Чат

🕑
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Разстреляната в Бургас банкерка изнудвала убиеца си

Започната от Veskop, Септември 25, 2013, 07:35:47 PM

« назад - напред »

Wanderer

Цитат на: Фолкър;278690ХАХАХАХАХА,
какво друго да кажеш?
Смеееееееееееееешкиииииииииии...хахахахахахахаха
 ...
Кой знае, кой знае.. ;;675
ET6000HD, VU Plus Duo2, Mut@nat HD51 - 0.8W, 5E, 9E, 13E, 16E, 19E, 23E, 28E, 39Е

Фолкър

Цитат на: Wanderer;278705Кой знае, кой знае.. ;;675

Ти със сигурност не знаеш!
Не се пъни.

Относно това дали колегата ВалчоП е образовен или не е, не се съмнявам, че на едни им изглежда образован, а на други не дотам.
В такова положение сме всички ние.
Винаги има по- от теб, от мен и т.н.

Със сигурност има хора, мислещи се за най-, е да ги успокоя, не са такива...

Доста ми е смешно как някакъв тъп дето разговаря с 200 думи в ежедневният си жив живот, ми говори за пълен и непълен определитен член (определителен го пропуща, щото му е чуждо).
Алоуууууууу, нали знаеш, че отпадна правилото преди няколко месеца?
Или не?

В тази държава никой не си знае мястото в обществото и затова сме на този хал.
Винаги съм знаел, че все някога мътилката ще се утаи на дъното и бистрата вода ще изпува на повърхността.
Лека-полека взе да се случва, бавно, но славно.

Императорът ще излезе прав за калпавия мат'рял...аз отдавна споделям това убеждение, ама кой ме пита?

Rabin

Цитат на: Фолкър;278693Горните писаници са нереални...ако го мислите...не ми се коментира...
Ужас!
Няма да се оправим с такъв матрял, няма как да стане...
Kрайно време е законите да се спазват от всички, а не простосмъртните да го отнасят и заради останалите "тарикати". Аз лично не вярвам да го доживея тук. И да, нямам желание да ме отъждествяват с матрял като теб.

Пламен Тачев

Цитат на: Фолкър;278715Доста ми е смешно как някакъв тъп дето разговаря с 200 думи в ежедневният си жив живот, ми говори за пълен и непълен определителен член (определителен го пропуща, щото му е чуждо).
Алоуууууууу, нали знаеш, че отпадна правилото преди няколко месеца?
Или не?

:lol15::lol15::lol15:Отпаднал? Стига излага гилдията. Вземи си кажи истинското име, ако ни потрябва адвокат, да бягаме от теб :lol15:

Фолкър

Цитат на: Rabin;278716Kрайно време е законите да се спазват от всички, а не простосмъртните да го отнасят и заради останалите "тарикати". Аз лично не вярвам да го доживея тук. И да, нямам желание да ме отъждествяват с матрял като теб.

Не е важно дали ти се отъждествяваш с мат'рял...

А глупостите за простосмъртни тарикати си ги запазете за себе си.
В 99% от случаите съдът отсъжда справедливо.
Винаги едната страна е недоволна и започва квиченето за корупция и бля-бля.
Стига с тия истерии, не става така лесно и просто!!!

И не ми се занимава повече, щом не знаете, че правилото е без значение вече.

Днес се отчаях...от невероятното падение на населението по тези земи.

Rabin

Цитат на: Фолкър;278722Не е важно дали ти се отъждествяваш с мат'рял...

Мой, явно наистина ни вземаш за овце, или наистина сам си вярваш. И допусни, че нямаш идея аз и другите какво сме виждали.

Veskop

Цитат на: Фолкър;278722Днес се отчаях...от невероятното падение на населението по тези земи.

Хайде тогава си обирай крушите и дим да те няма!Аман от "капацитети" като теб!:lol15:
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

Дезео

Цитат на: Фолкър;278722Не е важно дали ти се отъждествяваш с мат'рял...

И не ми се занимава повече, щом не знаете, че правилото е без значение вече.

Днес се отчаях...от невероятното падение на населението по тези земи.
Ало, "интелигентния", ако съда си вършеше работата на поне 50 % нямаше да има такива банкови произволи и държавата щеше да е на съвсем друг хал.
Xtrend 4000, Dreambox 500s, ZDH 100, WISI OR97, Multifeed 13E, 19.2E, 23.5E, 39E

скиптар

тук някой може ли да каже за какво е този спор,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
гледам словесни нападки некви с/у колегата Фолкър.
;;587

Rabin

Цитат на: скиптар;278729тук някой може ли да каже за какво е този спор,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
гледам словесни нападки некви с/у колегата Фолкър.
Щото и той като тебе не ще да чете, чукча писател...

Зелен

За справедлив съд не ми говори. Един пример-Заловен крадец на местопрестъплението-рецидив. Следва съд и сигурна присъда(ефективна) от 1год. Адвокат казва на подсъдимия ,,Дай ми 10000лв. и ще направя така,че все едно не са те хващали:s101. Отговорът е бил-Ако имам 10000 ще си излежа годината и после ще си ги харча,няма да ги дам на теб.
Че със справедливите прависти, фолкър да вземе да се навре някъде. Че правят пари знаем,но не е законно това,което правят.:lol15:

скиптар

прегледах  постовете,,
не мисля ,че уместно да се игнорират дистанционно ,,,,мненията на
фолкър,,,,,,защото са по-различни ,,,,допада ми как разсъждава,,,,,,,,,,,,,,

въпроса ми се губи в споровете ви,,,,,възможно ли е,да не знаете за какво
спорите...?
;;587

Пламен Тачев

Преди неговата поява имаше спор, различни мнения, нормален тон. После се появи тролът, така че е нормално да загубиш нишката на спора и да се оплетеш в обидите.

Никола67

Нека седи във форума с всеки свой пост показва истинското лице на хората които докарват  до самоубийства а други до убийства .
Потвърждава се това което знаем всички че  облякоха в законност законното  рекетиране  .
Фолкър като си толкова светнат я ми отговори аз като взема пари на кредит  само пари ли взимам или трябва да гуша фирмата на братовчед ти и смяташ ли че това е законно или си мислиш че щом ми даваш пари на заем с лихва /и то каква :s104 /трябва да ми даваш и наклон на  " чепа "  ? :s103

nikson

Относно правистите,в частност адвокатите един виц:
 Стая с трима- адвокат,сериен убиец и педофил. Дават ти пистолет с два патрона и те вкарват в стаята.
Въпросът е:  -кого ще избереш да умре?

Правилният отговор - адвоката с два куршума (единият контролен в главата за по сигурно)

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания