Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Съвет за лаптоп

Започната от Rafaello, 06-10-2013, 23:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

GeorgiD

Цитат на: Wanderer;316693Ами защо питаш тогава? Тук всички сме "просто едни съфорумници от България", на които ти очевАдно нямаш доверие.

Цитат на: Wanderer;316697off@ Извинявай, ако съм те засегнал. ;;650

Не си ме засегнал, но разбирам, че е "нормално" да се плюе различното и да се гали само своето.

За мен MSI е напълно неутрална марка, никога не съм имал техен продукт, но по принцип не мога да отрека, че са ми симпатични (както между другото Panasonic, Acer, SONY и AMD).

Мисля, че заслужават поне да ги пробвам, пък ако се опаря, поне ще знам от собствен опит.

А между другото, ако наистина погледнеш ревюто и показанията на тестовете за батерия и температури, примерно, ще видиш, че е доста качествена изработка и не виждам какви инженерни грешки може да има.

;;650

Дедал

Купи си техен лаптоп и вече няма да ти е безразлична :) - ще има да ги псуваш ...

GeorgiD

Цитат на: Дедал;316713Купи си техен лаптоп и вече няма да ти е безразлична :) - ще има да ги псуваш ...

Дам, защото вие така викате и за Acer, пък моят още малко ще навърши 6 години. ;;675

Wanderer

Acer са друга бира. Имаха една доста бъгава серия, но като цяло са здрави и надеждни.
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Дедал

2012 г. зет ми си взе техен лаптоп (MSI) , след 6 месеца си взе друг от друга марка :;803 - за 6 месеца да се откърти пантата на дисплея не говори добре за използваните материали и конструктивни решения ... Аз съм с Dell и за 5 год. също нямам никакви оплаквания .

civica

И какъв е проблема да си купи лаптоп на MSI ? Като му харесва и му е по-джоба . Всеки има право на лична трагедия ! :)
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

GeorgiD

Цитат на: Дедал;316719за 6 месеца да се откърти пантата на дисплея не говори добре за използваните материали и конструктивни решения

А още пък по-малко за задклавиатурното устройство. :e085:

Има разлика между MSI за 900 евро и MSI за 500 лева примерно за българския пазар. ;;573

Отделно, че това MSI GX70 има по-дебели и здрави панти от моя Acer Aspire 7720 (за което така се грижа, че в момента на 6 години е все едно вчера купен). :lol15:

Дедал

Аз пък не мога да разбера , след като вече си се навил да го купуваш  за какво изобщо ни питаш ? :lol15:

Wanderer

Аз пък ти пожелавам да си купиш машинката, която ти харесва на теб. Дали на мен или на някой се харесва или не, ич да не те притеснява. Късмет в избора!
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

GeorgiD

Цитат на: Дедал;316740Аз пък не мога да разбера , след като вече си се навил да го купуваш  за какво изобщо ни питаш ?

Защото се надявам за конкретни предложения, ако изпадне нещо с по-добра прозиводителност за същите пари, ще си го купя. Ама ти не виждаш ли, че това може да се окаже, че е най-доброто за тези пари?

Предложението на колегата Wanderer е по-слабо.

bu12tras

Цитат на: Дедал;316740Аз пък не мога да разбера , след като вече си се навил да го купуваш  за какво изобщо ни питаш ? :lol15:
Е как за какво , нали трябва някой да прави забавление ,че иначе ще западне форума ;;573

GeorgiD

Цитат на: civica;316730Всеки има право на лична трагедия

Да бе, и един мармот завива шоколада в станиол.

Я си виж прословутия прехвален Lenovo, в случая Y510P какъв е ташък:

Обясни ми това нещо как ще го търпиш, как ще му чистиш вентилатора и как ще му сменяш части?
Питам защото всичко сам си правя на моите лаптопи, пък MSI имат изключително по-качествено изпълнение.

Даже понякога се чудя вие като пишете изобщо помагате ли или само искате мечешки услуги на хората да правите. Особено пък на тези които имат доста по-развито чувство за качество от вас самите!

Kитаянците от Леново били започнали да правят еднодневки, и само от Т и W сериите били още пазели традициите от IBM, прочетох в друг БГ форум. :drink:

Бегай далече от съвети и си решавай сам! :eek3:

optics

Цитат на: GeorgiD;316941Да бе, и един мармот завива шоколада в станиол.

Я си виж прословутия прехвален Lenovo, в случая Y510P какъв е ташък:

Kитаянците от Леново били започнали да правят еднодневки, и само от Т и W сериите били още пазели традициите от IBM, прочетох в друг БГ форум. :drink:

Бегай далече от съвети и си решавай сам! :eek3:

Гоше ти правиш ли разлика между Lenovo ThinkPad и Lenovo IdeaPad ?

avalon4o

Трябва да си работил на Thinkapd за да оцениш качествата му. Хубава подредена клавиатура, стабилна работа, добре се охлажда. Това са лични впечатления, ползвам Thinkpad R61 серия,  core2duo  T8100. Правен е с мисъл.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

om63

Цитат на: avalon4o;316951Трябва да си работил на Thinkapd за да оцениш качествата му.
Ама IBM Thinkpad а не Lenovo Thinkpad :)
Бинарната математика са я измислили циганите. Тука има - тука нема.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания