Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Ferguson Ariva T650i

Започната от Дунков, 23-08-2013, 16:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

SatBox EOOD

Цитат на: Юли Костов;283068Колега, линка е с изтекъл срок. Би ли го качил пак. :)
Вече може да изтеглите най новият софтуер и упътването на БГ директно от сайта на нашият онлайн магазин,след спецификациите има 2 иконки,едната е за софта,другата за упътването.
http://www.satboxbg.com/product/151

civica

Бравос ! ;;675Добра работа . Все така и за напред .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

пенкопенев

Цитат на: SatBox EOOD;283155Вече може да изтеглите най новият софтуер и упътването на БГ директно от сайта на нашият онлайн магазин,след спецификациите има 2 иконки,едната е за софта,другата за упътването.
http://www.satboxbg.com/product/151

Софтуера същия ли е, като на сайта на Ferguson?

tonidn81bs

Някой може ли да ми каже с какъв чип са предлаганите usb wi-fi донгъли към t650i.

civica

Едва ли се пише в БГ , нали ? Трябва да си е оригинал , а това идва от Ferguson .

SatBox EOOD

Цитат на: пенкопенев;283233Софтуера същия ли е, като на сайта на Ferguson?
Да същият е,чакаме нов съвсем скоро,ще го качим на сайта и ще пусна съобщение във форума,който иска да си го изтегли

Юли Костов

Цитат на: SatBox EOOD;283243Да същият е,чакаме нов съвсем скоро,ще го качим на сайта и ще пусна съобщение във форума,който иска да си го изтегли

Днес тествах Wi-Fi адаптера който ми изпратихте. Не знам с кой разговарях вчера по телефона. Става въпрос за малкия адаптер който поръчах. Нещо обаче качва пинга. На -l -t 10000 го вдига до 200-300 милисек. Освен това на 1,5 метра от рутера /точка за достъп/ сигнала е на 60- 70%. А с телефона на 15-20 м има пълен. Та искам да помоля, понеже аз си настоявах за малкия адаптер, дали ще бъдете така добри да ми изпратите големия с доплащане, а тоя да ви върна за моя сметка в транспорта. Че на Vimeo таба ми секат почти всички клипове. А те са най качествените. Иначе съм тествал рутера и пинга до него вдигнат пак на 10 000 бита е 1-2 милисекунди. Тоест слабичък е адаптера. Става за браузване, но клипове с HD му идват множко. :)
П.П. Адаптера е със запазена опаковка и всичко към него както сте ми го изпратили. Без следи от отваряне.

Йовчо Димов

Адаптера има съвсем малка вътрешна платкова антена(не е ясно и колко е направена добре)  и не е направен за далекобойност всъщност .
Затова не очаквай да бъде като адаптер с външна завиваща се антена , нормално е .
Телефонът ти вътре има изчислена антена и затова хваща добре . Не е от адаптера това сечене ако е 60-70 % сигнала . По скоро е несъвместимост между него и пойнта ти .

SatBox EOOD

Цитат на: Юли Костов;283512Днес тествах Wi-Fi адаптера който ми изпратихте. Не знам с кой разговарях вчера по телефона. Става въпрос за малкия адаптер който поръчах. Нещо обаче качва пинга. На -l -t 10000 го вдига до 200-300 милисек. Освен това на 1,5 метра от рутера /точка за достъп/ сигнала е на 60- 70%. А с телефона на 15-20 м има пълен. Та искам да помоля, понеже аз си настоявах за малкия адаптер, дали ще бъдете така добри да ми изпратите големия с доплащане, а тоя да ви върна за моя сметка в транспорта. Че на Vimeo таба ми секат почти всички клипове. А те са най качествените. Иначе съм тествал рутера и пинга до него вдигнат пак на 10 000 бита е 1-2 милисекунди. Тоест слабичък е адаптера. Става за браузване, но клипове с HD му идват множко. :)
П.П. Адаптера е със запазена опаковка и всичко към него както сте ми го изпратили. Без следи от отваряне.
Здравейте,разбира се че ще може да Ви сменим адаптера,само изпратете другият и ще Ви изпратим WiFi W03,от наша страна можем да направим жест като няма да заплащате нищо допълнително,само разходите за транспорт.Вижте еконт дали нямат пощенска пратка,мисля че беше 2-3 лв

civica

Цитат.....Вижте еконт дали нямат пощенска пратка,мисля че беше 2-3 лв
Имат , но няма вече такава тарифа . Почва от 3.20лв . ;) Но това са подробности . Само уточнявам .

SatBox EOOD

Нов софтуер за Ariva T650i_20131016_V1.01B5,можете да го изтеглите от тук след спецификацията на приемника.
Нямахме много време да го тестваме,но EPG за сега се сменя коректно,пишете при вас как е.

Gena_Bs

Моля колегите с Ariva да напишат впечатленията си от новия V1.01B5 FW!
Благодаря предварително за отделеното време!

Йовчо Димов

Аз ще сложа софта и ще видя какво е новото
Ще ви кажа какво мисля после .
Гена не се чуди много грабвай една Арива докато има :)
Аз обичам да ъпдейтвам :D

edit:
EPG-то на Аривата вече се обновява успешно и по точно инфобар-а което беше проблемно. Новият софт е оправил проблема
И  още нещо много важно Дължината на записа е 2 часа по подразбиране и  може да се сменя на колкото искате от менюто PVR setting-> Duration  !!!

cp1251 още не е добавено явно , но само един билд има отгоре от B4 на B5 . Така че явно са наблегнали на Инфобар-а и можете спокойно да им кажете че работи .

tonidn81bs

И аз днес си взех една такава Арива за сега съм много доволен.
Гледам в техния сайт няма нова версия на FW: http://www.ferguson-digital.eu/en/download/Terrestrial-receivers-%28DVB-T%29/Ariva-T650i/

Тази нова версия от къде е намерихте?

Йовчо Димов

От производителя е (поляците)
Но е дадена на дилъра защото от него дойде първо доклада с проблема за инфото и обновяването му.
И затова виж по нагоре и си го изтегли от поста на Сатбокс  оод. Препратката е към сайта им и долу има една голяма стрелка (знак за даунлоуд) и правиш едно цък там ....

Инфото се обновява две минути преди настъпването на крайния час на предаването по програма

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания