Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кога най-накрая...?

Започната от Хиена, 13-08-2013, 21:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Пламен Тачев

Цитат на: slimi;270195Явно трябва да се изразявам по-ясно и кратко: КТБ-ВТБ-РМ
КТБ-Оман-Дръндар. ;;650

Nerv3n

Дреме им на БСК че няколко шанаджии си мислят, че като са се набутали маса пари за приемници и шер, трябва да ги избият с непрестанен рев колко Убаво се гледа на техния телевизор и клоко е зле на бск /или която и да е фирма, няма знение всъщност/. Вдигнете от нулата сателитен доставчик, вкарайте го в цялата страна и пускайте ейчди само. :) Бахтън от тарикатлък.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема им стАпим!:;803

dodo_pv

Пич, ако може без квалификации! Тук сме се събрали хора, на които сателитната техника им е хоби и цената на удоволствието няма никакво значение. Някой два пъти написа, че това, дали да плащаш на Булсатком или не, е въпрос на личен избор. Аз, лично, бих им плащал и по 80 лева на месец, ако накарат телевизиите да си коригират рекламните блокове. Колкото повече реклама из ефира, толкова по-малко пари за DTH от личния ми джоб. Кой както иска.

Rabin

Kaто си плащах по 25 лева на оператор, дето ме е гнус само името да спомена, чинно и безпроблемно плащах всеки месец, години наред - кво получих?  Демонстративно незачитане на документи, отношение като към парцал! Късане на нерви над 2 месеца! Хич не ща да слушам за морал!

Руни

Дреме им на БСК-то тпично по български. Рано или късно всичко си идва на мястото. Малко ли глупости направиха последните години? Преместиха сумати канали за да си купиш ХД приемник а такъв по офисите няма. Един читав канал не са пуснали от 3 години. Накрая раздаваха ХД-та на тези, които искаха да ги напуснат само и само за да не се махат. И какво излиза, че не им дреме какво дават и какво клиентите искат? Само замазват очите за да лапат някой друга такса повече. ТВ оператори много. Голяма работа като не е сателитен.Тая седмица отивам и им връшам всичко да са живи и здрави. Предпочитам да дам 10 лв повече ама да имам БТВ Екшън и Нова Спорт ХД от колкото да гледам тетриса, който излъчват.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания