва тук ще съм много благодарен. ;;650

gogyto

Канала си е много стойностен даже, редовно го следя и почти винаги намирам какво да гледам на него.
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

евросат

Цитат на: infoivo;400695Канала не е лош, но програмата му никъде я няма. Ако някой добър колега каже къде я има или пък ако може да я качва тук ще съм много благодарен. ;;650
Едва ли ще я има някога. По понятни причини. ;)

краси098

евросат

краси098

http://www.cem.bg/linear_reg_docs.php?id=2044&cat=1

За авторските права не знам... може и така да е, но явно имат лиценз.

borsan

Цитат на: краси098;400863http://www.cem.bg/linear_reg_docs.php?id=2044&cat=1

За авторските права не знам... може и така да е, но явно имат лиценз.

Интересно! Пише, че и FOX Movies има лиценз, а защо никой оператор я няма?

Jovanoty

Колеги изчезна ми EPG то на канала от известно време, при някой от вас дали го има или ... ? Канала не е лош но като не знам кога какво ще дават и в колко часа е много тъпо.

monk1987

ФердиАйтос

Тоя канал нито един от големите оператори не го излъчва което е жалко!;;basi

Jovanoty

ok колега благодаря ти да знам утре ще питам за проблема с EPG-to на канала.

dzumba

Цитат на: ФердиАйтос;418118Тоя канал нито един от големите оператори не го излъчва което е жалко!;;basi
Сигурно са ти орязани операторите!Само най големите го имат!;;602

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания