Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Movie Star

Започната от жоркин29, Декември 19, 2013, 05:11:24 PM

« назад - напред »

jovito

Цитат на: hitman;300727За каналите които се предлагат ( нищо ,че пиратстват 80% от тях ) ,няма по-добро предложение в Пловдив. Над 30 HD канала като в тази цена влизат HBO HBO Comedy Cinemax sd и hd версиите им и -1 час назад каналите им, всички BeINSport 1-10. 60Mbit net
A каналчето си го бива снощи изгледах няколко филма .

Канарис тва при cooolbox ли е,при n3 ги няма всички BeIN спортове,само от 1 до 5

bu12tras

При ентри , снощи ги гледах.
Незнам честоти бях на гости.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Трънката

Цитат на: hitman;300734При ентри , снощи ги гледах.
Незнам честоти бях на гости.

И аз съм абонат на N3 но не ги намирам бейн спорт от 6 до 10 имам ги от 1 до 5, както не намирам и минус каналите на НВО.Някой ако знае параметрите на тези канали ще се радвам ако ги сподели.

jovito

Цитат на: Трънката;300750И аз съм абонат на N3 но не ги намирам бейн спорт от 6 до 10 имам ги от 1 до 5, както не намирам и минус каналите на НВО.Някой ако знае параметрите на тези канали ще се радвам ако ги сподели.
и при мен е така,канариса кво е гледал не знам,

bu12tras

С HD приемник от ентри беше ,незнам честоти.

jovito

Цитат на: hitman;300795С HD приемник от ентри беше ,незнам честоти.
аз съм с вграден dvb-c ,на телевизора,с пълния пакет,ако има някакво значение

bu12tras

До колкото знам на тв с dvb c някои честоти не излизат на автоматично сканиране и трябва ръчно само да де въведат, незнам дали при теб е така на тв

jovito

Цитат на: hitman;300802До колкото знам на тв с dvb c някои честоти не излизат на автоматично сканиране и трябва ръчно само да де въведат, незнам дали при теб е така на тв

при мен всичко автоматично ми излиза,но ще звънна да ги питам

жоркин29

Цитат на: Трънката;300750И аз съм абонат на N3 но не ги намирам бейн спорт от 6 до 10 имам ги от 1 до 5, както не намирам и минус каналите на НВО.Някой ако знае параметрите на тези канали ще се радвам ако ги сподели.
Бейн спортовете са от +1 до +5 другите ги няма.HBO,HBO Comedy,Cinemax и Cinemax 2 не се излъчват с часове назад.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

jovito

По темата, канала е доста хубав,вече има и инфо ,поне какво дават и какво следва,скоро дано пуснат и ЕПГ,за всички канали
Иначе програмата я няма никаде из нета

Дато

Къде се публикува програмната схема на канала? В някои от сайтовете за ТВ схеми вече не фигурира.

jovito

Цитат на: Дато;303006Къде се публикува програмната схема на канала? В някои от сайтовете за ТВ схеми вече не фигурира.
Няма никаде засега,много хубави филми дават иначе,важното е ,че е има

Дато

Цитат на: jovito;303007Няма никаде засега,много хубави филми дават иначе,важното е ,че е има
ОК. За известно време в Дир.БГ имаше, ама и там спряха да я публикуват неясно защо.

жоркин29

Цитат на: Дато;303006Къде се публикува програмната схема на канала? В някои от сайтовете за ТВ схеми вече не фигурира.
При оператора,към който съм в момента канала си има EPG.Виж дали и при твоя има.
парабола-2м.(80E-30W);офсет 1.20см.,90см.,2x60см.
Octagon SF8008 TWIN DVB-S2X/S2X,Octagon SF 8008 Combo DVB-S2X/C/T,Edision Primo S2-IP,VU Zero

jovito

Цитат на: жоркин29;303010При оператора,към който съм в момента канала си има EPG.Виж дали и при твоя има.
N3 нямат засега EPG.само инфо за следващия и в момента

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания