Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

eMAG-Черен петък

Започната от viktor, Ноември 28, 2013, 11:01:25 AM

« назад - напред »

kristov

В Америка продавачите отбелязват печалбата с черно а загубата с червено сани сии правете сметка кой е спечелил.

Ж0Р0

Поръчах си WiFi рутър в петък. Все още - ни вест, ни кост. С еМаг-а явно това беше.

sonaki

Цитат на: Ж0Р0;347071Поръчах си WiFi рутър в петък. Все още - ни вест, ни кост. С еМаг-а явно това беше.

Споко и при мен все още е така с 2-та продукта които поръчах :c040:
LG UHD 43UN81003LB - TVIP S-Box v.605  |  LG UHD 43UQ80003LB - TVIP S-Box v.605
LG UHD 49UK6470PLC - TVIP S-Box v.605  |  LG UHD 55NANO753PA - TVIP S-Box v.605

garvanat

Моята поръчка пристигна вчера дори зачудих как толкова бързо дойде от Румъния. Пак и то си пише до 7 дни

Златанов

Моите си ги получих вече.

черните ягуари

Цитат на: Ж0Р0;347071Поръчах си WiFi рутър в петък. Все още - ни вест, ни кост. С еМаг-а явно това беше.

И при мен е така ,разговарях по телефона и ме увериха ,че до петак ще пристигне поръчката ми както пише 7 дни за доставката имали много поръчки и не смогват .:)
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

Златанов

Цитат на: Златанов;346822Преди малко видях куриерът от Спиди, който обслужва квартала - разказали са им играта, работят и днес с редовно работно време. Така ще е и следващата събота. Всичко ще е доставено в рамките на петък вечерта от ЕМаг. Тези, които са поръчали вчера и днес, ще си получат нещата до събота вечерта. Това важи и за Еконт. И те работят като луди.

Ще се самоцитирам, ама като не четете...

Радо1948

Момчета, то си пишеше до 7 дни!
И аз си чакам 2 неща, но предполагам, че до петък всичко ще е точно.

gibi13

Цитат на: garvanat;347074Моята поръчка пристигна вчера дори зачудих как толкова бързо дойде от Румъния. Пак и то си пише до 7 дни
+1

Радо1948

Колеги, получихте ли си нещата от черния петък ?
Аз направих 2 поръчки и още няма нищо, сутринта ми пратиха от Спиди, че едната поръчка трябва да ми дойде днес, но ...
А за другата няма никакво раздвижване.
На мейли и телефони никой не отговаря :s101

кокович

В понеделник пак зарибявки от Емаг.

черните ягуари

Цитат на: Радо1948;347504Колеги, получихте ли си нещата от черния петък ?
Аз направих 2 поръчки и още няма нищо, сутринта ми пратиха от Спиди, че едната поръчка трябва да ми дойде днес, но ...
А за другата няма никакво раздвижване.
На мейли и телефони никой не отговаря :s101

И моята поръчка я няма след 4 разговора с служител от емаг ми каза че имали проблем със куриерските фирми но се оказа че това е пълна лъжа днес говорих със спиди и еконт и казах за моята пратка какъв е случая и че вие сте виновни но не било така просто моя таблет при поръчката не бил наличен в емаг и след поръчката емаг тогава го поръчат отвън и за това няма как поръчката да дойде за 7дни а тъпаците ми са пуснали фактура и гаранция с дата 02.12.14 а таблета не е примен но ми тече гаранцията днес след разговор с тях ми казаха че не знаят кога ще дойде поръчката затова днес си купих същия таблет нов на доста по ниска цена от техния уж черен петък .Така че вече поне мен ме загубиха като клиент със техните лъжи и измами в цените.
DM800HD PVR
2xDM500HD
Edision mini 4K

кокович

Предишните им промоции имах няколко поръчки и ми направи впечатление, че като платиш с карта се мотат а като е с наложен платеж като че ли си дават малко зор.

Не знам какво са им виновни куриерите, при еконт специално са до офис и повече от 1-2 пратки през деня не съм видял от тях.

gogyto

Цитат на: кокович;347516В понеделник пак зарибявки от Емаг.

За тези уикенди няма ли, все ги правят по работно време тея промоции :)

http://m.izvestia.emag.bg/nl/jsp/m.jsp?c=%40rsofP4Kwe10yg4V%2BPYhQQT%2FCXV7Ei0nUkxY0MeMJToI%3D
[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания