Чат

🕑 ↗
За да пишеш, трябва да си влязъл в профила си.

Кога най-накрая...?

Започната от Хиена, 13-08-2013, 21:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Хиена

Кога най-накрая драгия оператор, ще си оправи цапаницата на 98% от каналите?
Кога господа ? Кога ?
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Longines

Цитат на: Хиена;269742Кога най-накрая драгия оператор, ще си оправи цапаницата на 98% от каналите?
Кога господа ? Кога ?
Не знам,дали да те питам,на какво си?
Какво трябва да оправят за 30лв,за 4 приемника?Готови ли сте да плащате по 100?И да заслужите,корекциите!

Хиена

Цитат на: Longines;269746Не знам,дали да те питам,на какво си?
Какво трябва да оправят за 30лв,за 4 приемника?Готови ли сте да плащате по 100?И да заслужите,корекциите!

А ти би ли ми казал ?
- С какво заслужават тези "30" кинта ?
Явно ти си на нещо щом те устройва да плащаш за нещо, което не струва 5 лева.
И да... плащаме много повече, но навън, както сам знаеш!
Въпроса беше към оператора, ти не си част от тях !
;;650
Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите.

Хиена

Ако мислите и тази тема да я превръщате в пиянски запои - много грешите!
Или пишете по темата, или си ъпнета някоя от страрите!

Хиена

Цитат на: Longines;269767В твой интерес е да изтриеш всичко,никой не го е видял!
Ти май още не ме познаваш, а ?
Написал съм каквото трябва, гнидите трябва да пукат за да доставят удоволствие уна ушните ми миди.
Обърна ли сте форума на селска кръчма !
Зададох конкретен въпрос ! И най-малко ми се слушат тиради от помислилите се тук за недосегаеми.

Longines

Е айде тогава,кажи какво трябва да оправят, за да си щастлив!Щото не е ясно ,какво искаш!И за четвърти път ти казвам,не тръгвай по пътя на Джак!

Хиена

Сега това, вече е добър въпрос !
Трябва да се оправи качеството на тъпата тв, визирам картината.
А ти неговия път знаеш ли го ?
На Джак де !

Веско

Цитат на: Хиена;269742Кога най-накрая драгия оператор, ще си оправи цапаницата на 98% от каналите?
Кога господа ? Кога ?

Май няма да е скоро! Щом искат пари за нещо са длъжни да го подържат,а не при първите леки гръмотевици да се губят като на стара баба м******.
Ама видите ли било само 30лв ,ами за това кое предлагат колко пари да искат 100лв ли?

П.П Абе вярно,кво стана с тоя Джак , де се загуби?
Octagon SF 8008

Искайте и ще Ви се даде,търсете и ще намерите,хлопайте и ще Ви се отвори.

ники62

Цитат на: Хиена;269759Ако мислите и тази тема да я превръщате в пиянски запои - много грешите!
Или пишете по темата, или си ъпнета някоя от страрите!
Не съм Фен на ВАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,но с такива нагли като Теб АБОНАТИТЕ бягат от БУЛА и отиват при ВИ.....!!!:lol15::lol15::lol15:

Хиена

Цитат на: ники62;269776Не съм Фен на ВАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ,но с такива нагли като Теб АБОНАТИТЕ бягат от БУЛА и отиват при ВИ.....!!!:lol15::lol15::lol15:

А като не си !!! Що си се загрижил толкова за абонатите им ?

Хиена

Мен ме интересуваш!
Въобще, това, че те трая все още, дори и с поредния ник, трябва да ти говори нещо.
Не обичам путкински мохабети, можеш да си ги предлагаш на някой друг.
А на спътниците около теб ще кажа, когато двама си мерят чурките, да не си подават дупетата, че надървен, насран гъз не прощава.

П.П. ОК, сега ще забърша всички коментари, които не са по темата.

Longines

Щом искаш премерване ,имаш го!
Путкинска е темата и резултата е налице,кой е насрания гъз!
И кой какво мери,нима ти ме предизвикваш на някакъв многобой!?Би ли ми казал какво умееш,освен дриймбокса?

Хиена

Ти не ме разбра.
Примирие от никой за нищо не съм искал.
Пак ти казвам бъркаш човека, що ме караш сега да върна всичко.
За напред се въздържай от хапливи коментари по моя тема.
Как да те предизвикам, че само да се закашлям и трябва да те гоня да те връщам в играта.
Доста са нещата, които умея драги ми рибарю, но ти няма как да знаеш!

Longines

А ти се научи,да вложиш някаква конкретика в заглавието!И по възможност да не обиждаш първосигнално,когато някой се направи на по остроумен от тебе!
Кой искаш да ти отговори в темата?Гео,Сердан,Змея или аз?кой мислиш е най меродавен?

Хиена

Ами всички знаем каква е картинката.
В заглавието е сложена точно конкретността на въпроса ми.
Това, че някой иска да му се обясни по подробно, не го прави много остроумен.
Ако искат и никой от посочените да не отговарят, ще си легна веднъж с чорапите заради тях.
С премълчаване и недомлъвки, нещата няма да вървят напред.
Какво има толкова да се крие, че са гола вода в визуален аспект.

SatShop.bg
Ъплоуд център DishPointer Сателитни изстрелвания