Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Ferguson Ariva T650i

Започната от Дунков, 23-08-2013, 16:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

jack82

Цитат на: civica;282409Трудна работа ( IPTV ) през усб wifi донгъл ! С кабел може , но приемника няма лан .А и не е това целта за 57 лв .
че е по вифи нему пречи на иптв то вапрос е до софтуер хардуера го има
Нямам нищо само чета и си пиша :;803
http://www.speedtest.net/result/3797217844.png

Йовчо Димов

След като и при вифи и при лан си има фиксиран или раздаден автоматично адрес ? какъв е проблема . И аз смятам че може - отделно е това че не е била такава целта , но може. Има други приемници със същия блоков софтуер , които имат такава функция, така че...

jack82

Цитат на: Йовчо Димов;282416След като и при вифи и при лан си има фиксиран или раздаден автоматично адрес ? какъв е проблема . И аз смятам че може - отделно е това че не е била такава целта , но може. Има други приемници със същия блоков софтуер , които имат такава функция, така че...
dvb-t приемник незнам да има още с иптв но ако видеш някаде свиркай говорим диапазона 40-60 лева

civica

Цитат на: jack82;282483dvb-t приемник незнам да има още с иптв но ако видеш някаде свиркай говорим диапазона 40-60 лева

Нема да му чуеш свирката !! ;;573

Но за повече пари - има .
" Не се ядосвай , правя каквото мога ! "

jack82

Цитат на: civica;282489Нема да му чуеш свирката !! ;;573

Но за повече пари - има .
зависи ъпдейта какъв е по някога крие изненади :worry:

civica

Цитат на: jack82;282483dvb-t приемник незнам да има още с иптв но ако видеш .........

Strong SRT8950

Но темата си е за друг приемник , нали ме разбираш .. :)

jack82

Цитат на: civica;282606Strong SRT8950

Но темата си е за друг приемник , нали ме разбираш .. :)
този стронг имали иптв и колко парички е знаеш ли :)

civica

Колега ...... ;;679  Темата е за Арива Т650i !

Юли Костов

Цитат на: SatBox EOOD;271946Т65 е спрян от прозиводство за сега,ще се набляга само на T650i модела.
На другите въпроси колегите са ти отговорили.
Ето ръководство на БГ на T650i

Колега, линка е с изтекъл срок. Би ли го качил пак. :)

Юли Костов

Поръчах си адаптер за Аривата. Обмислям как да стане номера с достъп до  нетуорк, за да се гледат филми от PC. Но май ще е най лесно със сървър и  да се жертва единия таб в софтуера на Аривата, който да пренасоча да  избира сървъра. Сещам се, че и Уиндоус медия плеъра има възможност да  стриймва мултимедия в интернет, ако е активиран. Преди се бях заигравал с  него и с андроид го достъпвах. Така, че нещо ми се върти из главата.  :s101

civica

Похвално , колега , стига софтуера да го ползволи , но сега - едва ли .

spaunov

Цитат на: Юли Костов;283068Колега, линка е с изтекъл срок. Би ли го качил пак. :)
Ето нов
http://file.bg/c262567QEYjO

Юли Костов

Благодарности за линка.
Ако приложението за браузване не е регистрирано като системно в софтуера, то ще е детска игра да стане. Ще трябва само да разбера как са я сготвили тая система и ако е линукс базирана, както и съм почти сигурен, то трянва се променят правата за четене и писане, обработва се и се връща пак. Руснаците не може да не са мислили и те по въпроса. Знам, че из форумите за dvd и телевизия има много у-ва с руут права, а там не е по различно и може да се почерпи опит. Ако някой някъде е срещал нещо подобно, ще е от полза. че ако почвам от нулата едва ли ще успея.

civica

Руснаците мислят по много въпроси , но и са на DVB-T2 и са с други приемници , които имат и други чипсети - примерно ALI3812 , MSTAR7818 !

Абе , тя стана сложна за приемник за 57лв . ;;573 Тези от Арива нали имат и други модели , защо да се занимават с този по този проблем . Искаш повече екстри - избираш друг модел с друга цена . :)

Юли Костов

Цитат на: civica;283111Руснаците мислят по много въпроси , но и са на DVB-T2 и са с други приемници , които имат и други чипсети - примерно ALI3812 , MSTAR7818 !
Няма значение. На мен ми трябва само идеята да достъпя софтуера и да извличам после каквото ми трябва за обработка. Ако си срещал там нещо давай линкове. Идеята е да отворя архива с подходящ софтуер, да си сваля приложението с табовете за браузване, на единия таб да сложа IP или DNS адреса на сървъра, вместо тоя примерно на you tybe, или пък на някое което не е интересно. Може да му се смени и картинката. И после вече ще го кача някъде с упътване да си го прави всеки. Така ще е най лесно. Иначе трябва да се прави ново приложение тип прозорец където всеки да си слага адреса на стрийма от компа. Но това е трудно за правене. Поне за мен. Ако е андроид или уинд. база да, ама тука ми е все още тъмно.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания