Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, Ноември 28, 2013, 11:01:25 AM

« назад - напред »

themaster301

За посочения ТВ , имат ли значение херцовете , че не ги виждам?
Парабола 2.2 м. + Multi Satellite Positioner Pace MSP-995 + Mut@nt HD51 + TBS 6903 Professional DVB-S2 Dual Tuner PCI-e Card.

Златанов

Цитат на: TUISTERa;363623Остана само факта че е LG :)

Това не виждам каква лоша страна е. Имам около 10 броя и нито един не ме е разочаровал или предал до момента. Първият е купен 2009г., последният миналата.

TUISTERa

Цитат на: Златанов;363638Това не виждам каква лоша страна е. Имам около 10 броя и нито един не ме е разочаровал или предал до момента. Първият е купен 2009г., последният миналата.

Всеки си има преференции, впечатления, право на мнение. Когато сони спрат да правят телевизори ще му мисля :)

dzumba

Цитат на: TUISTERa;363623Остана само факта че е LG :)
Епа това е единственото,за което си заслужава!
Вземи ги хвърли тия сонита,да се видиш у гледка!

Златанов

Цитат на: TUISTERa;363643Всеки си има преференции, впечатления, право на мнение. Когато сони спрат да правят телевизори ще му мисля :)

Е те почти спряха де - матриците са им на Самсунг, остана сал един процесор;;573

Виктор

Дон Дракона

Херцовете са 100,разликата в опресняването на картината при обикновено HD може би няма да се забелязва,но при 4K предавания не се знае какъв ще е ефекта!Мисля си така,защото моделите с удвоени херцове са двойно по-скъпи!

gentu

Are UHD 4K Kidding Me?- това само за сведение!
- а за LG-то - след пълното окендзване с  850 и 830 пуснаха 820 без 3D-то за да замажат положението , но отзивите пак не бяха много ласкави , въпреки ниската цена за 4К и сега се пробват с екстремни намаления да разкарат останалите бройки , не само тук а по всички пазари!
- инак тивито не е чак толкоз лошо като изключим шибаните крачета и горе долу добре показва SD каналите , задължително е да се направи и елементарна "калибрация"  за което има готови настройки в нета!!!
-ако основното за избора е картината за тези пари по добре Паната 640/650 нищо че не са 4К!
[SIGPIC][/SIGPIC]-"Знанието е сила"
Всеки може да опикае стените. - Бъди мъж! - осери тавана!

johnfogerty

Разстоянието от което трябва да се гледа телевизора (вляво) за да се забележи разлика в качеството на картината. Просто за информация.

sky2

Днес зарибявката продължава.  Впечатление, отново прави, цената на 55 инчовите LG-та
http://www.emag.bg/televizor-smart-led-lg-55-139-sm-full-hd-55lb630v/pd/DLBFLBBBM/
http://www.emag.bg/televizor-smart-led-lg-55-139-sm-ultra-hd-4k-55ub820v/pd/DKMR1BBBM/

Както и този Samsung със същия размер
http://www.emag.bg/televizor-smart-3d-led-samsung-55h6240-55-138-sm-full-hd-ue55h6240awxxh/pd/D97JZBBBM/

dodo_pv

Цитат на: gentu;363693Are UHD 4K Kidding Me?- това само за сведение!
!...

Очень важное сведение! На бъдещия собственик трябва да му се изясни, че към момента процесорите на евтините (а и на някои от скъпите) съкровища не се справят с ъпскейла на SD и HD формата и като резултат, образа на 4К матрицата е размазан. Човекът препоръчва външно устройство за ъпскейлинг, ако искате хубава картина. По същия начин ъпскейлват и съкровищата на Dream multimedia от зората на века. Поразмазват си.

рурару

:s101
ЦитатРЕВОЛЮЦИЯ НА ЦЕНИТЕ ще започне на 23 юни рано сутринта и ще продължи до полунощ на 25 юни.

С до 60% намаления. :hammer:
Във всеки г л у п а к се крие един мъдрец. :hammer:

dodo_pv

eMAG нови смартфони продават ли и наистина ли са нови? Някой купувал ли си е от тях?

Златанов

Аз съм купувал два, като и двата си пристигнаха със заводските лепенки, запечатани. Единственото, което трябва да знаеш е, че началните менюта са на румънски, все пак са за техния пазар. И второто - ако поръчваш евтин телефон, тоест с обикновена клавиатура, а не тъч - няма кирилица на клавиатура.

dodo_pv

Трябва ми едно Galaxy S5 /G900F/, но, предполагам, няма да е от тях.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания