Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

За цифрофизацията

Започната от кик, Август 27, 2013, 09:40:49 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Veskop

В Хасково вървят и 3те нови канала.11 канала са общо.
Само Чък Норис има iPhone с цяла ябълка!

красибел

Цитат на: жоркин29;279296И в Пловдив тръгнаха.
И във Велико Търново. И да не отварям нова тема - възможно ли е да са пуснали DVB -T от връх Ботев. До преди 2-3 дни с ненасочена антена се приемаше 41 канал - мукса на БНТ със сила 7-8 % и качество 5-10 % /така ги дава LG - то/ , и на 57 канал съответно другият мукс с каналите на bTV, Нова и т.н. дори още по зле, с насичане и фрийзване на картината. Тази заран проверих и двете честоти - сила на сигнала 30 - 40 %, качество 95-97 %. Или това е от Плевенски предавател.:s101

zlosten

Цитат на: ТКЗС;279286По тая логика като има пряко предаване на нещо и то ли ще почне 1 час преди събитието ;;573
Сега е 11 часа

При Булсатком гледам Диема Фемили (оригинала или +0) и в момента върви Любов и наказание

На цифровата ефирна върви Сделка или не, тоест Диема Фемили -1,
ако беше +1 в момента трябваше да гледам сериал Първата дама.

:hammer:

никси

в София вървят и трите нови , Диемата е с много добър сигнал , в провинцията не можах да опитам , но аз съм в с. Радотина , Ботевградско , мисля че приемам от предавателя в Правец , ако са усилили сигнала или са пуснали от Ботев , ще се подобри приемането на много места .

Б.Борисов

Цитат на: красибел;279312И във Велико Търново. И да не отварям нова тема - възможно ли е да са пуснали DVB -T от връх Ботев. До преди 2-3 дни с ненасочена антена се приемаше 41 канал - мукса на БНТ със сила 7-8 % и качество 5-10 % /така ги дава LG - то/ , и на 57 канал съответно другият мукс с каналите на bTV, Нова и т.н. дори още по зле, с насичане и фрийзване на картината. Тази заран проверих и двете честоти - сила на сигнала 30 - 40 %, качество 95-97 %. Или това е от Плевенски предавател.:s101

Аз ги хващам със стайна антена от две пръчки, едва ли е от Ботев връх. Но и на мен ми направи впечатление, че БНТ-а не насичат както преди, явно са бутнали нещо.

никси

снощи насичаше , пекъсваше на 41 канал БНТ 1 И БНТ 2 после изписа че няма сигнал , после се оправи , а днес било по-добре , поне така казаха нашите по тел , че аз се прибрах за работа .

мнн

Цитат на: Б.Борисов;279335не насичат както преди, явно са бутнали нещо.

Ами, да. Спряха аналоговите и падна зашумяването.

tonivet

А другия транспондер кога ще се запълни не се знае? И още два мукса трябва да се пускат, те дали въобще ще тръгнат и кога?

civica

Защо се разбързахте , всичко едва сега почва ? :s101
До 2015 - 50 програми , но колко ще са платени , не се знае !
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

civica

" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

никси

абе както се изрази комшията на село - ние сигнал сме ви пуснали , а вие как ше си го  фащате си е ваш проблема и с ква антена , при мен излизат 8 бр с декодер NOT ONLY TV SD модела и STRONG ANT 45 , а при него СТРОНГ 8106  и антената дето беше за аналоговата излизат само БНТ 1 БНТ 2 И БНТ ХД и накрая ще хвана да му дам една от моите антени или ми хрумна идея да му пусна сигнал по кабел от моя декодер .

BOBIKAT

Абе Вие сателит нямате ли си? А за пенсиите да си мислят Гей и сие. Комунягите де.
In the beginning was dark, and then bang...

gogyto

[SIGPIC][/SIGPIC]Zgemma H9 Combo, Atemio Nemesis, Golden media 990, ZHD 200, SkySat 125 см. HH(90E-45W) + 160см. no name offset(36.0E)[/FONT][/COLOR]

Rabin

Цитат на: BOBIKAT;280469Абе Вие сателит нямате ли си? А за пенсиите да си мислят Гей и сие. Комунягите де.
Eфирната ТВ е резервен вариант, задължителен за всяка къща. Иначе само по News 7 мога да загледам някой филм от тия ефирни. Останалите канали чак ми причиняват гадене с предаванията си за бабички и деца докъм 12 години.  На 10 мин. предаване - 5 мин. реклами, едни и същи. Спирам, че ще си изпрося 2 бана подред.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания