Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, Ноември 28, 2013, 11:01:25 AM

« назад - напред »

аас

БатеГойко

Тоя път са измели яко боклуците от склада.Само един телевизор видях,че е свършил.

аас

Да така е. Поне за мен нищо интересно. Искат да пробутат някоя и друга застояла стока.

vstealth

На мен в четвъртък ми дойде с наложен платеж поръчаното в черния петък нас-че zyxel NSA310S за 85 лв. и вече го ползвам.По евтин NAS не съм виждал. Сега гледам интел ссд 120 гб за 119 лв. и се чудя, не можах да го намеря другаде за толкова но не знам как е положението с гаранциите в тоя емаг.

Златанов

И миналата година беше така. На 8 декември нищо интересно нямаше. Всичко изпраскаха на Черния петък.

милстан

Обаче на сайта им отбелязано до този момент, че са дали 500000 лева във ваучери, което означава продажби за 5000000 до сега. Интересно при тези цени кой купува, мирише на измама !?

MagicNAS

на мен ми е чудно защо лентата за ваучерите върви еднакво със румънската :)
VU+ Zero 4K - 1.50m - 70E-30W
Dreambox 500HD - 60см 39e
Octagon8008 - 60см - 23-19-16-13-1.9е-1w мултифийд

Gena_Bs

Сигурно са общи и трите ленти. Да не забравяме и унгарската.

Кайен

Цитат на: милстан;347887Обаче на сайта им отбелязано до този момент, че са дали 500000 лева във ваучери, което означава продажби за 5000000 до сега. Интересно при тези цени кой купува, мирише на измама !?
Аз се натресох с един лаптоп. Интересно, но би трябвало да има и отстъпка от 10% и ваучер. Това сваля обема на продажбите наполовина. Ако ли пък не - няма да потвърдя поръчката като звъннат.

Cavalry

Доволен съм, таблетът и мишката си работят перфектно. ;;513

черните ягуари

Аз още си чакам поръчката от 28.11.14 г. но ако дойде изобщо ще бъде върната обратно няма кой да ги чака взех си същия таблет на доста по ниска цена от тяхната -Емаг  уж от черния петък .;;650
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

стефмат

Цитат на: черните ягуари;347973Аз още си чакам поръчката от 28.11.14 г. но ако дойде изобщо ще бъде върната обратно няма кой да ги чака взех си същия таблет на доста по ниска цена от тяхната -Емаг  уж от черния петък .;;650
Би ли казал от къде.

черните ягуари

Цитат на: стефмат;347984Би ли казал от къде.

Да от online магазин с 2 години гаранция името ако искаш на лично да не правим реклама.;)
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

Кайен

Цитат на: Кайен;347917...би трябвало да има и отстъпка от 10%, и ваучер...
Има И ваучер. Днес ми изпратиха номера. Общо отстъпката е към 18-19% и се доближава до тази от "петъка".

Радо1948

Днес си получих и 2те неща от "черния петък", малко се забавиха, но всичко е Ок, а и цената за която ги взех беше страхотна.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания