Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, Ноември 28, 2013, 11:01:25 AM

« назад - напред »

themaster301

Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Златанов

Цитат на: БАМБУЧА;352016Хайде,Златанов като защитаваш Технополис да видя как ще коментираш отношение от Техномаркет.Имаме приемник-декодер Стронг за ефирна ТВ.В гаранция е до 03.2015.година.От много мигане на тока по вина на ЕВН-то свети само зелено,без цифри на дисплея.Писах вече 5 пъти и отказват да кажат къде да го изпратя.Не вярвам да си го вземат сами.Най-близкия/до Панагюрище/ магазин е в Пазарджик.Да се лашкам за моя сметка за да го върна,а после и да си го взимам обратно.Това търговец ли е?
Готов съм да ти напиша и гаранционната карта за да видиш сам:s101:;803

Това е дребен уред и проблемът с транспорта си е твой. Като не ти се разкарва, го пращаш с Еконт за твоя сметка.
Ако беше едрогабаритно - пералня, хладилник, готварска печка, съдомиялна, бойлер - идват те. Това е положението.

TUISTERa

Цитат на: БАМБУЧА;352016Хайде,Златанов като защитаваш Технополис да видя как ще коментираш отношение от Техномаркет.Имаме приемник-декодер Стронг за ефирна ТВ.В гаранция е до 03.2015.година.От много мигане на тока по вина на ЕВН-то свети само зелено,без цифри на дисплея.Писах вече 5 пъти и отказват да кажат къде да го изпратя.Не вярвам да си го вземат сами.Най-близкия/до Панагюрище/ магазин е в Пазарджик.Да се лашкам за моя сметка за да го върна,а после и да си го взимам обратно.Това търговец ли е?
Готов съм да ти напиша и гаранционната карта за да видиш сам:s101:;803

Ей много се изучихме.... От къде купи приемника? Онлайн или ходи до магазина? Като взимаше приемника с ваучера не ти пречеше че го взимаш от Пазарджик, ама като се развали искаш да дойдат от вас да го вземат? Нещо дали не ти е малко неудобно? Искаш ли и сметките да идват у вас касиерките да им плащаш? Ток, телефон? Специално за тебе пред вас може да отворят каса на изипей, ама да не ти е далече нещо? Започвам да си мисля , че трябва да работя в някой зоопарк. Прекалено много се изнервям вече на капризите на "дребнавия" клиент...
За протокола - не работя в техномаркет и не съм в този бранш...
За да не съм офтопик изцяло:
На черния петък купих лаптоп Асус, на който му отказаха част от бутоните на клавиатурата. Днес си влезнах в профила и заявих куриер. Утре ще дойдат да вземат лаптопа от нас, ще го закарат където му е мястото, ще преценят каква е повредата и ще ми го върнат. Толкоз от далаверата от черния петък.... Поне взех лаптопа с отстъпка от 200 кинта...

кокович

Бях се зарекъл, че вече няма да им влизам в сайта на тези, ама днес докато си пия кафето им прехвърлих набързо промоциите за тези 3 дни и попаднах на това:
LG 55UB820V Ultra HD LED
Някой има ли поглед върху този модел?

Цец0

Леле, това предложение наистина много ми засърбя на ръцете, особено като знам, че в скоро време трябва да се купува още едно ТВ, а минимума, който ми се иска е 55 инча. И аз ще бъда благодарен, ако някой сподели мнение дали си заслужава като инвестиция този модел :s101

Златанов

Еее, не давайте такива линкове деее... Ся... По никое време... 1500лв. за този екземпляр...
Разглеждал съм го подробно в ТМ-Пловдив и съм с прекрасни впечатления, освен цената му тогава - над 2000лв...
Ама за 1500лв...

Цец0

Цитат на: Златанов;363594Еее, не давайте такива линкове деее... Ся... По никое време... 1500лв. за този екземпляр...
Кажи му, разваля финансовата дисциплина :)

TUISTERa

Ужас :) Айде един да го взима и да казва :)

dzumba

Един приятел взе такъв за 2 и кусур,преди време,баца си!В никакъв случай не е по зле от самсунгите за по 3 бона!

кокович

Цитат на: Цец0;363595Кажи му, разваля финансовата дисциплина :)

Хайде, развързвайте кесиите за великден, не се стискайте....;;650

Има ревю под модела ,че 4К работи само през HDMI което много ме съмнява да е така.

111111

Resolution Upscaler 4K
това издава че не вкарва от никъде 4К картина
за нея си трябва Display Port или HDMI 2.0 порт
In HDMI 1.4, the rate of 4K was limited to 24 frames per second.

а и няма HEVC (H.265)
иначе всичко останало му е супер
Подпис от долоподписания
Благодари натискайки "Thanks" бутона,
ако сметнеш поста за полезен.

jack82

Цитат на: Цец0;363595Кажи му, разваля финансовата дисциплина :)
Цецо лапай го тоя красавец и на мен ми изтекоха лигите ама финансовата дисциплина няма да е разваля как ли ще изгрее иптв то на мтела на него :)
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

TUISTERa

Цитат на: 111111;363618Resolution Upscaler 4K
това издава че не вкарва от никъде 4К картина
за нея си трябва Display Port или HDMI 2.0 порт
In HDMI 1.4, the rate of 4K was limited to 24 frames per second.

а и няма HEVC (H.265)
иначе всичко останало му е супер

HEVC Codec - 4K/30p

HDMI (4K 60p) - 3
На сайта на лг си го пише
Тоест отпаднаха почти всички лоши страни :)
Остана само факта че е LG :)

Музикантът

Тази цена е уникално добра за такъв телевизор! Хич не се замисляйте.
TV: LG OLED55C9
Box: Nvidia Shield TV 4K

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания