Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Movie Star

Започната от жоркин29, Декември 19, 2013, 05:11:24 PM

« назад - напред »

жоркин29

Някой имали информация за въпросната програма?От снощи ми се появи на кабеларката.  
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

Борчо

Оо точно мой тип филм с Майкъл Дудикоф и то с бг суб. Дано и Була я пуснат тази програма или пък моята кабеларка.

Борчо

Малко инфо за програмата:

,,Мувистар" (MovieSTAR ®) е български платен  телевизионен канал, който ще предлага най-доброто от световното и  европейско кино. Каналът ще се стреми винаги да показва най-стойностните  филмови продукции, които по една или друга причина не са намерили място  досега на българския телевизионен екран. Любителите на качественото  кино вече ще могат да гледат любимите си филми навсякъде в страната и на  всички видове мултимедийни мобилни устройства.
 За своя старт, ,,Мувистар" е подготвил над 150 непоказвани досега на малкия екран филмови заглавия!
 Каналът ще стартира в началото на 2012 год. ексклузивно за абонатите на Max Telecom.

жоркин29

Цитат на: Борчо;294763Оо точно мой тип филм с Майкъл Дудикоф и то с бг суб. Дано и Була я пуснат тази програма или пък моята кабеларка.

Досега всички филми са бг. субтитри.Като за SD канал картината е доста добра.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

slaitt

Този канал не е ли в отделен пакет? Защото някъде бях чел че ще се предлага в отделен пакет за 2лв.
[SIGPIC][/SIGPIC];;573

жоркин29

Цитат на: slaitt;294772Този канал не е ли в отделен пакет? Защото някъде бях чел че ще се предлага в отделен пакет за 2лв.

На такса от 33.50лв. нет+цифрова за 2 телевизора всички програми вървят(SD+HD).

4oker

Цитат на: Борчо;294766Малко инфо за програмата:

,,Мувистар" (MovieSTAR ®) е български платен  телевизионен канал, който ще предлага най-доброто от световното и  европейско кино. Каналът ще се стреми винаги да показва най-стойностните  филмови продукции, които по една или друга причина не са намерили място  досега на българския телевизионен екран. Любителите на качественото  кино вече ще могат да гледат любимите си филми навсякъде в страната и на  всички видове мултимедийни мобилни устройства.
 За своя старт, ,,Мувистар" е подготвил над 150 непоказвани досега на малкия екран филмови заглавия!
 Каналът ще стартира в началото на 2012 год. ексклузивно за абонатите на Max Telecom.

Нещо в годината на старта няма ли грешка ;)
Нищо не знам,само се уча

SERHI1970

Цитат на: 4oker;294826Нещо в годината на старта няма ли грешка ;)
Тоооо Уефскарчето объркало щанда.;;516
100.5E-30.0W PASAT 2.20 KU BAND - 2 X C BAND / OCTAGON SF8008,Sat Integral 1412 Rocket,Nova+HD,Icon Iron Pro 4K,AB CryptoBox 752HD Combo

Борчо

Цитат на: SERHI1970;294843Тоооо Уефскарчето объркало щанда.;;516

Нищо не е объркано бре статията е от доста време не е от вчера. Защо ти не намери нещо и не го даде като си умен :lol15:

Още не се сте съвзели от загубата ;;573

ЦВК

Деян

Каналчето е добро, има го по кабелните. Стартира скоро сравнително.

Стик

При Близалките дали ще тръгне скоро,има ли някой инфо.:s101

антена

аз съм на макс телеком те ликвидираха телвизята отадвна   и тоз канал същто предлагаха го без абонамент
:itv:

bu12tras

Цитат на: жоркин29;294778На такса от 33.50лв. нет+цифрова за 2 телевизора всички програми вървят(SD+HD).

За каналите които се предлагат ( нищо ,че пиратстват 80% от тях ) ,няма по-добро предложение в Пловдив. Над 30 HD канала като в тази цена влизат HBO HBO Comedy Cinemax sd и hd версиите им и -1 час назад каналите им, всички BeINSport 1-10. 60Mbit net
A каналчето си го бива снощи изгледах няколко филма .

Трънката

Колега би ли споделил на коя честота са -1 каналите на HBO, че нещо не ги намирам.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания